CURAÇAO – De politiepatrouille moest gisteren om 23.30 uur uitrukken naar een huis aan de Kaya Soto, waar een overval had plaatsgevonden. Uit voorlopige onderzoek blijkt dat de eigenaar van het huis televisie zat te kijken, toen vier gemaskerde en gewapende mannen het huis binnendrongen.

De mannen kwamen binnen via de keukendeur. De overvallers sloegen het slachtoffer in elkaar terwijl zij geld eisten. Vervolgens bonden ze de man vast en bedekten zijn gezicht met een shirt en doorzochten het huis. De overvallers zijn er daarna met twee mobiele telefoons, twee tv’s, een computer en een bak met kleingeld vandoor gegaan.

Tips
Het Atrakoteam doet onderzoek naar de overval en vraagt iedereen die een tip heeft te bellen naar 866-6192, 866-6140, 24 uur per dag naar 911 of anoniemen via 108.

6 reacties op “Gewelddadige overval bij Kaya Soto”

 1. Heeft de politie wel eens gekeken naar de modus operandus. De overvallen zijn zo gelijkaardig. Een ‘overvaller’ gaat niet zomaar een huis binnen zonder vooraf te weten of er waardevolle zaken aanwezig zijn. De overvallen vinden plaats bij personen en in wijken waar je niet veel waardevols hoeft te verwachten. Dit lijkt meer op een verrekening. Ik zou eens een background check doen bij de slachtoffers of deze ‘schulden’ hebben. Hier houdt men heel veel van gokken.. en daar maken ook veel mensen schulden door. Zoek het maar eens in die hoek misschien.

 2. Bon bini CRIMIcao: zon, mooie stranden en elke dag minstens één persoon overvallen in zijn eigen huis. Misschien toch de wapenwet maar veranderen dat je thuis een wapen mag hebben ter verdediging tegen dit laffe uitschot.

 3. ik dacht dat het op Banda bou nog wel veilig was?
  jammer dat het daar ook al hommeles is.
  de politie weet vaak wel wie het zijn, maar justitie laat het lekker weer versloffen.
  de rechters en juristen van justitie wonen in veilige wijken hebben alarm en tralies.
  maar de rest moet een overval zo af en toe maar voor lief nemen.
  schande…

 4. Ach, verwachten we echt wat van wilsoe? Die heeft zich alleen maar druk gemaakt om dos santos zijn centen.

 5. Het vreemde is dit speelt al jaren. We weten op Bandabou allemaal welke 2 families hier bezig zijn. Ook hebben enkele van deze families al meerdere malen voor even vastgezeten en gaan weer door zodra ze vrij zijn. De politie staat onmachtig te kijken omdat ons rechtssysteem niets meer is als een paar zachte eieren! Hoe ver moet dit uit de hand gaan lopen?

 6. ELMER WILSOE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Doen we er nog wat aan of nu je demissioniar bent laat je de boel de boel maar.

  Als je het NIET kan. Gewoon ontslag nemen en maken dat je wegkomt

  RISE UP CURACAO VOTE THEM DOWN.

  Nooit meer mijn stem voor de poppenkast MFK. Die zelfs nu aan het SPAMMEN is op Facebook met shirtjes.