• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Verschillende wijken kunnen aankomende week stroomonderbrekingen verwachten. Nutsbedrijf Aqualectra voert dan onderhoudswerkzaamheden uit en schakelt daarom tijdelijk de stroom uit. Dinsdag schakelt Aqualectra in Saliña als eerste de elektriciteit uit tussen 08.30 en 15.00 uur.

Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. De komende week kunnen ook onderstaande wijken een stroomonderbreking verwachten:
Dinsdag : Oost Jongbloed tussen 08.30 – 15.00 uur
Dinsdag: Costa Firma/Bakafal tussen 08.30 – 15.00 uur
Woensdag: Koraalspecht tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Koraalspecht tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Sabana Hundu tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Rancho tussen 08.30 – 15.00 uur
Zondag: Zeelandia tussen 07.30 – 13.30 uur
Zondag: La Famawijk/Berg Altena tussen 07.30 – 13.30 uur

Informatie
Voor meer informatie over de stroomonderbrekingen kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135.

14 reacties op “Stroomonderbrekingen op komst”

 1. Ik heb misschien niet goed gekeken, maar ik lees niks over het feit dat wij op Banda abou al bijna 24 uur zonder water zitten en ook gisteren 5 uur lang zonder stroom. Dan wordt het wel een heel karig bestaan.

 2. @Willeke, nee dank Schotte maar met zijn plannen ook om de noodagrekos weg te halen en dank maar van der Dijs en Werner Wiels!

 3. Bijna heel de dag zonder stroom gezeten,laat in de middag weer stroom en om 22;30 uur viel weer het stroom uit en dat allemaal op een bloedhete dag pfffffffff,geen ven en geen airco !! En dat allemaal dankzij AQUALEKMA

 4. Jan C en Rita, hebben jullie hier geen last van dan?

 5. Schakelen is op zich wel een goede oplossing.
  Zo kan het ook:

  http://www.nu.nl/buitenland/2871458/600-miljoen-indiers-zonder-stroom-.html

  Binnenkort haalt heel punda bij haar familieleden in India een generator zoals op de foto!

 6. Er is in eder geval tot middernacht geschakeld en wie nu naar buiten kijkt ziet de schakelbui al weer hangen, want het is windstil. Schotte doe wat en ga met je kornuiten blazen.

 7. voor de 2e keer vandaag geen stroom ! vanmiddag van 1 tot 3 en nu van 8.30 tot ??? en we staan niet eens o het lijstje !!!! rararara

 8. Vandaag was er weer een schakelprogramma en nog steeds heeft niet iedereen stroom. De oorzaak is, dat we wel Schotte’s windmolens hebben, maar dat er geen of onvoldoende wind staat en daar heeft de grootste sukkelaar aan gerefereerd behalve Schotte. Gerrit, weet je dat als er geen zon is (‘s nachts) dat er dan ook geen zonne-energie is? Gewoon Mundo Nobo als back-up houden.

 9. Waar ik woon staat niet op het lijstje en het is maandag. Al 2 uur de stroom down. Maar geen paniek. Aggegraat draait als een zonnetje. Dat is de beste investering die je kan doen op Curacao. Airco lekker koel, koelkast loopt niet weg en internet (adsl) blijft het ook gewoon doen. En het is nauwelijks duurder dan AquaNONelectra 🙂

 10. Welkom in de bananereplubliek Curacao ,mischien is het beter te melden wanneer we een hele dag ononderbroken stroom hebben.

 11. net weer ruim 2 uur zonder stroom gezeten in Janwe: die stond niet op het lijstje!! Dit wordt dus de nieuwe non-standaard!

 12. AquaNONlectra: en vele vele andere wijken óók, misschien wel elke dag twee uur, door capaciteitstekort …….? “Van harte gefeliciteerd”, want welk land doet ons dit na?

 13. Ja hoor Daar gaan we weer. Gerrit haal als de donder die generators terug, je hebt gewoon gelogen dat het beter was. Heel ons eiland gaat naar de Fillistijnen.

 14. Hier nog wat tips, want we moeten niet denken dat het voorbij gaat. Er is geen geld, dus dit wordt blijvend. Let op,
  http://howto.wired.com/wiki/Survive_a_Power_Blackout
  http://www.goldenrod.net/How_to_survive_when_power_is_off.htm
  http://www.wikihow.com/Make-a-Power-Outage-Bearable