• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte heeft gisteren vergaderd met zijn juridisch team, DROV, LVV, DOW en Management & Independent Consultancy. Tijdens de vergadering zijn de laatste details besproken voordat overgegaan kan worden tot renovaties in de binnenstad en verschillende wijken.

De eerste werkzaamheden rond de renovatie van het Wilhelmina Park in Punda en het Vredenbergplein in Marie Pampoen zullen binnenkort gaan beginnen.

Beleidsvisie
De regering van Curaçao heeft in het kader van de renovatie en ontwikkeling van openbare pleinen en parken, een beleidsvisie ontwikkeld. Uitgangspunt is een duurzame en breed gesteunde visie op basis van de specifieke behoeften van de binnenstad en onze wijken. Het is de bedoeling dat openbare ruimtes gebruikt kunnen worden om sociale samenhang te stimuleren met behulp van basale, recreatie, culturele en commerciële faciliteiten.

16 reacties op “Renovatie binnenstad en wijken bijna van start”

 1. @ WGDENT. Liefst wat oudere mensen die niet meer hun zakken hoeven te vullen.

  Bedoel je Wilsoe of nog antieker?

 2. weer renovatie? wanneer gaan ze niet gewoon wat aan onderhoud doen.
  Alles wordt groter en grootst aangepakt, maar na een jaar zonder onderhoud ziet het er weer verschrikkelijk uit.
  onderhoud, onderhoud onderhoud…. en een beetje schoonhouden.
  dat is de sleutel tot een mooie binnenstad.

  wat omayra betreft, ze heeft gelijk op |uracao zijn er geen eerlijke mensen te vinden die in de politiek zitten.
  allemaal corrupt tot op het bot.
  het is idd, goed dat NL heeft ingegrepen.
  curacao schijnt het toch echt niet zelf te kunnen….helaas….

 3. @omayra

  gezien je tekst ben je het dus met mij eens dat het maar goed is dat Nederland hier heeft ingegrepen. Ook jij vindt dat op Curacao de nodige capabele EN integere personen niet te vinden zijn. Van de lokale fraudeurs wordt de curacaose bevolking alleen maar de dupe.
  Curacao mag geen staat in ontbinding worden !

 4. @Omayra
  Tja een groot probleem. Op wie kunnen we stemmen bij een volgende verkiezing. Ik hoop dat er nieuwe partijen zullen opstaan waar serieuze mensen in zitten. Liefst wat oudere mensen die niet meer hun zakken hoeven te vullen. Hopelijk richt Ruben Suriel een nieuwe partij op. Mijn stem kan die krijgen.

 5. @ omayra. Ik heb geen zin om 2 liedjes voor 1 cent te zingen. Ik heb uitgebreid eerder gereageerd op min of meer dezelfde reactie (herhalen is de gewoonte van PS) over in welke uitzichtloze positie zich de PAR vanaf 1996 bevond. Ik wacht op je volgende vraag met dezelfde domme inhoud.

 6. @louise, nou ok in 2 jaar doen ze eindelijk 1 ding goed.. en daar krijgen ze goed voor betaald.. maar verder is het land failiiet..

 7. 3 maal raden wie de ulimate benificial owner van Management Independent Consultancy is.

  Gerrit F(raude) Schotte?

 8. De laatste keer dat Schotte een groot project aankondigde was dat met zijn eeuwige nep lach staande naast van Assendelft van Wijck.

 9. @LOUISE, NEe ze moeten weggaan en we willen een normale overheid hebben! normale regering zonder criminelen! BASTA!! REVOLUTIE!

 10. @ louisa. Maak eens een lijstje, waarbij we de vingers kunnen aflikken.

 11. Jongens, hou nou eens op. Is niets goed wat deze lui doen? Genoeg is genoeg
  BASTA.

 12. net voor het cruise seizoen punda openbreken. leuk voor de cruise toeristen alle opgebroken straten en gebouwen in de steigers. maja een kat in het nauw maakt rare sprongen waaronder goodwill kweken bij de bevolking.

 13. Alweer Punda??? Winkeliers sterkte!!!
  De zoveelste bouwput in Punda.

  Is er trouwens wel geld voor??
  FF Frits bellen!!!!

 14. Dit gaat ons onnodig rommel opleveren in de binnestad en gaat ten koste van parkeerplaatsen! Wat een zonzin. Waar is Cooper? Waarom zit zijn hele ministerie te slapen? Waarom weer een afleidingsmanouvre?

 15. Heeft Frits Goedgedrag dit al goedgekeurd??? 🙂

 16. Geld genoeg, ja toch ….?