• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisteravond om 20.12 uur een patrouille gestuurd naar een woning in Janboos wegens diefstal met geweld. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat de 60-jarige bewoner in zijn kamer zat toen hij plotseling zijn zus hoorde schreeuwen.

 
De man liep direct naar de woonkamer waar hij zijn zus op de grond aantrof en twee gemaskerde mannen waarvan één een vuurwapen droeg. De overvaller met het wapen dwong de man op de grond te gaan liggen. Het slachtoffer weigerde dit en werd vervolgens met de achterkant van het wapen tegen zijn hoofd geslagen.

Op de vlucht
De verdachte heeft na de klap de gewonde man op de grond gelegd. Beide verdachten grepen naar de portomonnee en autosleutel van één van de slachtoffers. Vervolgens stapten zij in de auto en reden weg. Later op de avond is de auto teruggevonden op de weg naar Pos Salu. Het Overvalteam is een onderzoek gestart.

Tip
De politie roept iedereen op die denkt informatie te hebben over deze geweldadige overval. Tips of informatie kan worden doorgegeven via telefoonnummer 8666-192 of 8666-140 tijdens kantooruren, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

3 reacties op “Geweldadige overval in Janboos”

  1. @Willeke, inderdaad. Heel curacao heeft hier last van maarja wat kan je anders verwachten als de Minister van Justitie geen boeven wil oppakken.

  2. @ Jan,Veroordeel niet gelijk de wijk,want dit soort dingen gebeurt overal op het eiland,in elke wijk iser wel eens een keer ingebroken of heeft er een overval plaats gevonden ,ook in de wat “”duurdere wijken!! Dus ga niet gelijk oordelen over een “”wijk””

  3. Lekker wijkje dat Janboos, mag je trots op wezen!!