• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Drie mannen van 22-, 23-, en 29-jarige leeftijd zijn gisteren aangehouden. In eerste instantie hield de politie een man aan in een auto waarin drugs werd aangetroffen. Dit voorval leidde tot de arrestatie van nog twee mannen die wegvluchtten met gestolen spullen.

Rond 10.00 uur gisterochtend stuurde de politie een patrouille naar Sun Valley in verband met drie mannen die zich verdacht gedroegen. Aangekomen vonden zij een 29-jarige man in een auto op de Commandeursweg. Tijdens de controle werden er drugs gevonden in de auto en werd de man in de boeien geslagen.

Op de vlucht
Toen het onderzoek door de agenten werd voortgezet, zagen zij twee mannen over een hek van een huis springen. Zodra de mannen de agenten zagen, gooiden zij de spullen die ze bij zich hadden weg en zetten het op een rennen. De achtervolging werd ingezet waarbij de politie enkele schoten loste. De 22-jarige verdachte ging vrij snel plat op de grond liggen zodat hij kon worden ingerekend. De 23-jarige man rende in eerste instantie de mondi in, maar kon kort daarna ook worden aangehouden.

Gewond
De politie heeft de drugs, een vuurwapen, mobiele telefoon (van de chauffeur), laptop en goederen van de diefstal in beslag genomen.  Alle drie de mannen werden gearresteerd. Tijdens de achtervolging raakte één politieagent gewond, hij is naar het ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling.

1 reactie op “Drie mannen aangehouden”

  1. CRIMICAO en kordaat optreden van de politie, yeah! Oplettende buren? : buurtpreventie!! Letten op de huizen van buren, verdachte auto’s, etc. Is hier nog wel steeds plek in de gevangenis, vraag ik me af? Ik ben wel eens benieuwd naar de nationaliteit van dit soort criminelen.