• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Nutsbedrijf Aqualectra kondigt voor aankomende week onderhoudswerkzaamheden aan. Hierdoor zullen een aantal wijken op het eiland tijdelijk geen stroom hebben. Dinsdag schakelt Aqualectra in de wijk Montaña Rey als eerste de elektriciteit uit tussen 08.30 en 15.00 uur.

Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. De komende week kunnen ook onderstaande wijken een stroomonderbreking verwachten:
Woensdag: Weto/Libie/Herst/St.Thomas/Janboos tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Zuid Santa Rosa tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Steenwijk tussen 08.30 – 15.00 uur
Zondag: Zuikertuintje tussen 07.30 – 13.30 uur

Informatie
Voor meer informatie over de stroomonderbrekingen kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135.

15 reacties op “Geen stroom door onderhoud”

 1. @Neshi aranja
  hoewel ik als niet Hindoe/Boedhist geen geloof aan Karma hecht :

  ik wens dat je later in de hemel komt
  ik wens dat je één miljoen dollars wint
  ik wens dat je heel gelukkig wordt/blijft
  ik wens dat je in goede gezondheid 100 jaar wordt

  Zo dat is dat. Makkelijk dat Karma zeg.

 2. @H. Geest, KARMA is a bitch. Alles wat je een ander toewenst zal als een boemerang terugkaatsen op jou. En via het Internet blijft het als gegrift.

 3. Ze hebben bijna elke dag wel””onderhoud!!!!!!….Word tijd dat ze alles gaan vervangen dan!!

 4. Nou nou en wij maar de hoofdprijs blijven betalen voor derde rangs kwaliteit stroom. En ook nog een splinternieuw windmolenpark voor extra capaciteit. En nog zitten we regelmatig zonder stroom. En moet er overal een trafo tussen om de pieken op te vangen als de stroom terugkomt! schotte maar lachen en wij als volk hem maar toejuichen…….ik denk dat het ned koninkrijk het TOLERANTSE land is vd wereld…..daar kunnen we dan maar trots op zijn.

 5. De enige manier om van de riante  arbeidsvoorwaarden af te komen, is andere leveranciers toestaan op het net. De vakbonden zien dat wel aankomen. Dus liggen ze dwars. 

  De onlangs afgesproken licentie is wellicht een stap in de goede richting. Schotte stelt formeel correct nu veilig dat er licentie fee betaald moet worden. Het zou me niet verwonderen als die nu al vooruit betaald moet worden om lastige RMR en CFT problemen te voorkomen. Na 2012 zien ze dan maar weer zal Schotte denken.

  Maaaaar..Hiermee is de inkomstenbron van de overheid zeker gesteld. Dan is de volgende stap natuurlijk de verkoop van Aqualectra (zonder vermogen en ) met zijn lastige vakbonden.

  Ik vind Schotte een ramp voor het land, maar ik denk dat we over 5 jaar zullen zien dat de kleine lettertjes van de overeenkomst veel kansen bieden. Zeker voor Schotte zijn zonnestroom imperium.

  Meestal werken de regelingen zo, dat een andere leverancier op het stroomnet MOET worden toegelaten met een vergoeding die ligt ONDER de kostprijs van de monopolist Aqualectra. Dat is dus reuze winstgevend. Immers, Aqualectra zit op een veel te hoge kostprijs. Zonne-energie en wind kosten minder, dus in plaats van een lage prijs voor zonne – en windenergie, betalen we straks daarvoor de ‘bijna’ Aqualectra tarieven. Schotte loopt financieel lachend en slapend binnen…Wat het VOLK er beter van wordt..? Tja..Verzonden vanaf Samsung-tablet k vind Schotte een ramp voor het land, maar ik denk dat we over 5 jaar zullen zien dat de kleine lettertjes van de overeenkomst veel kansen bieden. Zeker voor Schotte zijn zonnestroom imperium.Meestal werken de regelingen zo, dat een andere leverancier op het stroomnet MOET worden toegelaten met een vergoeding die ligt ONDER de kostprijs van de monopolist Aqualectra. 

  Dat is dus reuze winstgevend. Immers, Aqualectra zit (riante arbeidsvoorwaarden ) op een veel te hoge kostprijs. Zonne-energie en wind kost minder, dus in plaats van een lage prijs voor zonne – en windenergie, betalen we straks daarvoor de hoge ‘bijna’ Aqualectra tarieven. Schotte loopt financieel lachend en slapend binnen…

  Wat het VOLK er beter van wordt..? Tja…

 6. Ondanks de voordelen die Curaçao heeft/kan hebben doordat het (nog) deel uitmaakt van het Koninkrijk is het een onderontwikkeld/ derdewereldland gebleven omdat de lokale politici ( bijna zonder uitzondering ) dat willen. Zakkenvullerij en nepotisme zijn hier al decennialang aan de orde van de dag. De lokale politieke partijen hebben geen enkele boodschap aan de Curaçaose bevolking. Het is te hopen dat er een God bestaat. Zullen ze op aarde hun straf ontlopen dan zal de gerechtigdheid uiteindelijk dan toch nog zegevieren! (Wiels al eerste! Zijn ziel zal eeuwig branden in de hel).

 7. Hoe is het toch mogelijk dat deze tent nog steeds onderhoud pleegt in de warmste periode van het jaar met de meeste kans op windstilte? Nou, meneer de directeur??

 8. Bacterieën in diepvries en koelkast wakker worden : voedingsmiddelen nù aanvallen!

 9. @Niels Vossen, en kijk maar hoeveel malloten straks op deze corrupte bende gaan stemmen!

 10. Onder Schotte is Curacao in rap tempo veranderd in een bananenrepubliek, en Aqualectra is daarvan een sprekend voorbeeld.

  Nog nooit heeft Curacao zo’n rampzalige premier gehad als voormalig MAVO3 gezakte en herhaald voor fraude veroordeelde Schotte.

  Nog nooit heeft het eiland ook zo vaak lam gelegen omdat Aqualectra niet kon leveren, en dat ondanks het feit dat hun tarieven de hoogste van de wereld zijn.

  Dit laatste door riante arbeidsvoorwaarden (bij welk ander bedrijf is personeel en hun familie na pernsionering tot hun dood kosteloos tegen ziektekosten verzekerd?) en betalingen aan louche vriendjes van Schotte in de raad van commissarissen en allerhande vage consultantsbedrijfjes.

 11. Is het niet stroom dan is het wel water

 12. En daar gaan we weer! Prachtig zo’ n aankondiging, alleen vergeten ze altijd een paar wijken te noemen die dan toch ook zonder stroom zitten. Weer even alle stekkers er uit trekken als voorzorgsmaatregel…

 13. wanneer komt Mambo en Forty aan de beurt, ????????????

 14. Dank, Aqualectra, voor de afgelopen week zonder stroomonderbreking. Ik stel voor dat jullie de maandag zoals gewoon nemen om een paar wijken af te sluiten die NIET op het lijstje voorkomen. Dank ook voor de continuiteit. Wat zou een kleine ondernemer zonder jullie moeten…..

  Werkze,

  Pissd.

 15. Schakelen door tekort heet tegenwoordig “Onderhoud” ??!!