• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De fractie FOL heeft een brief gestuurd aan demissionair premier Gerrit Schotte over de stands bij het Wilhelminaplein. De eigenaars van deze stands hebben namelijk de partij benaderd, omdat door renovaties bij het plein zij naar eigen zeggen niet zeker zijn van hun toekomst.

“De FOL heeft gezien dat Plasa Wilhelmina wordt gerenoveerd. Dat is op zich iets lovenswaardig, maar wat echter niet door de beugel kan is het feit dat de werkzaamheden in volle gang, zonder dat de mensen die een verkoopstand hebben op het plein zijn geïnformeerd over waar ze naartoe moeten met hun stand”, schrijft FOL-leider Anthony Godett.

Toekomst
De fractie heeft met acht eigenaars van de stands gesproken, die niet op de hoogte zijn gesteld over hun toekomstige aanwezigheid op het plein. “De FOL vraagt op basis hiervan de premier om snel in te grijpen in deze zaak en de mensen te informeren over wat er gaande is op het terrein waar verkopers hun brood verdienen”, vraagt Godett in de brief.

8 reacties op “FOL wil duidelijkheid over stands Wilhelminaplein”

 1. Openheid, transparantie, samen met “het volk”, waren de veel belovende verkiezings beloften.
  Maar ook lagere prijzen voor nuts voorzieningen voor “het volk”, betaalbare ziektekosten verzekering voor “het volk”, lagere prijzen voor auto brandstof en openbaar vervoer voor “het volk”, werk voor “het volk” en nog veel meer.
  Het feit dat de regerende elite vindt dat ze het heel goed doen doet bij mij de vraag rijzen:
  WIE IS HET VOLK??

 2. Laat Godett zich maar druk maken om de Plaza ‘nobo’ .
  Wat voor een soort markt is dat nou? Vroeger was het een hele leuke markt waar je van alles en nog wat kon kopen, vooral typische Curaçaose groenten en fruit uit de tuintjes van onze eigen mensen.
  Maar tegenwoordig lijkt het net alsof je de haarcrème en de bruwa winkel uit Santo Domingo binnen bent gestapt. Heel veel tafels met hetzelfde assortiment crèmes uit Santo Domingo liggen daar te schimmelen, niemand controleert vervaldata etc. Er staat ook bijna nergens op wat iets kost, verkopers bedenken ter plaatse een prijs. Zo betaalt een toerist soms wel 20 gulden meer dan een lokale.persoon.
  Er is helemaal geen toezicht op kwaliteit, kwantiteit en de prijs van de producten. Wat een achteruitgang, meneer Godett. Maar ja, het is zijn eigen doelgroep, Santo Domingo enzo.

 3. Is er geld om de renovatie van het plein te volmaken? (De 5 cent op benzine misschien?)

 4. Nog zoiets als voorbeeld waarmee de politici zich bezighouden: Ik woon in een “land” waar de oplevering van de lift in het Statengebouw tot nieuws verheven wordt……….

  How low can you go…..

  Het lijkt wel of niemand een beetje abstractievemogen heeft in dat gebouw daar.

 5. ‘T is toch gewoon een dorp met een gemeentebestuur van amateurs.
  Schotte speelt Superburgemeester en de rest allemaal wethoudertjes en raadsleden…….

  Dames en heren er zijn grotere problemen: hoe gaan we het huishoudboekje van Curacao kloppend maken? Ik zie allemaal actiepunten verschijnen van politieke partijen maar nergens wordt de financiering getoond……
  Wie gaat dat alles straks betalen zoete lieve Gerritje, Alexje, Emily-tje, enzovoort?????????

 6. Regering Schotte zal ondermeer worden herinnert voor leugens en onduidelijk mbt communicatie. ze doen maar wat ze willen en dit is weer een voorbeeld.

 7. De fol kan beter haar domme achterban zoet houden met enkle SOEP praatjes

 8. Deze actie gaat de geschiedenis in als de laatste van de FOL, want na de verkiezingen zien we ze niet meer terug.

  En terecht, Anthony Godett heeft Curacao ten schande gemaakt door nadat hij voor corruptie een jaar in de gevangenis had gezeten weer gewoon in de Staten plaats te nemen.

  Om nog niet te spreken van hoe hij zich als premier tijdens zijn gevangenschap liet vervangen door zijn zus, tiepmiep bij Selikor.

  Daarna heeft Anthony Godett zich vooral nog gemanifesteerd als een grote draaikont door eerst tegen de PAR aan te schurken toen zij regeerden en nu hetzelfde te doen met de MFK.

  We zullen hem niet missen, Anthony Godett, maar wensen hem veel plezier samen met Errol Cova abou di palu.