• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curaçao nieuws helmin wielsCURAÇAO – Politiek leider van Pueblo Soberano had liever andere leden van het Hoofdstembureau gezien, meldt Radio Hoyer 2. De leden werden afgelopen donderdag bekendgemaakt, maar volgens Wiels waren er genoeg anderen die dit werk hadden kunnen doen.

 
Waarom Wiels het niet eens is met de aangestelde leden, wil hij niet kwijt. Ten tijde van de Eilandsraad was de partijleider van politieke partij Pueblo Soberano Helmin Wiels het niet eens met de beslissing van gezaghebber Lisa Dindial om over te gaan tot het elektronisch stemmen. Hij is dan ook blij dat er dit keer weer met het potlood gestemd gaat worden. Dindial maakt voor de komende verkiezingen als plaatsvervangend voorzitter en lid deel uit van het Hoofdstembureau.

Rick Hart van Radio Hoyer 2 in gesprek met Helmin Wiels:

22 reacties op “Wiels oneens met leden Hoofdstembureau”

 1. @Bert Verhulst, Wiels heeft zijn dochters naar Nederland gestuurd met één opdracht: drecha kolor die mi nieto’s/nieta’s.

 2. De leden van het Stembureau zijn capabele mensen met jarenlange ervaring. Wiels weet niet waarover hij praat!

 3. Gezien de reacties van Wiels op het electronisch stemmen (buiten andere zinloze reacties) ga je je afvragen: weet deze man eigenlijk wel wat computers zijn of leeft hij nog steeds in het tijdperk van de spiegeltjes, de kraaltjes en de kleurpotoden……

 4. @Beer
  Waarvan er in ieder geval 1 regelmatig over de straat zwerft. Hij laat zich daar weinig aan gelegen liggen.

 5. Beste heer Wiels, u hoeft zich niet zorgen te maken, na uw incapabele manier van regeren, uw slechte manieren van omgaan met mensen, het uischelden van andere volkeren en al uw mislukte plaatsingen van incapabele ministers die niets hebben bereikt, zullen de resultaten voor uw partij zo slecht zijn, dat het nog niets eens met gesjoemel goed te krijgen zal zijn.

  Wij geven u het advies om alvast werk te zoeken als tuinkabouter in promenade, daar zal men u verder kunnen uitlagen als payaso met een grote mond.
  YWN

 6. Dat mensen uberhaubt nog naar zijn mening luisteren. Het blijft me verbazen dat hij nog media aandacht krijgt! Hij is namelijk het type persoon die nooit eens is om zo altijd ongegronde kritiek te kunnen uiten terwijl hij nooit met betere ideeen kan komen. Zielig mens!

 7. Geomay Martes heeft als conditie voor zijn aansteling als Voorzitter gesteld dat hij en hij alleen de overige leden mag uitzoeken. Dus Wiels kan geen commentaar geven daarp, het was kiezen of delen. Gekozen is voor eerlijkheid in de keuze van Geomalydie zijn eis heeft gesteld…..

 8. Wiels is het alleen eens met zichzelf 🙂

 9. Hij wil straks kunnen zeggen dat er gefraudeerd is en dat hij er al voor had gewaarschuwd. Daarom zegt hij nu niets en wacht de uitslag af. Als die ongunstig voor de soberanos is, dan pas gaat hij verder door te zeggen dat hij daarom om andere leden had gevraagd.

 10. Hij is aan het voorweken, als de uitslag niet gunstig voor hem is dan schreeuwt hij meteen: Er is genoeid en ik heb al gezegd dat ze niet te vertrouwen zijn!!!

 11. Mischien kunnen we het Consejo Nacional Electoral van Chavez vragen om de verkiezingen te organiseren. Die hebben ervaring met foute gasten aan de macht te houden. Daarnaast net als in Venezuela, openbaarheid op wie je stemt, zodat je daarna gegarandeerd je baan verliest als je niet voor El Liberador Wiels hebt gestemd. Dat wil ie eigenlijk, maar durft het niet hardop te zeggen…

 12. laten ze maar onafhankelijke waarnemers inzetten bij de verkiezingen niet dat er net als na de vorige verkiezingen een bejaardentehuis een grote financieele injectie kreeg waar toevallig iedereen op 1 partij had gestemd en er nu spijt van hebben.

 13. Zou hij balen dat er niet gesjoemeld gaat worden?

 14. Daar is ie weer, de mislukte buurthuiswerker die een enorme hekel aan Nederland heeft maar er wel zijn kinderen laat studeren en ze daar iedere maand, onder het mom van dienstreis dus op kosten van de belastingbetalers (businessclass vluchten en 5 sterren hotels) opzoekt.

  Die het toestaat dat zijn minister Monk (die zijn paspoort wilde inleveren maar dit jaar al meer in Colombia is gesignaleerd dan in Forti) een pastechi van 100,000 gulden aan een medewerkster gaf, andere vrienden de megahuur van Kraanshi cadeau wilde doen en een grote puinhoop maakte van het gratis onderwijs.

  Maar Wiels durft Monk niet te vervangen, want hij was al gedwongen om drie van zijn volstrekt incapabele ministers te vervangen in minder dan een jaar tijd.

  Wiels, die beweert strafbare feiten te kennen en bewijs daarvoor te hebben van de MFK ministers maar te wachten met aangifte te doen totdat de MFK regering de coalitie waarvan hij ook deel uit maakt laat vallen. Kun je nog meer bananenrepubliek zijn?

  Wiels die broertjes en zusjes luie maar riant betaalde commisariaatjes geeft, zoals broer Werner bij Aqualectra dat sindsdien meer blackouts dan ooit heeft.

  En het Curacaose volk, dat niet vooraan stond toen onze lieve Heer de intelligentie uitdeelde, gelooft in deze domme schreeuwlelijk.

 15. Wat heeft een gewoon Statenlid hierover te melden ?

 16. De verkiezing bij Peter Stuyvesant College voor een nieuwe naam gng ook erg transparant en democratisch.. verkiezingen a la Pueblo Sobernao!

 17. Wiels heeft zich misrekent in zijn “pastechischema”. Door het wegsturen van de regering mist Wiels & Co bijna 2 jaar om “de rest” van de vriendjes de beloofde pastechis nog uit te delen (;p)

 18. Ik zou zeggen: Helmin, denk aan Rita ha ha ha

 19. Ja met hem eens, hij heeft namelijk nog een aantal heeeeel capabele
  halfbroers en -zussen.
  Die hebben nog geen commissariaat, maar wachten nog op hun pastechi…..

 20. Hij is het ergens weer eens niet mee eens, maar noemt zoals altijd geen reden , noch een alternatief . De man is gewoon ” anti”.

 21. Geen vriendjes en geen criminelen zal de reden zijn.

 22. Plaats liever overal camera’s om toezicht te houden op de stembiljetten.

  Alles moet eerlijk en transparant verlopen.