CURAÇAO – Een man is vannacht iets voor 01.00 uur neergeschoten bij Mina Scharbaai. De politie die er op af ging, trof op het adres een man gewonde man aan op de stoep. De man bleek schotwonden te hebben in de rechterkant van zijn borst en linkerbovenbeen.

 
Familieleden verklaarden tegenover de politie dat zij schoten hoorden. Toen zij naar buiten keken zagen zij twee jonge onbekende mannen met een ontbloot bovenlijf in oostelijke richting wegrennen. Het slachtoffer, de 40-jarige Guptar Mahendra, is in kritieke toestand per ambulance naar de polikliniek van het SEHOS overgebracht.

Motief
Het motief achter deze daad is tot nu toe onbekend en wordt onderzocht. Om 01.54 uur ontving de politie informatie dat het slachtoffer was overleden aan de gevolgen van de schietpartij. Het lichaam is door het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor nader onderzoek. De politie vraagt aan iedereen die denkt informatie te hebben over deze schietpartij, dit door te geven via telefoonnummer 866-6218/866-6219/866-6221 (kantooruren), 911 (24 uur per dag) of 108 (anoniem).

7 reacties op “Man doodgeschoten bij Mina Scharbaai”

 1. Als je een MAFFIOSE regering aan de macht hebt straalt dit “voorbeeld” af op de idioten die zich zelfde “status” permiteren als regering (waarvoor heeft Jamaarlooding 3 wapenvergunningen nodig en ook nog voor behoorlijk zwaar kaliber schiettuig)????
  En WATJE WILSOE houdt zich alleen bezig met schoolzaken omdat LOOSER Monk het totaal niet aankan en een enorme chaos in onderwijs heeft veroorzaakt !!!
  En party-PM Schotte is alleen maar bezig met feestjes organiseren,
  $$$$$$$hame …..on YU-politicians ……..$$$$$$hame !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Hoeveel van dit soort gewetensloze idioten met machetes en pistolen lopen er op CRIMICAO eigenlijk rond? Waar zijn al die ruzies om? Een beschaafd ontwikkeld mens los zaken met praten op, niet primitief (!) met kapmessen en kogels.
  Zeg anders Curacao vaarwel per 10/10/12 en welkom op CRIMICAO ……..

 3. Nogmaals, met dank aan regering Schotte en in het bijzonder Wiels en kornuiten.

 4. Wilsoe, je durft wel stoer te doen tegen mw Westerveld.. maar tegen echte dieven heb je geen ballen! wees een man en doe er wat aan! wat een watje zeg!

 5. Het is en blijft Crimicao !

 6. Hoogstwaarschijnlijk drugs gerelateerd. Of dacht u dat hij doodgeschoten is omdat hij te luid snurkte?

 7. het lijkt wel of er tegenwoordig dageloijks een schietpartij ergens is.
  met wekelijks een dodelijk slachtoffer.
  maar Curacao is geen maffiastaat aan het worden.