• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Eindhovense rapper Kempi heeft zijn naam als moeilijke jongen eer aan gedaan. Dat meldt de Telegraaf. De 26-jarige Curaçaose muzikant, die meerdere hits scoorde, moest de nacht van donderdag op vrijdag in een politiecel in Den Haag doorbrengen nadat hij agenten had beledigd.

De rapper, die in zijn muziek veelal verhaalt over zijn criminele verleden maar de laatste jaren het rechte pad gevonden leek te hebben, werd aangesproken door agenten omdat hij dubbel geparkeerd stond. Hij had nog twee boetes openstaan en moest mee naar het bureau. Daar beledigde hij de agenten en liet hij zich denigrerend uit over hun salaris, waarop hij in de cel werd gegooid.

12 reacties op “Kempi slaapt een nachtje in de cel”

 1. @Anglo,

  Voor jou zal ik mezelf even quoten: “Fout parkeren (in NL) mag niet….”

 2. @Kasuari, ook Curaçaoenaars moeten zich in Nederland aan de verkeersregels houden, toen ik een keer in Nederland zijnde een eilandgenoot erop wees dat hij op een “gehandicapte parkeerplaats” stond kreeg ik te horen dat er nergens anders plaats was anto ki bo ke hasi. Om geen scene te maken ben ik maar doorgelopen want met dit soort idioten is er verder niet te discussiëren en dat is het soort dat vroeg of laat tegen klappen van de politie oploopt.

 3. Ja Kempi, ook jij zal je boetes moeten betalen net als ieder ander en je ziet, je komt een keer aan de beurt en t e r e c h t. En nou niet gaan zitten janken maar als een kerel je “debts” betalen.

 4. Nou ben ik ervan overtuigd dat die agenten in eerste instantie korrect zijn opgetreden en dat onze landgenoot provocerend heeft gereageerd. Zo van eens kijken hoever ik kan gaan, nou zover dus !

 5. De politie heeft iets tegen de nieuwe generatie artiesten..
  Laatst een rel met DJ Flexican waar de politie weer flink over de scheef was gegaan… Daarbij had de politie van een vrouwelijke omstander al het beeld materiaal gewist waar die buiten proportionele arrestatie op stond.

  Fout parkeren (in NL) mag niet, maar er is weer alle schijn dat de politie te overdreven te werk is gegaan. Ach tja ook het tolerante & vooral “sociale” Nederland veranderd in negatieve zin.

  In Alphen is zogenaamd niet meer te achterhalen welke politie agent die Tristan van der Vlis een vergunning had gegeven waar hij al die mensen heeft neer kunnen schieten. Maar de politie blijft je beste vriend 🙂

  De politie op Curacao is trouwens ook alleen maar geil op de “macht”… het zijn nou eenmaal overal honden. Er zijn gelukkig wel een paar goeie 😉

 6. Fout parkeren komt mij hier bekend voor! Boetes? Kempi je kan beter op Curacao wonen! Mag je fout parkeren en geen boetes te betalen.

 7. je hebt gelijk hoor Marel,

  al die rappers zijn lieverdjes en de NL politie is tuig.

 8. Kempi, kop op jonge, want er komt een dag dat de hele KORPS moet voor de rechter komen. En aan allen, bij ons in de buurt wordt een ANTILLIAAN di werk al 10 jaat hier in NEderland ELKE dag staande gehouden, en wat vragen de agente elke keer, wat voor werk doet u. omdat hij een tweedehandse BMW rijdt? En antilliaanen houden van zijn spullen netjes houden???????????? BAN serio………..

 9. ik wil alleen dit zegen de politie agenten gaan vaak de fout in de laaste tijd kempi heeft ooggetuigen dat drie agenten hem besprongen en in elkaar geslagen had,natuurlijk hebben ze niet geslagen waar je zichtbaar letsel kan zien, maar innerlijk is die jongen vol pijn. Maar agenten kunnen beter gaan opletten met dat soort gedrag.

  marel

 10. Er zal iemand dit incident toch wel weer gefilmd hebben. Zat er wel een ontbijtje bij? 🙂

 11. het zal wel discriminatie zijn….
  want curacaoenaars zijn nooit grof of beledigend naar het gezag.

 12. Skampi heeft niet voor niks een traantje naast zijn oog getatoeëerd….