• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 35-jarige vrouw werd in de nacht van woensdag op donderdag door een man ontvoerd. De man brak eerst in in haar huis aan de Kaya Yeye, bracht vernielingen aan en nam vervolgens de vrouw tegen haar wil met geweld mee. De vrouw is inmiddels terecht.

De politie kreeg gisternacht tegen 04.00 uur een melding van de ontvoering en snelde zich naar de plaats delict. De verdachte zou samen met de dame in een rode KIA Sportage zijn weggereden. Toen de politie de auto onderweg zag rijden, is de achtervolging ingezet. De gestolen KIA reed richting Shut, waar de politie het voertuig kwijtraakte.

Gevonden
De politie zette een grote zoektocht in met deskundigen uit verschillende departementen en rond 08.00 uur gisterochtend werd de auto gevonden aan de noordkust. Een aantal uren later alarmeerde een man de politie over de ontvoerde vrouw. De man had haar met blote voeten aan zien komen lopen uit de mondi. De politie is dringend op zoek naar mensen die meer informatie kunnen geven over het voorval. Er kan anoniem contact worden opgenomen met de politie via 108 en 24 uur via 911

8 reacties op “35-jarige vrouw ontvoerd”

 1. Sluit me aan bij Nardy.

  Mevr. heeft een normale baan en gaat (ging) elke ochtend gewoon naar haar werk. Volgens de heren hier moet ze toch maar boeten omdat haar “hele familie crimineel” zou zijn.
  De hele zooi naar Klein Curacao verbannen! Laat mevrouw maar voor haar familie boeten. Neem meteen ook haar kinderen ook mee, die zullen waarschijnlijk niet beter zijn, toch?
  Ik vind zo een redenering niet echt slim.

 2. Nardy, zoals algemeen bekend ontvangt bijna de hele familie van het ‘slachtoffer’ hun post niet thuis maar in Bon Futuro.

  Dit soort families kun je het beste verbannen naar Klein Curacao, maar dan krijg je problemen met John Baselmans die zich meer bekommert om daders dan om slachtoffers.

 3. @nardy, mevrouw is wel weer de broer van een moordenaar. wat wel een goede jongen is..

  Maar goed daarom iets meer respect voor de Maffia want die zijn van mening dat je de familie van andere gangsters niet mag aanraken.

 4. Eens met Nardy!

 5. @Bsmeets sorry hoor, hier kan ik me altijd echt aan ergeren, het slachtoffer gelijk medeverdacht maken. Denk je nu werkelijk, dat deze vrouw de man heeft gevraagd om gezellig bij haar te komen inbreken om haar vervolgens te ontvoeren en op blote voeten in de mondi achter te laten??

  Hoe moet zo’n vrouw zich voelen na zo’n incident en als ze dan ook nog zo’n STUPIDE, botte en onnadenkende lulkoek van een reaktie leest?

 6. relatie gerelateerd.

 7. Dushi hende!

 8. Een politiehelikopter zou handig zijn geweest denk ik.
  K vind het overigens een raar verhaal; De man richtte vernielingen aan en daarna nam hij haar mee. Hebben de twee geen relatie tot elkaar? Het komt niet over als een roofoverval waarbij ze meegenomen wordt naar een geldautomaat. Bovendien gebeurt dat zelden door één persoon.