• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Hoewel begin deze week alle pijlen nog gericht stonden op de eventuele steun van FOL, wacht FOL nu rustig af wat premier Gerrit Schotte de komende dagen gaat doen. “We zijn in afwachting van de tien zetels”, laat FOL-leider Anthony Godett weten.

 
“Pas als iemand tien zetels kan verzekeren kunnen zij ons benaderen om een regering te vormen”, gaat Godett verder. “De premier moet nu iets doen. Ze hebben geen meerderheid meer dus hij moet de regering ten val brengen of iets dergelijks. Als MFK-lid Dean Rozier vandaag zijn steun intrekt, moet de premier het ontslag van de regering indienen en dan kunnen de besprekingen beginnen.”

Geen steun
Godett benadrukt nog even dat hij niet achter de regering staat. “Ik heb nooit steun gegeven aan deze regering. Alleen als het in het voordeel was van het volk. Ik sta niet achter de regering.”

28 reacties op “Godett: ‘Schotte is aan zet’”

 1. Schotte, de mensen hebben geen vertrouwen meer over om in je te verliezen. Je vertrek gaat gepaard met dezelfde ‘waardigheid’ als je regeren. De geschiedenis zal je kronen als degene onder wiens verantwoordelijkheid het meeste in de kortste periode is kapot gemaakt. Gun ons nog een ding: een foto door meneer Soemanta van je ontslg indiening.

 2. Godett is als een dame in dat kamp met de rode lichtjes vlakbij het vliegveld: degene die hem het meest betaalt krijgt zijn liefde, tot de volgende zich aanbiedt die nog meer betaalt.

 3. @Serka di Bo

  Vergeet shadow Stella vd Roest niet.Kan ze weer naar een andere baantje zoeken.
  Andere regering andere poppetjes, enz.

 4. Schotte is aan Zet.. in het Godettiaans betekent dat Hoeveel geld gaat Schotte mij geven

 5. ” … dan kunnen de besprekingen beginnen.”

  Nog een fraudeur die zich bij dat onderonsje wil sluiten.

  Verkiezingen. Punto!!

 6. Wie is deze Godett ? Spreekt’ie WEL Nederlands i.p.v. de laatste she-Godett die in Nederland als “cria’intelligence onze koningin tegenkwam en geen Nederlands (lees: dus geen lagereschool diploma bezat) sprak ? Wat een sorry zootje daar, I feel for my schoolmates I left behind…

 7. Tja je hebt opportunisten en opportunisten zullen we maar zeggen..

 8. Kan iemand deze dorpsidioot even vertellen dat het feest voorbij is en dat iedereen naar huis kan ?
  Zelfs zijn eigen fractie voorzitter heeft er geen zin meer in, zegt het vertrouwen op, maar gekke Gerrit blijft gewoon zitten, doet alsof zijn neus bloedt.
  Doet me een beetje denken aan de conference van Herman Finkers over de gele trui drager in de Tour de France:
  ‘men heeft hem gevraagd de trui in te leveren, maar hij blijft de gele trui dragen’.

  En dan nog zou het huis te klein zijn wanneer zou gaan ingrijpen ? ? ? ? ?

 9. @fabita, Schotte had zijn bysides nog leuke tripjes belooft.. en Soemanta wil niet meer huwelijken gaan fotograveren of hij moet weer in een fotowinkel gaan werken.

 10. Godett weet ook wel dat hij bij de volgende verkiezingen geen zetel meer haalt. Zodra Schotte met tien zetels komt is hij een en al oor. Hij wil dan zien wat ze gaan betalen voor zijn steun. Aan de andere kant (PAR, PNP) kijkt hij wat ze hem daar gaan betalen. De balans slaat door naar degene zie het meeste gewicht in de schaal legt.

 11. Wat Godett betreft: “Zoals de wind waait, waait zijn……broekje”. Waar voordeel te halen is, vind je de heer Godett.
  Ik ben het helemaal eens met wat Ikke schrijft.

 12. Het is tijd dat we op de straat gaan! dit is een staatsgreep! en Schotte en kornuiten blijven zitten.. op naar Forti en we moeten ze zelf uit Forti sleuren!! meteen door naar Bon Futuro!

 13. Dat ze geen respect hebben voor het volk, dat weet ik onderhand wel
  Maar hebben ze dan niet eens een greintje zelfrespect ? Niet dus, anders zouden ze en bloc opstappen en NIET “of iets dergelijks”.

 14. dit verhaal van codet doet mij meteen denken aan de vogel die men koekoek noemt een mooie vogel iets groter dan tropiaal. deze vogel heeft de eigenschap om haar eieren te leggen in een nest van andere vogels groot of klein maakt niet. de andere vogels broeden de eieren uit. als de kleine koekoek uit het ei komt gaan de pleegouders haar als gekken voeren want het kuiken heeft altijd honger omdat die groter wordt dan de pleegouders. Om genoeg te krijgen gooit hij de overige kuikentjes ook nog uit het nest, de pleegouders van de koekoek blijven haar voeren tot die uitvliegt.

  strekking van dit verhaal codett wil in een veilig nest zitten die voor hem zorgt en koesterd. schotte zeker tien zetels kan mij niks gebeuren, oei oei schotte geen 10 zetels dan kan ik beter hopen op aansluiting bij de EVENTUEELE nieuwe regering.

  zeg gewoon NEE SCHOTTE dan doe je wat voor de bevolking, dit gekontdraai gaat je de zetel kosten bij de volgende verkiezing, loser.

  geef macht nooit aan mensen die er verliefd op zijn

 15. Gewoon VERKIEZINGEN !!!!!!!!!
  GAME OVER en nu eerst ook gelijk afrekenen met alle fraudehandelingen en gebruikte gelden van de bevolking voor eigen gewin van ministers & statenleden en hun frauduleuze MAFFIOSE volgers.

 16. Als je niet achter deze regering staat dan waarom praten.. gewoon verkiezingen!

 17. wanneer stappen die grappemakers nou op, wat een poppenkast is dit, wat een dramatisch nivo hebben deze mensen

 18. Hoe kan je een regering vormen met een beest zoals Wiels

 19. Payaso

 20. Het land Curacao is nog geen 2 jaar oud en we zitten met een situatie waarbij de huidige premier geen afstand kan doen van het pluche. Gerrit. Je bent in de MINDERHEID! Je houdt momenteel het land in de wurggreep met een minderheidskabinet. Dit is keiharde dictatuur binnen het koninkrijk der Nederlanden. Koninging / Gouverneur: HELP!

 21. Godett houdt zijn straatje schoon, hij is voor de buitenwacht noch vlees noch vis op deze manier.

  En als schotte een greintje fatsoen had dan was hij al opgestapt, maar ja gezien zijn onfrisse verleden zal dat nu ook wel teveel gevraagd zijn.

  De eerste regering heeft alleen maar ellende en schaamte over dit land gebracht, en de rekening volgt, ook voor hen die ervoor gezorgd hebben dat hij er zit. Een schrale troost.

 22. Godett probeert nu ook weer eens politiek te bedrijven hahaaha.. amateur!

 23. Besprekingen???? Zijn ze helemaal loko loko.
  VERKIEZINGEN NU!!!!

 24. Godett past wel helemaal bij deze regering. Hij is net zo crimineel als de rest. Net als zijn vader

 25. Zonder meerderheid houdt de regering op te bestaan. Het enige wat Schotte nog kan/moet doen, is zijn ontslag aanbieden aan de Gouverneur. Niets meer en niet anders.

 26. Godett, je bent een geboren hypocriet, fraudeur en leugenaar.
  er zijn nog maar een paar simpele zielen die daar intrappen.

 27. Lekker, spuit 11.

  En Godett: in woord stond je misschien niet achter deze regering, in daad heb je altijd achter deze regering gestaan.

 28. Besprekingen? Hoezo besprekingen? VERKIEZINGEN!

  “De premier moet nu iets doen. Ze hebben geen meerderheid meer dus hij moet de regering ten val brengen of iets dergelijks.”

  Hoezo “of iets dergelijks” ?!