• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Helmin Wiels van PSCURAÇAO – Pueblo Soberano stuurt volop brieven naar de Staten. De vraag rijst of het aanvragen van Statenvergaderingen en het aan de kaak stellen van misstanden onderdeel van de campagne voor de verkiezingen van 19 oktober is. Dat meldt Radio Hoyer 2.

 
Hoewel partijleider Helmin Wiels ontkent dat het aantal brieven aan de Statenvoorzitter de afgelopen dagen is opgevoerd, gingen er op 8 augustus twee brieven naar Statenvoorzitter Ivar Asjes, werd gisteren een brief gestuurd en kwam daar vandaag nog een brief bovenop.

Campagne
Wiels vraagt aandacht voor de situatie voor de ouderen in onze samenleving, de krapte bij de sociale woningbouw, de verhoging van de prijzen voor levensmiddelen en de verkeersveiligheid. Hij ontkent dat de campagne begonnen is, want Pueblo Soberano voert al sinds het ontstaan van de partij campagne. Het aantal brieven is dan ook niet opgevoerd, aldus Wiels.

Rick Hart van Radio Hoyer 2 in gesprek met Helmin Wiels:

8 reacties op “Wiels: ‘Brieven aan Staten niet opgevoerd’”

 1. als ze ooit gaan praten Wiels, Schotte en Cooper.
  dan breekt de hel los.
  ze houden elkaar door chantage in de tang.
  ze weten te veel van elkaar……

 2. Koraal specht, is de enige plaats waar dit gedrocht thuis hoort!!

 3. De man is pathologisch, zijn pensioen is geregeld

 4. Tula, volledig terechte opmerking. Maar Wiels is ook volledig ingepakt door Schotte die hem iedere maand super de luxe naar zijn kinderen in Nederland laat vliegen.

  Laffe Wiels zal het daarom wel laten de terechte vraag over de schandelijke benoemingen van incompetente familieleden van Schotte nog eens te herhalen.

 5. Hij durft kennelijk nog niet met dat nieuwe , witte ,Jesus van Merante-pak met die koperen knopen op de foto. Voor de simpele zielen onder ons heeft hij al verkondigd :
  “in Naam van God ” te spreken. (zie Onafhankelijkheidsverklaring)Nu moet daar nog wat entourage bij verzonnen worden en de Redder des Vaderlands is klaar om simpele zielen te winnen voor zijn haatzaai-campagnes. Nu de door Wiels als “landverrader” betitelde Churandy Martina zo ongeveer de meest populaire Curacouwenaar van Nederland is, is het duidelijk dat Wiels, ondanks zijn zelfbenoemde broodheer, het hier wel moeilijk mee heeft. Zeker omdat hij zelf regelmatig in Nederland is en daar wel te maken krijgt mat 100% controles. Toch maar wat meer dat witte pak aantrekken, weiilicht is de Nederlandse Douane wel gevoelig voor.

 6. altijd handig om vragen te stellen over je iegen wanbeleid, volgens mij zat de PS toch echt in de regering.

 7. Sneu figuur…

 8. Wiels had ook nog vragen gestuurd mbt de 60 benoemingen van de MFK.. hier hebben we nog geen antwoord op gehad!