• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –  Pueblo Soberano heeft Statenvoorzitter Ivar Asjes verzocht om een Statenvergadering over de resolutie van het Plataforma di Asosashon di Penshonadonan . Het platform nam 17 juli een resolutie aan om een dialoog met de regering af te dwingen over de invoering van de Basisverzekering.

De Staten heeft de resolutie van het platform vorige week ontvangen. Helmin Wiels, leider van Pueblo Soberano, heeft onlangs al gesproken met de vertegenwoordigers van het platform.

Motie
De fractie hoopt dat er binnenkort gehoor gegeven wordt aan de motie die unaniem is aangenomen op 27 december 2011, namelijk het voorstel van de fractie om gepensioneerden die alleen een AOV-uitkering ontvangen, krijgen een verhoging voordat het parlement het wetsvoorstel in behandeling neemt om de pensioenleeftijd te verhogen.

Antwoorden
“Voor onze fractie is het erg belangrijk om onze gepensioneerden de waarde toe te kennen die zij hebben in het gezin en in de samenleving”, schrijft de partij. “In dit kader vindt onze fractie het op zijn plaats dat het parlement een verklaring van de kant van het platform van gepensioneerden over de resolutie. Wij vragen u om de vertegenwoordigers van het platform uit te nodigen om aanwezig te zijn bij deze vergadering zodat het parlement hun vragen kan beantwoorden.”

4 reacties op “PS wil vergadering met gepensioneerden”

 1. Met deze aktie probeerd Wiels de armen gepensioneerden zo veer te brengen om
  op hem en PS te kiezen.Ik hoop dat de gepensioneerden allen op hoge leeftijd zijn
  maar niet dement om ons dat niet nog een keer aan te doen!

 2. Laten ze anders vergaderen over die benoemingen van de MFK. PS had daar vragen over gesteld en geen antwoord op gekregen. Of over de zaken van Schotte en Jamaloodin die daarna meteen naar Bon Futuro zullen gaan.

  Of over de gratis duiktank die nu ineens heel veel geld gaat kosten en die van de vrouw van Cooper is.

 3. en nu wil hij wel vergaderen en als het gaat om een zinkend schip Korsou cancelen ze meetings, wat is deze man en zijn partij een stelletje jokers, wat een farce

 4. Wiels wil wat weggeven?? Net als het gratis onderwijs zeker, Naf 2000,00 betalen en Naf 1500,00 terug krijgen!!!!???? Hoezo gratis onderwijs.

  Weer een leugen van deze schreeuwers!!