• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij een verkeersongeval op de kruising van de Nijlweg en de Frater Radulphusweg zijn gisteren rond 16.30 uur vijf gewonden gevallen. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat een auto vanuit de richting Ser’i Dòmi linksaf sloeg. De bestuurder zag een auto die vanaf de Nijlweg aankwam rijden over het hoofd.

Dit leidde tot een botsing waarbij de auto vanuit de Nijlweg de andere auto ramde. Zowel de bestuurder en drie passagiers van de geramde auto raakte gewond als de inzittende van het tweede voertuig.

Gewonde
Een achtjarig meisje die in de auto zat met drie andere personen is met meerdere verwondingen aan haar heup opgenomen op de intensive care. Haar toestand is zorgwekkend. Op het moment van het verkeersongeluk werkten de stoplichten niet.

12 reacties op “Vijf gewonden bij verkeersongeluk”

 1. De enige reacties hier gaan over politiek terwijl er een meisje zorgwekkend in het ziekenhuis ligt. Jullie praten dus weer behoorlijk over jullie zelf en anderen zonder ook maar 1 woord te roeren over het slachtoffertje. In de politiek zullen jullie het dus ook niet beter doen gezien je niet bekommert om je medemens!

 2. Bedankt voor het compliment Henk, misschien kunnen jij en ik met ons tienen de nieuwe regering vormen!
  Ik weet zeker dat we het goed zullen doen, ik ben niet zo van het eigenbelang.

 3. De enige intelligente opmerking komt van Beer. In het verkeer is het net als in de politiek: we scheuren als gekken, rijden ongekeurd en zonder papieren, dronken bellend en zonder richting aan te geven en botst het dan heeft niemand het gedaan.

  Politiek: we reizen met de duurste vluchten naar de duurste hotels over de hele wereld, delen pastechisvan tonnen uit aan medewerksters (Monk), ontslaan directeuren bij overheids NV’s waardoor de rechter miljoenen ontslagvergoedingen oplegt en als we dan een begrotingstekort krijgen hebben Nederland en de vorige regering het gedaan.

 4. In de verkeersregels staat dat je altijd de voorrangsregels in acht moet nemen, dus zeker als verkeerslichten niet werken moet je die regels respecteren.
  Volgens Willeke is dit ongeval dus de schuld van de PAR, want als die een zetel meer had gehad, dan was Schotte niet via een sluwe manier aan de macht kunnen komen om de noodstroomgeneratoren van Aggreko weg te halen en dan hadden de verkeerslichten wel gewerkt……
  Evenzogoed zou Willeke DOW ook de schuld geven van veel ongelukken omdat de belijning op de wegen veelal ontbreekt…….
  En Monk krijgt in de avond de schuld omdat hij de openbare verlichting nog niet uit de dure buurten heeft weggehaald en het daardoor op straat donker is….

  Beste mensen kunnen we op eigen capaciteiten vertrouwen, of lukt dat niet meer?

 5. @ Kasuari,inderdaad waren de verkeerslichten uit inv met het schakelen,want zodar wij weer stroom hadden deden de verkeerslichten het ook weer! Dus Aqualekma is zeker schuldig daar aan!!

 6. Voorrang verlenen heeft niets met werkende verkeerslichten te maken, zeker gezien er meer door rood wordt gereden dan door groen licht.
  Stoplichten zijn geen verkeerslichten.
  Wellicht kunnen we de schuld gedeeltelijk leggen bij de slecht onderhouden gezichts- belemmerende middenberm of de ontbrekende wegmarkeringen, welke beide anno 2012 nog handmatig uitgevoerd wordt en allesbehalve duurzaam is.
  Hopelijk kost deze inschattingsfout geen leven.

 7. Geen capaciteit voldoende om stroom te produceren. Dit komt alleen in bananenrepublieken voor zoals Korsou inmiddels is.
  Kan Schotte, als hij toch nog wat wil doen, een beetje bij de windmolens gaan blazen???
  Maakt hij zich nog een beetje dienstbaar voor het “volk” zoals deze criminelen de bevolking van Korsou plegen te noemen.

  Is er geen mogelijkheid om NO-Aqualectra aansprakelijk te stellen, ondanks dat men zelf wel op moet blijven letten???

 8. Het gebeurt wel vaker dat er verkeer aankomt als je linksaf slaat. Hoever moet je onder invloed zijn?

 9. @Smile, je zal bedoelen Shame on Schotte en zijn duistere plannen! Shame on Van der Dijs en Werner Wiels!

 10. Stroomonderbreking, stroomonderbreking, stroomonderbreking. En dit is dus óók een van de vele gevolgen daarvan. Shame on AquaNONlectra!

 11. Ben benieuwd of de verkeerslichten het niet deden ivm het schakelen….

 12. deels de schuld van het schakelen.
  de stoplichten deden het niet….