• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie kreeg gisteravond rond 20.30 uur een melding van een ongeluk waarbij de bestuurder geen teken van leven meer gaf. Het ongeluk gebeurde aan de Presidente Romulo Betancourt Boulevard. Het slachtoffer is de 60-jarige Curaçaoënaar Errol Lewis Toppenberg.

Uit het onderzoek bleek dat de bestuurder op de Presidente Romulo Betancourt Boulevard reed richting de Julianabrug. De man verloor, door nog onbekende reden, het macht over het stuur en botste tegen een lantaarnpaal en daarna tegen een muur aan het begin van de Julianabrug.  De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Rond 21.45 uur constateerde de politiearts de dood van het slachtoffer. Toppenberg is de zevende verkeersdode van dit jaar.

3 reacties op “Verkeersongeluk met dodelijke afloop”

 1. Beste Barry,

  De door jou genoemde ongelukken zijn nooit dodelijk wanneer de bestuurder zich aan de snelheid hield en zijn gordel droeg.

  Echter beiden zijn een zeldzaamheid op dit eiland. Sterker nog, er wordt volop bij getelefoneerd.

  En nogmaals, bij dit soort ongelukken wordt er veel te weinig stilgestaan bij de pijn en het verdriet dat onschuldige voorbijgangers had kunnen worden aangedaan.

 2. henk, hoe kan u weten dat er te hard is gereden, was u er bij? het kan ook zomaar zijn dat de auto kwalijke gebreken had, de keuring op curacao stelt namelijk niks voor, en ik heb al diverse autos gezien waarvan spontaan een wiel oid afbrak,of de man moest uitwijken voor een zwerfhond, of dronken choller, wie zal t zeggen?
  ik vind het kwalijk dat u dit soort uitspraken doet terwijl u de persoon of omstandigheden niet kent.

 3. Door nog onbekende reden? Mijn neus, er wordt daar door Jan en allemaal veel te hard gereden en iedereen vind dat normaal.

  Gelukkig heeft deze doodrijder geen onschuldige slachtoffers gemaakt, maar er zullen ongetwijfeld weer intellectueel karig bedeelden zijn die van de plek van het ongeluk een pelgrimsoord gaan maken met bloemen en wat dies meer zij.