• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De stroomvoorziening is nog steeds kritiek. Radio Hoyer 2 meldde gisteren al dat ongeveer 30 procent van de capaciteit niet beschikbaar is door een defect in één van de stoomketels op Mundo Nobo. “Aqualectra heeft vandaag niet hoeven schakelen tussen de wijken”, zegt woordvoerder Sharo Bikker.

De Cru, in de volksmond de BOO, en de windmolens wisten net te voldoen aan de vraag naar electriciteit. Sharo Bikker vertelt aan Rick Hart van Radio Hoyer 2 hoe de situatie op dit moment is:

5 reacties op “‘Vandaag is er nog genoeg capaciteit’”

  1. En we vergeten al die zgn audits die moesten plaatsvinden en honderd duizenden guldens hebben gekost en wat zijn we ermee opgeschoten?

  2. Ja klopt: genoeg capaciteit vandaag, dat heb ik ook gezien. Alle straatlantaarns die elke dag branden stonden vandaag ook weer de hele dag aan.

  3. Misschien kan pastechi eter Wiels daar zijn mond een keer over opentrekken.

  4. Helemaal eens.

  5. Het CBS meldt (Average Wage-costs per Employee by Industry, 2009) dat er per medewerker aan loonkosten in de sector ” Electricity, gas and water” Naf 126.100 per jaar weggaat. In de Financial Services [toch ook geen slecht betalende sector] is dat 108.000 per m/v per jaar! Die Electra/water/gas moet betaald worden door medewerkers in Hotels en Restaurants die bij het CBS staan voor 30.500 per jaar! Kortom, de beloningen bij overheidsbedrijven [en de overheid en niet te vergeten de politieke pensioenen kunnen best eens tegen het licht gehouden worden.