• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een zeventienjarig meisje dat gistermiddag op bezoek was bij een vriendin, kreeg onverwachts bezoek van haar 25-jarige vriend. De man kwam het huis binnen en stormde de badkamer in waar het meisje zich bevond. Daar mishandelde hij haar ernstig.

Na de mishandeling kon de vriendin van het meisje de man het huis uitwerken en de deur sluiten. Dit mocht niet baten, want niet veel later werd het glas van de deur ingeslagen en kwam de man weer binnen. Hij sloeg wat voorwerpen in het huis kapot en richtte zich opnieuw op zijn zeventienjarige vriendin.

Gearresteerd
De politie stuurde rond 12.45 uur een patrouille naar het huis aan de Kaya Samuel. Vijf minuten later konden ze de 25-jarige man in de boeien slaan. De man werd voorgeleid aan de rechter commissaris die oordeelde dat hij gedurende het onderzoek in hechtenis moet blijven. Het slachtoffer ging naar de huisarts voor medische behandeling.

6 reacties op “Meisje mishandeld door vriend”

 1. Kasuari heeft gelijk. Als ik mijn auto met geopende ramen bij Mambo parkeer moet ik niet raar opkijken als die bij terugkeer is leeggeroofd, ondanks dat ik wettelijk volledig onschuldig ben.

  Het slachtoffer in deze mishandelingszaak is ook wettelijk onschuldig, maar als je omgang zoekt met dit soort ‘vrienden’ dan roep je geweld wel over je af.

 2. De ‘vriend’ mag van geluk spreken dat het niet mijn dochter is die hij heeft mishandeld….

 3. stel je voor dat je dochter van 17 met zo’n figuur thuis komt, petje scheef, 100 gouden ringen, 25 gouden tanden, 40 kettingen, liggend in de auto, stereo die duurder is dan die hele auto, uitlaat zo groot als een riolerings buis, SBO gezakt, broek half op zijn knieen.

  wtf, ik moet er niet aan denken

 4. @ Kasuari: Fouter dan een MFK minister? Als dat al mogelijk is dan zal het zeker om een PS minister gaan…

 5. Ik praat het gedrag van de vriend niet goed, maar Curacaose vrouwen mogen wel eens wat selectiever worden in hun partnerkeuze. Als ik ‘s avonds door Salina rijd zie ik vrouwen met mannen aanpappen waarvan je in een oogopslag ziet dat ze nog fouter zijn dan een MFK minister.

 6. dushi hende