• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Partido MANCURAÇAO – MAN-partijleider Charles Cooper wil proberen partijgenoot Eugene Cleopa bij de blauwe partij te houden. Dat meldt Radio Hoyer 2. Eerder deze week zei Cleopa zijn steun aan de regering Schotte op. Hij is het niet eens met de koers die de regering vaart en heeft moeite met coalitiepartner Pueblo Soberano.

Gisteravond zaten Cooper en Cleopa op verzoek van de partijraad samen rond de tafel om de positie van Cleopa te bespreken.

Verslag
Vanmiddag om 17.00 uur komt de partijraad weer bijeen en zal Cooper verslag uitbrengen van het gesprek met Cleopa. Dan zal een beslissing genomen moeten worden of men het standpunt van Cleopa deelt of niet. Cooper had even voor het gesprek met Cleopa, er alle vertrouwen in dat de MAN na het weekend nog deel uitmaakt van de regering.

MAN-partijleider Cooper legt uit aan radiopresentator Rick Hart van Radio Hoyer 2, waarom Cleopa volgens hem de coalitie niet meer steunt:

26 reacties op “Cooper: MAN in coalitie na het weekend”

 1. Congratulations Mr. Cleopa for making your decision and sticking to it.

 2. 1 probleem wel. Cooper wil graag rotondes bouwen en Godett wil juist graaien uit de pot van de wegenbouw.. dus Cooper moet plaatsmaken voor Godett. Daarnaast moet godett weer zijn halve familie plaatsen als ambtenaar maar door de aanwijzing mogen ze dat niet. Schotte zal wel geld bieden aan Godett maar is dat genoeg voor Godett?

 3. Dat wordt een leuk “afscheidskabinet” , als Creepy Goddet de fraudeur erbij mag zitten.
  Pais Korsow, krijgt daarmee “een naam als een vuil hemd” zoals mijn oma dat uitdrukte.
  Afscheid : omdat Schotte het natuurlijk niet op kan tegen de grote monden van Goddet en Wiels, die nu al proberen dezelfde doelgroep van onwetend Korsow te bedienen.
  Als Goddet de kans krijgt Mi Pueblo als minister te benaderen, zal Wiels daar wel een stokje voor willen steken. De politieke acrobaten van Dushi Korsow, oftewel “De Regering” krijgt het nog druk de komende maanden.

 4. @ henkie. anthony komt niet door de screening.

  Met gemak zoals de anderen.

 5. anthony komt niet door de screening.

 6. @ Sander. dat is echt ongelooflijk….hoe dom moet je dan wel zjn???

  Na de verkiezingen krijg je daar antwoord op.

 7. ik heb net nog een keer geluisterd naar dit intervieuw.
  Ik had al een groot vooroordeel tegen deze Cooper, maar het is versterkt.
  hij heeft dus een belangrijke baan bij de ISLA, waar hij zich op voor laat staan.
  mijns inziens moet hij zich daar voor schamen.
  in de politiek zitten en bij de grootste vervuiler werk hebben?
  dat zou strafbaar moeten zijn….
  en met droge ogen beweren, dat hij voor het volk aan het werk is.
  dat is een Gotspe, deze hele regering is alleen bezig zoveel mogelijk te stelen van het volk.
  Dan zijn er nog mensen die in dit soort leiders geloof koesteren.
  dat is echt ongelooflijk….hoe dom moet je dan wel zjn???

 8. Nederland zal ondanks de aanwijzing het geld voor verkiezingen (low budget) moeten toestaan, want anders is de democratie in gevaar. We halen 1 september toch al niet met de AZV en dus ook niet de start van de bouw van het nieuwe ziekenhuis, aldus minister Constancia.

 9. Het zal moeilijk regeren worden met de twee schreeuwers Wiels en Godett,en vergeet ook niet dat Godett de ministerspost van Cooper wil,met die post kan hij in een zeer kortetijd het beste zijn zakken vullen.maar met de aanwijzing is het retondespel ook stil gelegd!!.

 10. Nog een optie is een zakenkabinet, maar wie zou daarin willen stappen? Met Godett als niet ministeriabele minister is het clubje rond.

 11. Er schijnt dat mensen geld aangeboden hebben gekregen om hun zetel te verkopen, wat strafbaar is voor beiden, zowel de bieder als de ‘ontvanger’ !

  We zitten nu te wachten om te zien welke Judassen onze gemeenschappelijke grondstoffen aan anderen zal doneren voor een miljoen-tje voor eigen zak.

 12. http://www.nu.nl/buitenland/2870286/coalitie-curaao-verliest-meerderheid.html

  Petje af voor Cleopa. Duidelijk dat hij dit corrupte zootje niet meer wil steunen.
  In zijn plaats zou ik de zetel niet teruggeven. Dus ik adviseer hem dat ook niet te doeh.
  Uiteraard voor Godett die al lange tijd aast om mee te heulen.

 13. WAT EEN ZOOITJE…….
  WAT EEN LEUGENAARS…..
  RITA, JAN C EN ANDEREN GEHERSENSPOELDEN: KEEP ON DREAMING

 14. Zorro, natuurlijk neemt Anthony Godett die plaats van Cleopa zo in. Anthony Godett kent geen enkele principes (daarom zat hij ook een jaar in de gevangenis) en hij sluit zich bij elke partij aan waar wat te halen is. Zeker nu de FOL met 1 zetel op sterven na dood is en na 2014 niet meer terug zal komen (de broer van Godett die ook op de kieslijst van de FOL stond zit trouwens inmiddels wegens drugshandel in de gevangenis).

  Hoe is het trouwens eigenlijk met Myrna, het andere lachtertje van de familie Godett?

 15. Officieus is het kabinet Schotte nu gevallen, want Cleopa geeft zijn zetel niet terug en de MAN kan hem niet dwingen, want dat is bepaald in ons kiesstelsel. Mits Schotte kan reconstrueren met de FOL zal hij de gang naar de gouverneur moeten maken om het ontslag aan te bieden.

 16. Cooper: Een grote meerderheid van de MAN-partijraad blijft de regering steunen en aan Cleopa zal gevraagd worden om de zetel, die hij met slechtst ruim 300 stemmen heeft verworven, aan de MAN terug te geven. Er zijn er met minder stemmen minister geworden. Schotte kan dus met Godett verder aan de slag, want die zetel zal Cleopa niet teruggeven is mijn inschatting.

 17. COOPER VECHT VOOR ZIJN LEVEN
  De situatie van Cleopa is nu duidelijk: hij geeft geen steun meer aan deze regering zowel wat btreft vorm als inhoud (Cooper luistert slecht) en wil zijn zetel behouden. Het wachten is of de MAN zich achter hem schaart. In dat geval is het kabinet Schotte verleden tijd. Als Cleopa alleen blijft staan, kan het kabinet Schotte voortgaan, maar heeft het een nieuwe partij erbij nodig en dat is de FOL. Godett heeft echter een waslijst met eisen als voorwaarde. Diverse ministeries zijn hem al aangeboden, maar die heeft hij geweigerd.

 18. Ja hoor, daar gaan we weer!!!!
  Cleopa Naf 500.000,00 en klaar is Kees.

  Lafaards!!!! bij de MAN, maar ja dat wisten we al jaren.

 19. Cooper had even voor het gesprek met Cleopa, er alle vertrouwen in dat de MAN na het weekend nog deel uitmaakt van de regering.

  Dat is tot nu toe steeds gebeurd, want Cooper heeft er zelfs zijn leven voor over om te blijven regeren en het vertrek uit de MAN van zijne eminentie, het verkwanselen van de partijprincipes en de kanonnades van Wiels’ beledigingen maken geen indruk. De MAN is dus niet meer te redden.

 20. Waar heeft hij het nu eigenlijk over,oja over zijn salaris en zijn goeie baan.hoop dat Cleopa een sterke rug heeft en zijn woorden in daden omzet.

 21. HIj werkt al 21 jaar voor de Isla??? Volgens mij zit hij al jaren in de politek

 22. Duidelijk dat Cooper er niets van snapt.. maarja wat kan je anders verwachten van 1 van de meest corrupte politici van Curacao.

 23. Ik werk voor Curacao zegt Cooper, naar eigen arrogant zeggen een grote man in de raffinaderij Isla.

  Lees er het rapport van Rosenmoller er nog maar eens na, waarin een onafhankelijke derde vaststelt dat Cooper zijn zakken heeft gevuld met de verkoop van terreinen en derhalve NIET MINISTERIABEL was.

  Cooper werkt alleen voor zichzelf, en het liefst onzichtbaar omdat zijn werkzaamheden het daglicht niet kunnen verdragen. En maar zeggen dat hij alles voor het volk doet, ik krijg er braakneigingen van.

  Op welke internationale bijeenkomst gaat hij volgende week zijn zakken vullen?

 24. Pastechi eter Cooper wil zijn job niet kwijt, dat spreekt voor zich.

 25. Wat een stompzinnige reactie van Cooper, qua reizen de grootste graaier en profiteur van de huidige regering.

  In plaats van Cleopa te steunen en schreeuwlelijk Wiels te veroordelen doet Cooper er alles aan de huidige regering (en ook de laffe Staten die bij alle wandaden van de huidige ministers collectief de andere kant opkijken) in stand te houden zodat hij door kan gaan met zijn zakken vullen.

 26. Dit is de test of Cleopa echt een ruggengraat heeft, of zich omver laat piesen door de (s)lijmtechnieken van Cooper..

  Het zou hem sieren als hij alsnog opstapt en voor zichzelf kiest.