• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft gisteren om 04.00 uur een melding binnengekregen over een auto die geparkeerd stond op een zandweg in de omgeving van de Caracasbaaiweg. In de auto zouden verdachten zitten die verdacht worden van diefstal van elektriciteitskabels.

 
Bij aankomst van de patrouille werd een onderzoek gestart op de gehele zandweg maar dat leverde niets bijzonders op. De agenten vervolgden hun onderzoek in de buurt van de caracasbaaiweg. Even later signaleerde de politie bij de kruising van de caracasbaaiweg en Kaminda Duvert Boy Nicolina een stilstaande auto waarvan de koplampen nog aanstonden.

Verdachten
Plotseling reed de auto met hoge snelheid richting de politie. Hierop zette de politie de achtervolging in. Bij de Schubappelweg slaagden zij erin om een 46- en 38-jarige man aan te houden. Na de auto te hebben onderzocht vonden de agenten elektriciteitskabels, twee metaalscharen en een portemonnee van een vrouw met daarin 2 rietjes die gevuld waren met een substantie die lijkt op cocaïne.

Hechtenis
De mannen zijn aangehouden voor diefstal en het overtreden van de Opiumwet. De verdachten zijn voorgeleid aan de hulpofficier die hen in hechtenis heeft gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

2 reacties op “‘Kabeldieven’ opgepakt”

 1. Die gasten direct opruimen !!! weg er mee.
  Kijk eens wat voor schade die gasten aanrichten, ben al 4 keer in korte tijd !!! de dupe geweest door die gasten (schade aan de airco’s en andere apparatuur wat defect is geraakt door het knippen van kabels en het weg vallen van een fase)

  En dan de schade die ze aan het lichtnet aan richten, die worden wel gemaakt elke keer door een extern bedrijf die Aqualectra in huurt, maar de rekening van dat bedrijf, vele malen hoger dan de opbrengst van het gestolen koper, wordt uit eindelijk wel weer aan ons door berekend, dus daar zijn WIJ allemaal weer de dupe van,
  Dus als het aan mij ligt gewoon op ruimen die gasten, zijn niet beter waard

 2. jullie moeten eens vaker op ronde klip rondjes uitvoeren…. wordt iedere week wel van die troep door zulke nietsnutten verbrand …waar maken ze het aan op ? droga…. dus chunk those people out of our society ! totaal geen genoegen met deze lui nemen … alleen maar schade aanrichten zijn ze goed in. zelfs hele scholen werden in de vakantie leeg gerooft… van de gekke dan ook dat men niet bij die Koperboer even gaat kijken waar al dat koper vandaan komt …..het cirkeltje blijft rond…