• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Campagneleider PARCURAÇAO – Dierenarts Lyndon Comenencia is de campagneleider voor de PAR deze verkiezingsperiode. Dat maakt de fractie vandaag bekend tijdens een persconferentie. Daarnaast heeft de partij tien campagnepunten opgesteld. Versgeperst.com sprak met PAR-fractieleider Emily de Jongh-Elhage.

De PAR gaat naar eigen zeggen een positieve en informatieve campagne voeren. De partij belooft dat met de ‘PAR aan het roer, Curaçao weer een paradijs zal worden’. Maar eerst wordt het volgens De Jongh-Elhage ‘rotzooi opruimen’. Zo wil de partij de omzetbelasting (OB) weer terugbrengen naar 5 procent en het gratis onderwijs terugdraaien. Ook de heffing van 5 cent op elke liter benzine Mogas 95 en Low Sulfer Diesel voor het Sport en Recreatie potje van Kabinet Schotte, wil de partij gelijk afschaffen.

Campagne
Fractieleider Emily de Jongh-Elhage over de eerste tien campagnepunten van de PAR, de keuze voor Lyndon Comenencia als campagneleider en waarom zij denkt dat de PAR ‘gewoon weer’ de verkiezingen gaat winnen:

Leoni Leidel-Schenk in gesprek met Emily de Jongh-Elhage

19 reacties op “Lyndon Comenencia campagneleider PAR”

 1. Ik hou het op PAIS. De PAR moet vernieuwen en niet weer met die oude garde aankomen.
  Als er meer jongeren zitten dan zal ik zeker op hun stemmen in de toekomst.

 2. wat een gemiste kans…..
  Waar kan ik het verkiezingsprogramma van Pais vinden?

 3. Ik hoop wel dat de PAR het screening process zal aanpassen. dit dient voor de verkiezingen al plaats te vinden en tevens dient dit transparant te zijn. Het volk dient op de hoogte te worden gesteld hiervan.

 4. om alles weer recht te trekken zal Nedcerland graag ervaren en bekende gezichten willen zien.
  dus de keuze van de PAR is zo gek nog niet, echter we moeten wel oppassen dat er vernieuwing komt en doorstroom zodat onze jonge mensen hun draai kunnen vinden.

  helaas heeft onze 36 jarige ex premier het lekker verpest voor de jonge mensen.
  Bij Gerrit kon de badkuip nooit te vol zijn.( geld graaien en niet tevreden zijn met wat je heb)

  bij de diverse overheids nv mogen alleen mensen werken die door een gedegen screening en de juiste opleiding hebben en niet omdat je op de juiste kleur heb gestemd.

 5. Alles, maar dan ook werkelijk ALLES is beter dan die club en de partijen die er nu zit !!

 6. Mooi alternatief voor twijfelende en gefrustreerde oud-MFKstemmers (en zwevende kiezers):
  PAIS gaat met veel dynamiek & verrassend elan (zonder dure toeters, vlaggen & bellen) dé partij worden die met een nuchtere No-Nonsense aanpak de problemen zo veel mogelijk gaat oplossen.
  WATCH them COMING !!!!!!!!

 7. @Sjors helemaal mee eens.
  het EGO van Schotte is het toppunt van arrogantie…

 8. @begrijp, Ik vind het arroganter om de hele wereld rond te reizen met eerste klas. om bv naar Dominicaanse republiek te vliegen via Miami omdat Insel air geen first class heeft!
  En om in een zwarte SUV te rijden met zwaailichten. Nee Schotte is zeker niet Serka di Bo!

 9. @Zeepie, Ob verhoging wordt gewoon doorberekent naar het volk. Zij betalen dus meer. naast de verhogingen van elekra water en benzine. het volk bloed hiervoor. Jij kan dat blijkbaar betalen maar de normale man niet! En die miljoentjes tekort kunnen bv gehaald worden indien de ministers niet het hele jaar op prive reisjes zijn met prive fotograven!

  @Jonas, die boot is niet betaald van belastinggeld maar door Nederland! Daarnaast leent bv deze regering ff 17 miljoen voor zgn gratis onderwijs.. gaat straks RDK ook failliet! Nee Regering Schotte is zeker geen optie!

 10. waarom het gratis onderwijs terug draaien?
  is de partij dan toch niet zo sociaal en voor het volk?
  er zijn te veel ongeschoolden op het eiland om dit te willen terugdraaien.
  deze ongeschoolden zijn stempubliek voor parijen als MFK en PS.
  die 6% mag van mij zo blijven, daar betalen de rijkere mensen het meest aan mee.
  de busjes moeten idd betaalbaar blijven.
  maar de PAR is echt niet de partij voor het gewone volk.
  beter PNP of PAIS

 11. De PAR blijft een arrogante partij.
  tot op heden heb ik hier strategisch op gestemd.
  maar mijn geweten, kan deze arrogantie niet langer tolereren.
  het zal dus de PNP of PAIS worden.
  het lijkt wel of De PAR nog steeds niets geleerd heeft.
  ga eens kijken bij de mensen in de wijken en dan bedoel ik niet Jan Sofat.

 12. WaarGaatDitEilandNaarToe, de PAR spreekt niet alleen Buchi onder de boom niet aan, de PAR spreekt Buchi onder de boom helemaal niet toe. De PAR zit op een soort van hivorentoren uit de middeleeuwen waar zelfs Nederland vraagtekens bijzet.

  Nederland had laatst duidelijk gevraagd aan Curacao om iets een het onderwijs te doen, maar de PAR vind het maar overbodige “rotzooi”…
  Maar destijds had de PAR wel rond de 20-30 miljoen besteed aan een oude boot voor 6 jongeren om zogenaamd werkervaring op te doen. Iedereen weet hoe dit verlopen is, boot ging naar de schroot voor een paar guldens, foetsie 20-30 miljoen belastinggeld.
  Of DAT geen rotzooit was!

 13. Toch leuk dat een dierenarts dat clubje moet voortrekken, hihihi

 14. Verlaging van de OB? Wat een stomme zet. Iedereen is daar toch al aan gewend. We komen toch nogal wat miljoentjes tekort?
  Was een goede zet van de MFK, van inkomsten-belasting naar OB, zo betalen alle aannemers, schoonmakers, klussers en wie nog meer, in ieder geval ook een stukje belasting mee. Maar goed… ik zal van nood maar PAR moeten stemmen, in ieder geval minder corrupt dan de rest.

 15. A F G R I J S E L I J K die foto. Had er jong bloed tussen gezet. De idee dat er mensen zijn die op dit stel zit te wachten, welk een arrogantie. Maar is prima, er is een alternatief en dat is PAIS.

 16. @Freek
  De PAR moet vernieuwen, maar dat lukt niet omdat er een club in een club zit die elkaar de hand boven het hoofd houdt. De Emilie de Jongh-Elhage heeft geen vinger uitgestoken in de staten. Deze partij is meer een club voor oude thee tantes geworden. Wat hebben zij het gewone volk te bieden. Ze spreken Butchi van onder de boom echt niet aan!

 17. @freek, wat is het alternatief? nog meer corruptie van Schotte en Co?

 18. mijn stem hebben ze op zeker

 19. Oh god, daar staan ze weer, al die oude dwazen, zo eager om hun revenge te halen, alsof we daar wat aan hebben, iets constructiefs hebben ze immers nog nooit gedaan.