• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Gouverneur Frits Goedgedrag heeft bevestigd dat er 19 oktober nieuwe verkiezingen komen. Een nieuw kabinet van PAR, FOL, PNP en Eugene Cleopa is daarmee voorlopig van de baan. Regering Schotte is tot de nieuwe verkiezingen demissionair en handelt alleen de lopende zaken nog af.

19 reacties op “Regering Schotte demissionair”

 1. Idereen die stemt ,steunt een corrupte regering.Tenminste gekeken naar de afgelopen 20 jaar.en@ Tico…….Like ,je slaat de spjiker op z`n kop.Die Zoro ziet versgeperst als een uitlaatklep,luisterd er toch nog iemand,haha

 2. @zet, waarom blijf je een corrupte regering steunen?

 3. @ Tico. Maak je geen zorgen. Voor mezelf zal er niets te winnen of te verliezen zijn, maar wel voor dit arme volk en daar gaat het om.

 4. Reken er maar op dat de aftredende regeringsclub, alles op alles zal zetten om na de verkiezingen terug te komen. In de voorbereidingsfase zal duidelijk worden welke partijen meedoen en wie er op de kandidatenlijsten staan. Let wel, deze verkiezingen zijn dus niet voor een nieuwe regering, maar in eerste instantie voor nieuwe mensen in De Staten. Een meerderheid in de Staten maakt dan een coalitie, naar aanleiding van de uitslag. Deze coalitie maakt een regeringsprogramma. Daarna worden de poppetjes benoemd , die de regering zullen vormen. Dus al staat Schotte niet op een kieslijst, dan kan hij bij de “goede” coalitie, toch tot minister worden benoemd. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor Schotte. Het is dus zaak dat voornamelijk op partijen wordt gestemd, die de afgelopen 18 maanden geen vuile handen hebben gemaakt, als minister of als statenlid.

 5. Zorro, denk aan jou hart. Het lijkt net alsof jij heel veel te verliezen of te winnen hebt, hhihi, jij zal het weten……

 6. …Het was beter geweest als de Gouverneur de paspoorten had ingenomen van de ministers…

  Haah,… Zo… …Klaagbaak, zijn dit jouw Bouterse praktijken?

 7. Als bevolking kunnen we externe waarnemers eisen.

 8. Ik ben er absoluut niet bang voor dat er geen verkiezingen komen. In ieder geval zullen een flink aantak partijen minimaliseren.

 9. Dus krijgen deze stinkende boeven al de tijd die ze nodig hebben om bij de Kranshi te gaan rommelen. Wie garandeert het volk dat de resultaten na de komende verkiezingen “fair” en “clean” zullen zijn? We hebben te maken met boeven gekleed in politieke jasjes. Niks meer!!!
  Laag bij de grondse elementen. Bah!!!!!

 10. Ik vind met de opgedane ervaringen van deze slecht opgeleide jongensclub, dat verkiezingen onder hoger toezicht van VN-waarnemers moet plaatsvinden, want anders gaan ze met grotere cijfers winnen.

 11. Als het volk aanstaande verkiezingen simpelweg geheel niet stemt,
  komen er dan eindelijk eens nieuwe volksvertegenwoordigers??? bon weekend…

 12. @jan c,

  niet te vroeg juichen…
  en zeg nooit, nooit….

 13. handelt alleen de lopende zaken nog af.

  Hij weet vast niet wat dat betekent en gaat gewoon op de oude voet verder.

 14. Oh heerlijk!!! Iedereen mag nou gaan slapen. Laat het volk bepalen!!!

 15. Lijkt me de beste oplossing. De kaarten moeten opnieuw worden geschud. Hopelijk komen er ook andere partijen waar we op kunnen stemmen. En nu naar de happy hour, want ik ga het toch even vieren dat de regering van boeven en bandieten is gevallen.

 16. @Jan C, je zal bedoelen geen pastechis meer voor jou!

  en geen MAN meer doei! en dag MFK!

 17. … en handelt alleen de lopende zaken nog af.

  Die zijn om 4 uur naar huis gegaan 🙂

 18. Lekker! iedereen de mond dichtgesnoerd. Nooit meer PAR, bby Cloepa, doei Rozier. Gecondoleerd FOL.

 19. Het was beter geweest als de Gouverneur de paspoorten had ingenomen van de ministers. Ten eerste konden ze dan geen onnodige dienstreizen meer maken die enkel in eigen belang gedaan werden. Ten tweede kunnen ze dan het land niet ontvluchten om hun straf te ontlopen wanneer ze de parlementaire onschendbaarheid verliezen na de verkiezingen. En ik hoop dat het OM en de staten een onderzoek doen naar de handel en wandel van alle besluiten en aankopen/aanbestedingen door deze regering. Overal waar sprake is van corruptie, vriendjes politiek, zelfverrijking en niet in belang van bevolking handelen, alle overeenkomsten nietig laten verklaren.