• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De druktank voor Curaçao zou 1 september echt operationeel moeten zijn. Dit liet minister van Gezondheid Jacinta Scoop-Constancia deze week weten tijdens een persconferentie. Lisette Keus van Radio Hoyer sprak met de minister over de deadline.

Volgens de minister zijn de vergunningen voor de artsen, waar lang op is gewacht, nu echt rond. Ook de kapotte compressor zou weer in werking zijn. De geruchten dat de tank afgekeurd zou zijn, spreekt Scoop-Constancia tegen. “Ik was zelf in de fabriek aanwezig, het is een splinternieuwe tank.”

Een gulden
De druktank kwam in maart in, maar het in gebruik nemen van de tank werd alsmaar uitgesteld. Volgens de minister had dit te maken met problemen met onder andere het Sehos. “Alles ging goed totdat het ziekenhuis hoorde dat ze de tank niet voor een gulden konden krijgen. Dat is het hele probleem”, aldus Scoop-Constancia.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/57628800″ iframe=”true” /]

10 reacties op “‘Vergunningen druktank zijn rond’”

 1. @Makayu
  Inderdaad, er is geen enkele journalist die echt bezig is om dit stinkende zaakje (en alle andere) eens goed uit te zoeken. Er wordt alleen klakkeloos overgenomen wat liegbeest Contancia nu weer te vertelllen heeft.
  De enige reden dat deze corrupte politici steeds weer kunnen doorgaan met hun diefstal en oplichterij is dat de achtergronden van hun plannetjes nooit aan het licht worden gebracht door onze luie, bange media.

 2. niet konden krijgen?????// ze wilden een symbolische florin betalen voor overdracht van een cadeau en nu moeten ze????????betalen en ddat is betalen een probleem

  maar het was toch een gift van venezuela ? wat heeft dan nu een investeringsgroep hiermee te maken of is er weer geld betaaald aan bepaalde personen voor “wederdiensten”

  ??????????/onderzoeken

 3. De geruchten dat de tank afgekeurd zou zijn, spreekt Scoop-Constancia tegen. “Ik was zelf in de fabriek aanwezig, het is een splinternieuwe tank.”

  Wie zegt dat die tank de tank is die op Curacao is afgeleverd, tenzij Constantia de serienummers heeft gecontroleerd, maar het probleem is, is dat serienummers etc pas aan het eind van het productieproces worden aangebracht. Heeft ze o.a. de ordernummers gecontroleerd?

 4. Pas op met blijdschap, er staat alleen 1 sept…. Niet welk jaar

 5. Tja constancia en schotte hebben ook gezegd dat het gratis een cadeau zou zijn van Venezuela. Hoe zou u mw constancia het vinden als u voor uw verjaardag een auto cadeau krijgt en daarna de faactuur om deze asap te betalen?

 6. Om de eigendomsoverdracht naar het SEHOS te formaliseren hadden zij dus één florin willen betalen ? Hoeveel had onze regering willen vangen voor iets dat Curaçao cadeau gekregen heeft (volgens informatie van Schotte aan ons, het volk)?
  En volgens mij is iets wat het volk cadeau krijgt, van het volk en niet van Schotte, waar haalt hij de arrogantie vandaan ?

 7. Worden al die mensen nou niet een keertje moe(deloos) van zichzelf? Allemachtig wat een tijdverspilling.
  Stop met al die onzinverhalen / schuld aan een ander geverij en zorg dat de tank zonder verder zeuren onmiddellijk functioneel is!

 8. Het hele probleem was dat iedereen, maar dan ook echt iedereen bleek voorgelogen.
  Dat vormt altijd een probleem!

 9. Probleem???? Het was toch een cadeau????

 10. Oh Ja……en aan “wie” wordt er dan meer ( en hoeveel ….????) betaald ????
  Wat voor duistere deal is hier weer gaande !!!!
  Wie zoekt de achtergronden hiervan uit…….???
  JOURNALISTEN duik in de poel des verderfs !!!!
  Bij problemen … Jacinthaatje staat klaar voor julliemet haar tankje !!