• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politieke partij PAR wil de regering definitief naar huis sturen. Dat meldt Radio Hoyer 2. Een demissionaire regering-Schotte is voor de PAR niet genoeg. “Er moet rust in de tent”, aldus PAR-leider Emily de Jongh-Elhage.

 
Morgen zal de PNP een motie van wantrouwen tegen de demissionaire regering Schotte indienen, zo liet de partij weten. Naar verwachting zal de motie worden aangenomen, aangezien de grootste oppositiepartij PAR, FOL en onafhankelijk Statenlid Eugene Cleopa de motie zullen steunen. De steun van Dean Rozier is nog onduidelijk.

Wraakpoging
Volgens de leider van de gele partij is de regering Schotte demissionair, maar zijn de Staten dat niet. Dit betekent volgens haar dat de Staten de regering definitief kunnen wegsturen. Daarnaast vindt De Jongh-Elhage het gebruik van artikel 53 door de regering, een wraakpoging op de Statenleden Cleopa en Rozier voor het opzeggen van hun steun.

Radiopresentator Rick Hart van Radio Hoyer 2 in gesprek met PAR-leider Emily de Jongh-Elhage:

42 reacties op “Demissionaire regering voor PAR niet genoeg”

 1. @Kwame Kilpatrick,

  Ik heb het hier over het moment dat wij de regering beoordelen. Je maakt een goede casus met goeie voorbeelden waar het beter kon en dat kan ik ook respecteren. De overgang van ‘AN’ naar land Curacao kon veel beter. En dat had ik allang kunnen zien. En al die stakingen na 10-10 waren opmerkelijk. De verhoging van de OB begreep ik ook niet, zeker niet voordat de infrastructuur van belastingen nauwkeurig werd bepaald. Maar als volk werd er niks gedaan.

  Dat de benzineprijs te hoog is weet ik nog niet. Dat zegt men maar ik heb nog niemand met een nauwkeurige berekening gezien. De vergelijking van prijzen met jaren geleden is volgens mij onrealistisch als we bewust zijn dat jaren geleden de prijzen niet marktconform waren. FunMiles afschaffen leek wel iets persoonlijks maar volgens mij heeft de volk daar wel iets tegen gedaan en is er niks gebeurd en de voorstel om dat af te schaffen was legaal ondersteund.

  Naar mijn mening waren al die reizen wel samenwerkingspogingen met buurlanden. Als het plezierreisjes waren moest het parlement wel iets ertegen doen. Dat is hun werk toch? In het media komen schreeuwen is alleen maar het land naar de put drijven.

  Voor de rest kan ik niet meer praten omdat ik daar niet veel over weet. Dit gebeurd al jaren en al jaren is het fout. Van iedereen die ooit hier heeft geregeerd.

  Als Wiels bewijs heeft van corruptie en dit als parlementair niet naar voren brengt is hij bezig met iets strafbaars. Ik ben het dan ook niet mee eens. Maar voordat wij bewijs dervan hebben kunnen wij niet zomaar dingen repeteren. En dat gebeurd nu al te vaak met de media ook. Veels te veels meningen zonder ondersteuning.

  Tot nu toe zou ik persoonlijk wel mijn steun geven aan de regering. Alleen omdat ik naar mijn belevenis dit alles nog zie als een soort investering voor de toekomst. (de reisjes, alternatieve energie en import van auto’s etc…)

  Als ik ons positie nu ga beoordelen is het niet goed, maar over een jaar of twee denk ik wel economisch dat we beter staan.

 2. @metallerespect, Olympische vlag is te danken aan deze regering en de regels van het IOC. iets meer diplomatiek had misschien wat beter gekund maar dan om te liegen dat ze wel met de cur vlag mogen! leugens over olie. Jij heb het over voor 10-10. deze regering ook alles wat zij fout doen is voor 10-10 maar ze kunnen met geen enkel bewijs komen! en dan hebben we het over verhogen van OB, benzineprijs die te hoog is, fundmiles afschaffen,l de plezierreisjes van ministers voor privedoeleindes etc. bevooroordelen van vriendjes, mensen onterecht ontslaan op basis van op maat gemaakte rapportjes etc. Alles voor de firma list en bedrog van deze regering! Wiels heeft al vaak aangegeven dat de MFK ministers de cel ingaan voor corruptie wan thij heeft het bewijs.. Vraag je niet af waarom de MFK altijd braaf meewerkt met de PS.. nooit zeggen ze dat ze nNIEt corrupt zijn!

 3. de memo dat Yasser dennaoui geschreven moet worden weer opnieuw uitgebracht voor het publiek! stuur ze naar huis

 4. Beste mensen, het moment van oordelen bepaald hoe men over iets voelt.
  Ik ben onder de indruk dat men te vroeg de huidige demissionaire regering hebben beoordeeld.
  Ik hoor een heleboel gejuich over corruptie maar heb nergens hard facts kunnen krijgen.
  Er zijn tot nu toe geen brandspuiten verdwenen en dergelijke schadalige gevallen.

  Nu wilt de PAR de regering naar huis sturen. En kan ik ook zeggen dat ze goed hebben gezorgd voor onrust. Zij willen juist nu aan de macht en niet na de verkiezingen om de stemcomputers alweer in te stellen, anders komt dezelfde regering weer aan de macht.

  Begrijp me wel, ik ben geen Schotte fanatiek. Als ondernemer ben ik nu erg boos met de regering, maar als iemand die verder kan kijken dan mijn eigen belangen, vind ik wel dat we verder kunnen schoppen met de huidige regering dan met de PAR.

  Het moment dat we nu oordelen is gewoon te vroeg. Er waren te veel dingen dat er geld derin gestopt moest worden op 10-10-10. Kijk hoe bijv onze olimpische atleten de vlag van Curacao niet mochten dragen. Er waren na 10-10-10 een ontelbare aantal rechtzaken tegen de regering doordat dingen niet goed geregeld waren voor 10-10-10.

  Een surplus van 50 miljoen op papier zegt niet veel als alles nog gebroken ligt binnen huis.

 5. PAR heeft nu van heeft van hun fouten geleerd en van mij mogen het nog een keer gaan proberen voor na de verkiezingen. De Frente Sivil zal toch een oogje in het zeil houden. Curacao is niet Van Schotte,niet van Wiels en niet van Cooper Curacao van de bewoners van Curacao en Nederland. Schotte en consortium kunnen niet bepalen of PAR in de regering komen of niet.Als PAR een meerderheid kunnen vormen dan mogen hun gaan regeren tot nieuwe verkiezingen. Punt. Na een motie van wantrouwen van de staten mag de gouverneur een nieuwe fgromnateur aanwijzen die een kabinet moet samenstellen voor de periode tot nieuwe verkiezingen. Andere ervarend politieke leiders heeft Curacao op dit moment niet. Dan PAR,PNP,Frente en die nieuwe partij van Rosaria. Verder baar weinigh mensen met kennis op dit gebied. Ze zijn er wel maar willen niets te maken hebben met politiek.

 6. @Sjors, thanks voor de info weer iets geleerd vandaag.

  Ben benieuwd hoe het gaat in geval dat een motie van wantrouwen wordt aangenomen en de regering die (zie advies Bouma) naast zich neerlegd.

 7. @Cureye, als ondernemer zal je ook niet veel met staatsrecht te maken hebben.. (al kan je wel te maken hebben met Algemene beginselen van behoorlijk bestuur). Gewoonte recht is juist veel van toepassing in het staatsrecht. Een proces voeren binnen het staatsrecht is niet mogelijk omdat hierover geen regels zijn gemaakt. Onderlinge conflicten worden in het staatsrecht normaal opgelost via gewoonterecht. Ook als het wel voor de rechter zou komen zou deze kijken naar het gewoonterecht en eventuele jurisprudentie. Vroeger was vrijwel alles gewoonterecht. Echter later was de behoefte groter om meer duidelijkheid te scheppen bij wetgeving en rechtspraak. toch is gewoonterecht als recbtbron geaccepteerd. Het blijkt dat we met Schotte bv inderdaad meer baat hebben bij meer geschreven regels al zal hij bij een rechter wel worden aangepakt.. echter dit zal wel veel tijd en geld gaan kosten en langer duren dan de 3 maanden voor een verkiezing.

 8. Voor iedereen die de geschiedenis wat ‘vrij’ interpreteert…………zowel Liberia Peters als Myrna Godett behoorden niet toe aan de PAR.

 9. @Sjors, ik ben geen jurist, maar wel ondernemer. Al mijn afspraken zet ik op papier om zo geen “gentlemen agreement” aannames te moeten doen.
  Dat “gewoonte recht” zoals dat blijkbaar genoemd wordt (ik dacht dat dat was dat iemand 30 jaar op een terrein woont wat niet van hem is, maar dat terzijde), houdt volgens mij niet stand in een rechtbank. Voordeel is, dat in een democratie met een goed opgeleide bevolking overtreders van dit “gewoonte recht” bestraft worden tijdens de verkiezingen.

  Onze bevolking, die meer emotioneel dan rationeel denkt en handeld kan een onvoorspelbare reactie hierop geven.

  Ik vraag me overigens af, waarom er in die wet niet is opgenomen dat het voortijdig ontbinden van de staten alleen met een (bijzondere) meerderheid kan. Wat is de geest van deze wet?

  @Rignald, Wie het hem heeft verteld maakt natuurlijk niet uit. You are as good as your team.

  @Nardy: Ik lees Omayra’s “informatie” ook, maar er zitten MEGAVEEL aannames, meningen en eenzijdige bronnen in. Ook informatie die later onjuist blijkt. Verder ook emotionele bagger en persoonlijke aanvallen op het zelfde niveau als Wiels. Ik begrijp ook wel dat je zo veel mensen wel bereikt, maar mij duw je daarmee weg.
  Ik maak trouwens veel spellingsvoutu maar docent Omayra leest haar stukjes zelf ook niet. Ik heb trouwens altijd PAR gestemd voor lack of a better option.

  Mijn mening is trouwens dat als PAR++ nu gaat regeren dat ze zwaar gestraft gaan worden tijdens de verkiezingen, want in 2 maanden kunnen ze helemaal niets doen wat het volk ziet. Plus, weer samenwerken met politiek morsdode Godett, een PNP waar je nooit iets van hoort en 2 disidenten zonder eigen achterban.

  Wat iedere partij nu hoort te doen is campange voeren: Een partij programma maken en mij overtuigen dat ze het beter kunnen dan de boeven van weleer.

 10. @Zorro Ik moet even je geheugen opfrissen. Curacao heeft een onderhandelingsdelegatie gestuurd naar Nederland om over de schuldenproblematiek te praten. o.a Don Martina zat in deze delegatie. Tijdens de onderhandelingen heeft de onderhandelingsdelegatie het bewerkstelligd dat de schuld tot de rentelast norm werd kwijtgescholden (de 1.7 miljard gulden).
  Eenmaal terug op Curacao heeft Cooper Don Martina te kakken gezet door tegen het behaalde onderhandelingsresultaat in te gaan. Zo ontstond het SI en No kamp en daar is toen een referendum over geweest.

 11. @Nardy

  Goed stuk, Nardy. Duidelijk, helder en niets aan toe te voegen.
  Bedankt.

 12. @ WGDENT. Dat wil zeggen: Nederland wilde slechts een deel van de schuld kwijtschelden. Curacao bleef met een schuld van 1.7 miljard.

  DAT IS NIET WAAR!!!!! Dankzij het beroemde verraad van Cooper (MAN) nog een schuld van 1.7 miljard en daarvan maakt hij nu misbruik door te zeggen, dat we geen gezonde startpositie hebben maar vergeet schuld te bekennen.

 13. @cureye, je vergeet wel iets. Het Staatsrecht is grotendeels gebaseerd op gewoonterecht. En wat normaal gangbaar is binnen een parliamentaire regering. Het is gebleken dat bij mensen zoals Schotte er dus meer regels en wetten dienen te komen want hij houdt zich alleen aan de geschreven regels! In dit geval was het normaal geweest dat Hij zelf met andere partijen zou spreken om er voor te zorgen dat de regering een meerderheid heeft. Als dit niet mogelijk is zou de gouverneur evt met andere partijen kunnen spreken om te kijken of er een meerderheid is. Dit is gewoonterecht! Hetzelfde dat Jamaloodin na zijn afkeuring zou aftreden.. Dat staat niet in de wetten maar is normaal in een democracy wanneer een minister geen vertrouwen meer heeft van de staten. Heeft dus weinig te maken met juridische kennis van de statenleden maar meer dat Schotte geen enkel respect heeft voor de regels binnen de staten en zoals we al zien hij geen enkele integriteit toont.

 14. @Cureye, Schotte wist het niet hoor.. Douwe Boersema wel!

 15. @Wancho Ze hebben de vergadering van de staten vanochtend om 6:00 per e-mail opgeschort. De volksvertegenwoordiging krijgt niet de kans zijn werk te doen. Dit staat gelijk aan een coup / dictatuur etc.
  Maar, ja het is uitstel van executie.
  @YourWorstNightmare
  Ik zet zeker ook mijn vraagtekens bij de handel en wandel van de PAR. Ik moet er niet aan denken om mensen als David Dick weer als minister terug te zien. Walg al als ik naar zo’n volgevreten campoganger moet kijken. Je moet echter wel zuiver blijven met je berichtgeving. De totale schuld van de Nederlandse Antillen was bijna 5 miljard. Dankzij het SI-kamp is de schuld gesaneerd tot de rentelast norm. Dat wil zeggen: Nederland wilde slechts een deel van de schuld kwijtschelden. Curacao bleef met een schuld van 1.7 miljard. Voorwaarde van Nederland was dat we geen nieuwe schulden mochten maken. De begroting (begrote inkomsten/uitgaven) moet derhalve op orde blijven. Aangezien de regering Schotte al ons belastinggeld verbrast en de begroting niet sluitend is heeft Nederland EINDELIJK een keertje ingegrepen. Djos spar nos als we niet meer in het Koninkrijk zitten.
  Als het aan het NO-kamp (lees huidige regeringspartijen) had gelegen waren we gewoon met 3.5 miljard schuld gebleven voor Curacao.

 16. Onder dus de FEITEN.
  Nu iets heel PERSOONLIJKS:

  Ik was altijd een blanco stemmer. Ik heb meegemaakt hoe zwart de PAR de afgelopen 22 maanden is gemaakt. Het laat me koud als de oppositie zo bekritiseert worden door een paar PS/MFK/FOL/MAN oproerkraaiers hier opeens, die voorheen nauwelijks in deze discussies mengden (op enkelen na). Elhage, Leeflang en nog een paar anderen kwamen WEL door de VDC screening en vind het ronduit schrijnend dat sommigen ook nog durven te beweren dat de PAR geen oppositie heeft gevoerd. Leeflang hield bovendien met bezieling ook dagelijks haar Facebook bij zodat een ieder zichzelf daarvan op de hoogte kon brengen. Voor het eerst van mijn leven ga ik op een partij stemmen, en de PAR kan op mijn stem rekenen. Want verdiend.

  Mijn vraag aan de Staten: mogen het VDC mensen weer naar kantoor? Er zitten nog zo’n 20 zeer capabele mensen op de bank die hard hebben gevochten tegen onterechte druk (de analist bleek right-on), onrechtmatige schorsingen (Gumbs) en ongewild “klokkenluider” werden (IT man). Tesamen met de rest van hun team staan deze vast te popelen weer hun werk naar eer & geweten te doen.

  Die VDC employees laten zich vast niet een 2e keer zo systematisch uitschakelen en we hebben die dienst en deze capabele mensen zometeen nog HEEL HARD NODIG!!

 17. @Opmerker, nieuwe lijst van de PAR? Hun website is nog steeds in 2010, net als ik verwacht dat hun instelling is. Politiek is ook communicatie naar het volk. PAR @the moment FAIL.

  Ook wel grappig dat heel politiek Curacao niet wist dat de staten ontbonden konden worden. Behalve Schotte. Nog steeds geen hoge pet van hem, maar hij heeft zijn stenen tot nu toe beter gespeeld.
  Dat niemand hierop geanticipeerd heeft geeft ook wel het algemene niveau en juridische kennis van ons zooitje statenleden aan. When will the messias arrive?

 18. Nog even alle FEITEN op een rijtje:

  Tot voor 10-10-10
  Curacao ging tot voor 10-10-10 zwaar gebukt onder 4,5 Miljard gulden schuld en was feitelijk doorlopend failliet. Elke maand was het weer een strijd de ambtenaarslarissen te betalen.

  Regering-Elhage (PAR) heeft hard gevochten voor een kwijtschelding van die 4,5 Miljard. En gekregen.

  Toen de huidige regering aan de slag ging, kwamen Schotte, Hakim, Jamaloodin, Rosalia, Constantia en Cooper NIET door de screening van de VDC heen. Zie oa:

  1) http://issuu.com/regie01/docs/akshon_sivil__brf_piar_16_juli_2012 (brief aan Piar)
  2) http://issuu.com/regie01/docs/bijlagen_bij_brief_aan_mr_piar_dd_16_juli_2012 (bijlagen brief, waaronder de Memo, Mot meldingen en diverse vonnissen Schotte-fraude & oplichting)

  Resultaat:
  De VDC werd door Schotte persoonlijk om zeep geholpen. De huidige regering kwam dus desondanks aan de macht. PS/MFK/FOL/MAN kon op 10-10-10 met een begrotings-OVERSCHOT van ca 50 Miljoen gulden aan de slag. Een dergelijke riante uitgangspositie is uniek in de wereld.

  Na 07-08-12:
  Nu, 22 maanden later, later staat Curacao op -156 Miljoen gulden, met oa de volgende problemen:

  3) http://www.scribd.com/word/embed/101155983

  en still counting…

 19. Genoeg acijn pissers weer.
  We zijn niet voor PAR die het land 10 jaar heeft geregeerd en ons in de schulden heeft gestopt. Mooie stunt ja Nederland laten opdraaien voor onze schulden. Leuk dat het gelukt is, wat nu als het hun niet gelukt was?.

  Maar zekker zijn we ook niet voor MFK, PNP, FOL, MAN en PS. Het is allemaal het zelfde corrupte zooi idioten zonder enige vorming en waarden.

  Dat PAR de schuld heeft gesaneerd laat zien dat zij niet in staat waren om verantwordelijkheid te nemen voor iets waar zij zelf voor hebben gezorgd tijdens hun 10 jaar regeren.

  Met een nieuwe regering moet iedereen fatsoenlijk gescreend worden en de mensen die torenhoge schulden hebben moeten die meteen betalen. Hoe is het mogelijk dat mensen ministers worden en het land miljoenen schuldig zijn?. Dat kan aleen in bananan republieken zoals onze. Waar mensen zonder kunde, met een strafblad en met schulden mogen regeren.
  YWN

  Dat PAR nu snel aan de macht probeert te komen door te willen regeren met corrupten zoals Godett en de overlopers uit de MAN en MFK, zegt al genoeg.

 20. @Jan C, hmm dankzij de PAR is de miljardenschuld verdwenen! Wat heeft regering Schotte goed gedaan?? Het volk weet dat namelijk niet! BTW Carla-Omayra heeft curacao geen cent gekost!

  @Pluche, als jij zo tegen Godett bent waarom vindt je het dan goed dat Schotte wel met hem wil regeren. Regering Schotte was nog corrupter dus je bent wel hypocriet bezig! Daarnaast is Schotte en de MAN en PS doen ook niets voor het volk! helemaal niets!

 21. Makayu verklaar je nader.

 22. Beste Nightmare, uw kunde (kennis) is beperkt. De schuld betrof de totale schuld van de Nederlandse Antillen!
  Heeft u de nieuwe candidatenlijst al gezien van de PAR?
  Niet eerst schieten en daarna vragen !
  Opmerker

 23. “STAATSGREEP / COUPE” breaking NEWS
  De KOBARDES (PS/MFK/MAN) durven zich niet eens meer voor het volk te vertonen (waarvoor zij een eed gezworen hebben !!!)
  Ingrijpen van “hogerhand” is NU echt niet meer te vermijden, wie durft ……..?????
  $$$$$$$$$$$$$hame……..on YU-politicians ……..$$$$$$$$$$$$$$$$hame !!!!

 24. @ your worst nightmare, voordat je doorgaat met onzin uitkraaien. Op 10-10-10 dus na de regeerperiode van de PAR was Curacao door de schuldsanering 1 van de rijkste landen in het Caraibisch gebied. Wat is daar nu nog van over na 22 maanden regering MFK, PS, Man?

 25. zei moet zelf zwijgen!! ze is ook een FRAUDEUR van eerste klasse.

 26. Ik heb een lijst van slechte dingen die PAR heeft gedaan als klein voorbeeld wat het brief van Etienne Eis, 30 miljoen van schip Carla-Omayra ect. of fastball Petrolieum landsverodering
  Kan iemand mij iets goeds vertellen wat PAR heeft gedaan?

 27. Nee, he, want de PAR-tij zonder principes wil kost wat kost met Godettt ”regeren.”
  Ga je schamen PAR, we hadden jullie hoger ingeschat.

  Maar nee, alles voor het pluche, al is het maar voor even, maar de gevolgen zijn desastreus voor toekomstige generaties !!!
  In ruil voor een TIJDELIJKE pluche is de PAR van plan ons eiland te doneren aan Holland. De Curaçaoënaar heeft als het aan de PAR ligt geen recht op welvaart, deze moet het handje ophouden bij PAR zeer aanbeden, Hollandse Goden.

  De PAR is een PAR-tij voor het welzijn van de Nederlanders. Waarom gaat de PAR dan niet in Nederland zelf aan de slag, daar is hun doelgroep.

 28. Your Worst Nightmare, your are right, DOOR de PAR zitten er zoveel YDK in nederland.
  Wij zullen ons best doen,dat iedereen dat niet vergeten.

 29. @ Your Worst Nightmare, waar heb jij gezeten de laatste jaren ? Ter informatie de PAR heeft er mede voor gezorgd dat de opgelopen schulden van de afgelopen 20 jaar door Nederland werden weg gewerkt.
  En dan vota voor capabele mensen, ja vota voor Wiels, capabeler komen ze niet, wel crimineler !

 30. PAR,shame on you.

 31. Idd YWN….

 32. Alleen mensen met kunde? En die moeten ook weer YK zijn? Of mogen dat echte deskundigen zijn. De hele goeie zitten natuurlijk niet op het eiland.
  Toch ?

 33. @YWM, Hoe kom je aan die getallen? van Schotte zeker?

 34. Your Worst Nightmare: kan je mij uitleggen of een bewijs geven van de schuld van 4 miljard? Hoe kom je aan dat bedrag?

  Er is flinke schuld schuld afgelost door Nederland en een flinke schuld heeft Nederland overgenomen zodat Curacao vanaf 2019 een lagere rente betaald. Helaas heeft jamaloodin vergeten dit alvast in de begroting mee te nemen, dat is zeer onverstandig!

 35. Beste Your Worst Nightmare, ik weet niet van welke planeet jij komt. Maar de PAR heeft er juist voor gezorgd dat we van die onhoudbare schuldsituatie zijn afgekomen.

  O ja……..de SLOTVERKLARING…….was je zeker even vergeten??

  De PUEBLO SOBERANO Club EN MAN waren hier toen FEL TEGEN. Weet je nog?????

  Inmiddels heeft de MFK/PS/MAN coalitie de afgelopen jaar de schuld weer proberen op te bouwen.

 36. Beste YWN,

  PAR heeft ons de 4 miljard schuld achtergelaten. PS wilt Nederlanders in bodybags wegsturen en zijn leden zijn FARC sympathisanten en noem maar op. MFK is een maffiapartij die totale lak heeft aan de rechtsstaat. Er blijft weinig over.

  Ik wil ook graag capabele mensen. Maar die moeten zich nog aandienen. Of ze zijn er niet.

  Wat nu.

 37. @ YWN Slapeloos Gij zult niet liegen . Politici hebben politiek als vak. Wat U zoekt, zijn vakbekwame ambtenaren, maar die zijn vrijwel allemaal vervangen door partij-knoeiers. Ambtenaren behoren politiek neutraal hun werk te doen. Oppositie voeren met een minderheid is niet gemakkelijk. Gelukkig is dat nu veranderd. Bij de laatste verkiezingen was PAR de grootste partij in aantal stemmen.De tijd is rijp voor nieuwe partijen en nieuwe coalities, die vertrouwen hebben van het volk en alleen maar dingen doen die goed zijn voor Curaçao.
  Vertrouwen is hard nodig, want de komende jaren zullen bijzonder moeilijk zijn.

 38. Zijn er geen curacaoenaren in het buitenland die gestudeerd hebben en een staat van dienst zonder strafblad, welke de democratie hier op de rails kunnen zetten? Want met die corrupte clienteske kleverige zooitje ga je linksom, rechtsom of door het midden geen regering kunnen vormen die de problemen wel kan aanpakken. Al zullen ze anders beloven tijdens de verkiezingen….

 39. @your worst nightmare, wake up kerel.

 40. @ yourworstnightmare
  Niet vergeten dat Schotte c.s. hard op weg was dat ‘ tekort record’ snel te breken.

 41. Succes morgen. I keep my fingers crossed.

 42. Beste kiezers, vergeet niet dat PAR degene is geweest die Curacao met 4 miljard schuld heeft achtergelaten.

  Vergeet u ook niet hoe zwak zij oppositie hebben gevoerd.

  Bij de volgende verkiezingen is er nog geen een candidaat die de moeite waard is.

  Tijd voor vernieuwing, Tijd voor capabele mensen. Alleen mensen met kunde op de verschillende posten.
  YWN