• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Koninklijke Marechaussee op Curaçao heeft zondag op Hato International Airport een 22-jarige militair aangehouden. De man wordt verdacht van vernieling en bedreiging. De verdachte werd door de marechaussee aangehouden nadat een huiseigenaar bij het Korps Politie Curaçao (KPC) aangifte deed.

De huurder waartegen de aangifte werd gedaan bleek de 22-jarige Nederlandse militair. Hij had een woning van de huiseigenaar enkele weken gehuurd. De militair is op last van de Officier van Justitie op Curaçao buiten heterdaad aangehouden op de luchthaven Hato toen hij wilde afreizen naar Nederland. De militair is in verzekering gesteld. De brigade Caribisch Gebied van de Koninklijke Marechaussee stelt een verder onderzoek in.

5 reacties op “Marechaussee houdt militair aan voor bedreiging”

 1. ik hoor dat martin er verstand van heeft..
  toevallig is die militair n maat van mij en wordt de situatie ernstig overdreve.!
  tegen n deur trappen en iemand n klootzak noemen is in deze situatie: vernieling en bedreiging.. bahbah! kweet toevallig dat die militair heeft geknokt vooe zn land in afghanistan(werkte met hem samen) en wellicht dat ie daarom zo is geworden..
  eerst n held en nu n crimineel.. de tyfus aan hypocriet nederland!

 2. Oneervol eruit donderen, tijdje de cel in om na te denken en dan vooral een strafblad aanleggen.
  Onacceptabek gedrag. Probleem met veel van die figuren us dat ze teveel drinken, zelfde soort wat zich aan boord van de KLM ook misdraagt. Ik heb het helaas al een aantal keren meegemaakt de loop der jaren.

 3. I presume these Dutch kids are not registered to vote on Curacao? I presume they don’t work/live here like the rest of the ‘makambas’?

  Lets not start with racism Mac, if you are local, which i presume based on your reaction, then see the ‘makambas’ not replying as a sign of shame.

  Anyway, what about those old people that got robbed ah? I hope they are okay! working their whole lives to enjoy their pension on this island and then suddenly some local thugs rob them, damn shame!

 4. Reageren is niet nodig aangezien de makambas hun rommel netjes opruimen. Ontkennen zat er ook rotte makambas zijn zal nooit gedaan worden. in plaats daarvan neemt NL gewoon aktie en stopt ze achter tralies. Een voorbeeld voor Curacao zou ik zo zeggen

 5. ohh kijk eens.. hier wordt OOK niet door Makamba’s op gereageerd !!

  De Koninklijke Marechaussee heeft, na een melding van het Korps Politie Curacao, in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 juli drie Nederlandse militairen aangehouden. De drie, 19, 21 en 22 jaar worden verdacht van openlijke geweldpleging en vernieling.

  De brigade Caribisch Gebied van de Koninklijke Marechaussee werd omstreeks 05.10 uur (lokale tijd) door de politie Curacao in kennis gesteld met het verzoek naar het Wilhelminaplein in Willemstad te komen. Na een onderzoek ter plaatse werden twee militairen aangehouden. Een derde militair werd later op de marinebasis Parera aangehouden. Een inwoner van Curacao heeft aangifte gedaan van vernieling van zijn auto. De miliairen zijn in verzekering gesteld.

  De Koninklijke Marechaussee stelt, onder verantwoordelijkheid van het Openbaar Ministerie op Curacao, een verder onderzoek in.