• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Rapper Kempi heeft vandaag via Twitter zijn fans bedankt voor steunbetuigingen die hij kreeg na zijn aanvaring met de politie vorige week. De muzikant met Curaçaose roots beweert dat hij op een hardhandige manier is gearresteerd. “Wil iedereen die me steunt uit de grond van me hart bedanken man!”

“God zegene! Ik zie jullie”, twittert de rapper verder. Kempi zegt dat hij door de Haagse politie is mishandeld toen zij hem vorige week aanhielden. Eerder deze week deed Jerrely Slijger (echt naam van Kempi) aangifte tegen de betrokken agenten. De rapper twitterde ook dat hij nog steeds last heeft van verwondingen die hij tijdens de arrestatie heeft opgelopen en laat zich kwaad uit over de politie. “Pijn in me nek/onderrug.”

Incident
De rapper werd donderdagnacht aangesproken door agenten, omdat hij dubbel geparkeerd stond. Hij had nog twee boetes openstaan en moest mee naar het bureau. Daar beledigde hij de agenten en liet hij zich denigrerend uit over hun salaris, waarop hij in de cel werd gegooid.

3 reacties op “Kempi bedankt fans voor steunbetuigingen”

  1. @ Smile, ja hij moet toch wat, als mislukte zanger die ook al met dat gebrabbel (wat ze rappen noemen) niet eens voldoende geld binnen haald om zijn boetes te betalen is de volgende gang naar de cel binnen afzienbare tijd een feit.

  2. atrobeeeeeeee

  3. Ik hoorde dat hij inmiddels gesolliciteerd had bij dat politiekorps 🙂