• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Alex D. RosariaCURAÇAO – De kandidatenlijst van PAIS is compleet. Op de eerste plaats staat econoom Alex Rosaria gevolgd door fysiotherapeut Marcolino Franco. Op nummer drie staat ex MAN-lid Eugene Cleopa.

“Ons dushi eiland kan het zich niet permitteren om weer vier jaar in het geschreeuw te zitten van het ‘Si-kamp’ tegen het ‘No-kamp’ en vise versa”, laat partijleider Alex Rosaria weten. De partij zegt zich sterk te maken voor een overheid voor alle Yu di Kòrsou.

De kandidatenlijst ziet er als volgt uit:
1.   Alex Rosaria (econoom)
2.   Marcolino (Mike) Franco (fysiotherapeut)
3.   Eugene Cleopa, (Statenlid en douanier)
4.   Marylin Moses (dokter)
5.   Eric Isenia (gepensioneerd community organizer)
6.   Elsa Rosendal (taaldocent)
7.   Andre Curiel (hr-managers)
8.   Stanley Palm (telecommunicatiedeskundige)
9.   Marlon Carolina (ICT-deskundige)
10.   Wendel Louisa (Medewerker (verslavings)zorg)

25 reacties op “PAIS maakt kandidatenlijst bekend”

 1. Ziet er niet interessant uit! Ik dacht dat de lijst er veel beter uit zou zien zoals Rosaria door de media liet schemeren.

 2. Hoe je het wendt of keert, iedereen moet gaan stemmen en PAIS/PAR/PNP zullen het moeten doen om de intiegelijk grote puinhoop van MFK/MAN en PS op te ruimen. Het is zelfs niet aan te wijzen waar deze rovers niet hebben toegeslagen. De situatie lijkt op de olieramp en zal het nog jaren duren, voordat we de klappen te boven zullen komen.

 3. Waargaatditeilandnaartoe, je hebt gelijk: in Suriname zijn ze nog niet bijgekomen van het lachen toen Curacao Godett daarheen stuurde om de investeringen van UTS in Suriname te beoordelen.

  Godett, die nog geen telefoon van een strijkijzer kan onderscheiden en enkel de lagere school heeft afgemaakt, eh… meegemaakt.

  Hij schijnt in Suriname de meest domme vragen gesteld te hebben, zoals waarom het Surinaamse telecombedrijf haar debiteuren niet uit haar kas betaalde.

 4. natuurlijk moet je ook kijken wie er op de lijst staat! Dat moet niet de enige reden zijn om er op te stemmen! We moeten zelf ook meer research doen! Niet alleen luisteren naar de mooie praatjes.

 5. Ik vind Rosaria de meest sexy politikus.

 6. @Peter Ik heb nog een prachtig verkiezingsprogramma van de FOL voor je liggen. Werkelijk om door een ringetje te halen. Geloof me, je kunt beter kijken wie er op de lijst staat.

 7. De man zegt alleen HBO-ers en WO-ers op de Pais lijst te hebben. Mooi dat harde werkers met een MBO-diploma en lager dit weten. Laat de HBO-ers en de WO-ers alleen maar op die partij stemmen, zal ze leren.

  Btw, had deze man destijds de offshore op Curacao niet zelf de nek omgedraaid?

 8. Peter, zo gek is dat niet.

  Als je een lijst ziet met daarop Schotte, Constantia en Jamaloodin dan ben je toch niet eens meer geinteresseerd in hun partijprogramma?

  Hetzelfde geld voor een lijst met Wiels, Monk en Wilsoe.

  Over een lijst met ex gedetineerde Godett hoeven we het al helemaal niet te hebben.

  Dan kom je inderdaad in een situatie terecht dat je op een van de weinige lijsten stemt waarop mensen staan die je niet aan corruptie kunt linken.

  En dat zijn alleen PAR, PNP en Pais.

 9. @Peter: wat moet je dan zijn om op een lijst te mogen staan? Politicoloog?

 10. Komt geen coalitie PAR/PAIS, vrees ik. Een grote PAR sponsor (die af en toe ook een aalmoes gaf aan de PNP) heeft ervoor gezorgd dat dhr Rosaria uit zijn ambt als SS van Finanien werd gezet omdat dhr Rosaria het left had om het algemeen belang van de leden van de CIFA boven het eigenbelang van deze invloedrijke meneer te plaatsen.

 11. @peter, MFK mensen op de lijst hebben idd een CV om u tegen te zeggen.. maar dan hun criminele strafblad!

 12. Ongelooflijk dat zelfs hier mensen aangeven aan de hand van een namenlijst er wel of niet op gaan stemmen! Is het nivo zo erg gedaald? Lees eerst een verkiezingsprogramma van de partij voordat je een keuze gaat maken. Een fysiotherapeut??? blijf aub je specialisme uitvoeren!

  Nu begrijp ik ook waarom Schotte MFK zoveel stemmen kreeg! Leuk lijst!!! hahahaha

 13. Nee Jan C dat was Hakim.

 14. @Jan C

  Over welke “man” heb je het nu.
  Ik begrijp dat het een beetje een bridge top far is voor je. Gewoon proberen objective te blijven.

 15. Mijn stem hebben ze al en van onze familie en vrienden. Dus dat gaat goed.

 16. Ik ken er in ieder geval al twee. En dat zijn zeker integere personen. Maar ja, gaat mijn stem verloren als ik op hen stem? Dat blijft de vraag. Of kan ik beter mijn stem toch maar geven aan de PNP of PAR? Want tot nu toe maken die meer kans op zetels. En laten we eerlijk zijn, alles is beter dan waar we nu mee opgescheept zitten!

 17. @Jan C, nee neergang van het DOK is te wijten aan Schotte en Hakim! jouw vriendjes!

 18. @ Jan L. Nee, die man is sjeik El Hakim en het failiissement van de kraamkliniek staat op naam van Carlos Monk.

 19. Was deze man niet betrokken bij de neergang van Curacao DOK?

 20. Ik Hoop op een coalitie tussen Pais en Par.

 21. Ik ben wel onder de indruk van deze lijst. Degene die nu zitten hebben bekende namen, maar bakken er niets van, dus op en TOP en we stemmen voor Partido PAIS.

 22. Heb zo’n voorgevoel dat ze veel stemmen gaan krijgen. Ik hoop het in ieder geval voor ze.

 23. Mijn stem hebben ze, omdat ik voor integriteit kies, maar ik had gehoopt op wat bekendere en vooral zwaardere namen die meer kiezers zouden hebben overgehaald om ook voor integriteit te kiezen.

 24. Succes, maar ik ben niet erg onder de indruk van deze lijst. En helaas nog van geen enkele partij.

 25. Ziet er uit als een nette list, maar dat is heel simpel geworden op Curacao; alles is netter als die bende oplichters wanbetalers en leugenaars met als hoofd een habitueel exemplaar vwb de zaak belazeren .
  Pais heeft tot nu toe wat plannen die de mensen aanspreken merk ik.