• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Gevolmachtigde minister Sheldry Osepa zal de komende verkiezingen niet op de kandidatenlijst staan van de MFK. Dit heeft te maken met het feit dat het kiesregister eerder sluit dan 30 dagen. Osepa staat namelijk ingeschreven in Nederland en had 30 dagen de tijd om zich in te schrijven op Curaçao.

Het inschrijven van de kandidaten is op 31 augustus en volgens de regels zou het kiesregister 30 dagen voor die tijd gesloten moeten zijn, maar hier was bij het uitschrijven van de verkiezingen geen rekening mee gehouden. “De dag na de val van het kabinet werden al verkiezingen uitgeschreven, dus ik had geen tijd om mezelf op tijd in te schreven”, aldus Osepa. De minister wilde zich wel verkiesbaar stellen en vindt het erg jammer dat hij niet op de lijst van de MFK zal verschijnen.

Lisette Keus van Radio Hoyer 2 in gesprek met Sheldry Osepa:

14 reacties op “Verkorte tijd sluiting kiesregister dupeert Osepa”

 1. Maar meneer Osepa heeft wel in Maart al zijn kind ingeschreven op een school in Curacao.. raar maar waar!

 2. het zal mij werkelijk een rotzorg zijn of osepa in Nederland staat ingeschreven of op Curaçao woont. hij is een vazal van de MFK en dat zegt voldoende. als men zich committeert aan een schurk als schotte, ben je gaan haar beter. maar goed, juristen houden er wel vaker een andere moraal op na. 1 voordeel heeft osepa wel op zak. mocht hij werkeloos worden in Nederland (want welke werkgever wil zo’n man hebben), kan hij altijd nog in de bijstand. er zitten zo veel Curaçaoënaars in de bijstand dat 1tje extra een enkel bezwaar zal zijn. en ga mij nou niet vertellen dat ik als Curaçaoënaar mijn eigen nest bevuil. ik bevuil niet maar heb in de afgelopen jaren, met dit boevenkabinet en hun verkwanselen van de Curaçaose samenleving, een redelijk ontwikkelde dosis realiteitszin opgebouwd.

 3. Ook Osepa heeft volop meegegraaid met de MFK mafia, zoals zijn fikse studieschuld laten kwijtschelden. En daarna met een schijnheilig gezicht de bursalen uit Curacao ontvangen die wel tot in lengte van dagen hun studieschuld moeten afbetalen.

 4. @ gas oh gas,
  Osepa is vergeten d’r bij te vertellen dat naast jurist zijn liegen ook van essentieel belang is.

 5. maar zijn ouders zijn trots op hun zoon.
  hij heeft het toch maar ver gebracht.
  minister in een fout maffia kabinet.

 6. is het die zelfde osepa die het over god had??? en nu in de boevenparty wil???
  nee osepa wat voor jurist ben je? je heb de bewijzen toch gezien? of heb je ze niet herkend. zegt veel over je kwaliteiten.en aub ga het niet over god hebben terwijl je zulke vrienden steunt.

 7. Oh….hij weet kennelijk al dat deze coalitie/regering grote verliezen gaat lijden, dat hij als minister niet meer aan de bak komt en wilde het zinkende schip verlaten om te proberen een statenbaantje op Curacao te bemachtigen.

  Dat is het enige wat hem nog rest, want een “normale” baan zal deze boef nooit meer krijgen.
  Misschien kan hij de huisadvocaat van Schotte worden, die heeft straks hopi advocaten nodig.

  Gelukkig zal Schotte met een advocaat van het statuur van Osepa niet ver komen. Daar heb je mensen met verstand van zaken voor nodig en daar hebben ze Osepa nog nooit op betrapt.

 8. had met zijn andere gabbers moeten gebeuren

 9. Geen probleem Osepa, er is toch niemand die op je stemt. Voor een hoop groepen ben je een persoon die een regering van misdadigers heeft ondersteund, en voor anderen ben je een zwarte makamba. Ik ben benieuwd hie je denkt hier ooit nog aan de bak te komen, als je geen politieke baan krijgt. (pastechi)

 10. Dus eigen schuld dikke bult.. bedank Schotte dus maar Osepa.. maar wees blij want niemand zou toch op jou stemmen!

 11. opgerot met die MFK boeven.

 12. Heel spijtig, maar gelukkig heeft hij nu wel wat tijd over om nog wat mooie “vuist onder de kin” en “vuist in de hand” foto’s te laten maken.

 13. Deze boef woont en werkt toch in Nederland, als je een beetje integer bent wil je niet op Curacao ingeschreven staan, dat kan dan helemaal niet.

  Maar ja, geen enkel lid van deze regering is nog niet op enige integriteit betrapt kunnen worden.
  LIEGEN en BEDRIEGEN en CORRUPTIE dat is het devies van de huidige regering.

  Triest dat je een dergelijk voornemen ook nog in de publiciteit durft te brengen als minister.

 14. Gaan we ons netjes aan de wet houden allemaal?
  Ik herken Curacao niet meer..
  Moet toch een mouw aan te passen zijn.

  Schotte heeft gekkere dingen gedaan
  Wilsoe heeft gekkere dingen gedaan
  Jamaloodin heeft gekkere dingen gedaan
  Constancia heeft gekkere dingen gedaan
  Monk heeft gekkere dingen gedaan

  en nu ineens braaf..???