• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest vandaag uitrukken naar een resort in Lagun wegens een overval. Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de bewoners van het appartement, een ouder echtpaar, in hun slaap werden verrast door twee onbekende mannen. Eén van de verdachten had een machete.

Deze begon een gevecht met de man des huizes. Tijdens de worsteling liep de man een snijwond op aan zijn hand toen hij de machete vastpakte. De vrouw wilde gaan schreeuwen toen zij het gevecht zag maar op dat moment wist de andere overvaller haar mond dicht te houden.

Buit
De overvallers vroegen de vrouw om haar pincode van haar bankpas. De vrouw weigerde haar pincode te geven, maar gaf wel aan wat contant geld te kunnen geven dat zij in huis had. De overvallers verlieten vervolgens het huis met geld, twee laptops en andere eigendommen van de slachtoffers. Het overvalteam heeft de zaak in onderzoek.

Tips
De politie roept een ieder op die enige informatie heeft over deze overval en dit door te geven aan de politie. Dit kan telefonisch bij het overvalteam via telefoonnummer 866-6192/866-6140 of 24 uur per dag naar 911 of het anonieme nummer 108.

14 reacties op “Ouder echtpaar overvallen bij Lagun”

 1. lionfishes in het water,lionfishes op het land

 2. Jamaica, Trindidad, Haiti, Nigeria, Ivoorkust……..Curacao?
  Heel verstandig om nog harder onafhanklijkheid te propaganderen, er zijn gelukkig niet genoeg voorbeelden van landen die onafhankelijkheid simpelweg niet aankunnen. Dit zijn notabene landen die (veel) groter zijn dan ons eilandje en ook nog eens werkelijk bodemschatten bezitten.

  Soms vraag ik me af of de Soberano’s en de Schotte aanhangers wel eens om zich heen kijken, (internationaal) nieuws kijken of een krant lezen.
  Gerrit Schotte is niet opgeleid, een crimineel en tot op het bot corrupt, maar is de beste keuze als miniter president want hij geeft wel een Blackberry weg……..

  Dit zijn Afrikaanse toestanden……gefeliciteerd Curacao, we zijn een heel eind gekomen.

 3. @sander, groot gelijk zonder misdaad hebben we geen gevangenissen nodig, en gevangenisbewaarders en politie agenten! dan zouden die zonder werk zitten!

 4. @peter bon,

  je hebt gelijk we moeten de misdaad in stand zien te houden.

 5. @peter bon, dus tijd voor een nieuwe regering en regering schotte bon futuro in!

 6. Als het Amerikaanse buro voor toerisme hier lucht van krijgt is het afgelopen met de stops van de cruiseships, afgelopen met het toerisme uit de USA. Gevolg? dalende inkomsten van eerlijke, hard werkende mensen, die, zoals velen, afhankelijk zijn van toerisme. Om nog maar te zwijgen wat er gebeurd als het toerisme uit NL gaat teruglopen, in NL is ondertussen wel bekend hoe de situatie is nu, het is een vast ondererp van gesprek heb ik van mijn familie gehoord, en het dringt langzaam? door tot de toeristen die van plan zijn/waren naar Curacao te komen. Er zijn er al velen die nu voor Aruba kiezen, geef ze geen ongelijk > daar voel je je wel veilig, merk je al aan de sfeer op het eiland.
  Oproep: “regering” onderneem actie, en wel NU!!! laat het eiland niet afzakken, hebben de bewoners niet verdiend!

 7. Is er nog één dag in het jaar dat er geen overval of schietpartij is op CRIMICAO? Wat kunnen een aantal mensen (beter primitieve beesten) toch walgelijk zijn! 🙁

 8. Weet iemand hoeveel geld er om gaat in het verzekeren tegen onvrijwillige afgifte van je eigendommen?.
  Weet iemand hoeveel gezinnen leven van de inkomsten verdiend als beveiliger, bewaker enz?.
  Weet iemand hoeveel geld er wordt omgezet in alarm en beveiligings installaties?
  Weet iemand hoeveel geld er wordt verdiend in de sector slachtoffer hulp en soortgelijke sectoren?
  Weet iemand nog dat deze regering beloofde de economie aan te slingeren en een werkplek voor iedere werkzoekende?
  We kunnen deze economische belangrijke sector niet missen en onze regering doet wat ze heeft beloofd.
  Niet klagen, maar dragen!

 9. Met dank aan de regering Schotte en Wiels met zijn grote mond in het bijzonder.

 10. Wederom super reclame voor Curacao een overval op toeristen in een resort! Dat trekt volle vliegtuigen. Zoals ik al wel vaker opmerk, sommige ‘partijen’ hebben baat bij de chaos en criminaliteit op het eiland. Een paar honderd extra cellen in de gevangenis en de vele duizenden bewakers bij winkels, banken en resorts zijn niet meer nodig en je kunt weer veilig slapen.

 11. Tsa, het is en blijft Crimicao.

 12. Nos ta dushi hende, zei het CTB toch?

  Wie kan ze mij aanwijzen?

 13. het is zo veilig geworden op curacao volgens Wilsoe.
  ZIJN statistieken zijn het bewijs daarvan.
  de ervaring is helaas anders.
  maar Wilsoe heeft ven geen tijd voor dit soort onbenullige zaken, hij moet nog zorgen dat het geld van Dos Santos vrij komt…..

 14. Wat ben ik blij dat regering Schotte serieus werk maakte van de criminaliteit!