• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisterochtend rond 09.50 uur drie mannen aangehouden die op het punt stonden om een gestolen partij koper te verkopen aan een winkel in Kaya Jacob Posner in Zeelandia. Het ging om 359 kilo koper met een waarde van ongeveer 2000 gulden.

De politie heeft het koper in beslag genomen en alle verdachten, een 47-jarige, 23-jarige en 21-jarige man, zijn voorgeleid voor de rechter-commissaris. Het onderzoek loopt nog.

4 reacties op “Koperdieven in de kraag gevat”

 1. Gewoon het werkkamp in met die idioten, en naar 3 jaar werkkamp grote L van ladron en/of lolo op het voorhoofd branden, dat zal ze wel leren, geen pardon, de schade die ze aanrichten met hun diefstal is vele malen groter dan de opbrengst, en wordt uiteindelijk altijd weer verhaald op de gemeenschap,

  Gewoon aanpakken dat tuig !!!!

 2. En wanneer pakt de politie de kopers van gestoolde koper op? Begin bij Nieuwe Haven bijvoorbeeld.

 3. Meteen 3 jaar de cel in gooien.. anders blijft het maar doorgaan

 4. En wat is de schade die aangericht is om het koper te “bemachtigen”; is meestal vele malen hoger dan wat de diefstal oplevert. En wordt het niet eens tijd dat iedereen die iets “aanbiedt” een legitimatie moet tonen en dat die gegevens worden bewaard samen met foto’s van de partij die wordt aangeboden. De heler is net zo erg als de steler!
  Het is toch te grijs voor woorden, m.n. als koper bij scholen wordt gestolen of andere gesubsidieerde instellingen…