• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De overheid en het College financieel toezicht (Cft) zijn in goed ambtelijk overleg. Dit verklaarde de secretaris van het Cft, Kees van Nieuwamerongen, gisteren tegenover Radio Hoyer 2. Twee weken geleden kreeg Curaçao officieel een aanwijzing van Nederland.

 
Curacao moet haar begroting op orde brengen en het Cft oefent het toezicht uit en adviseert de Rijksministerraad. Premier Gerrit Schotte noemde de aanwijzing overbodig en ook minister van Financiën George Jamaloodin leek er niet warm of koud van te worden. Veel ontwikkelingen zijn er nog niet te melden, aldus het Cft. Naar het lijkt verleent de regering echter wel haar medewerking, aldus Radio Hoyer 2.

5 reacties op “‘Cft en overheid in goed ambtelijk overleg’”

 1. @ samuel, de Hollanders hebben in de eerste plaats deze islas unitiles van de Spanjaarden gekregen (weet je wel de oorspronkelijke bewoners waren door de Spanjaarden afgevoerd) en hebben in de tweede plaats later begrepen dat daar in Afrika, voor een stuk doek en wat kraaltjes, arbeidskrachten gekocht konden worden en met deze arbeidskrachten hebben ze geprobeerd hier nog iets van te maken maar kijk om je heen en je ziet dat ze jammerlijk mislukt zijn.

 2. Toen de Hollanders,eeuwen geleden,Curacao koloniseerden hadden zij een vooruitziende blik.
  “Schottegat”. Een grote gat in de begroting.

 3. Meewerken is een heel goed idee. En waarom niet. Als blijkt dat je je financien niet op orde hebt dan heb je soms ook een bewindvoerder nodig. Dus prima, misschien is er nog hoop voor mi dushi Pais met deze regering.

 4. “CFT en overheid in goed ambtelijk overleg”. Die zelfde CFT zegt dat er niet veel ontwikkelingen zijn. Nou dan kan er ook niet veel misgaan. Dan hou je altijd goed ambtelijk overleg over. Kortom, van dit soor diplomatieke taal wordt je ook niets wijzer. Misschien is dat ook juist de bedoeling van het CFT.

 5. Ik kan iemand die al jaren zijn zakjes vulde en nog,op een post,die niks voor stelde, ASFALTMEER,container links aan de oostzijden.$$$$$$$$$$$$$$$$$$.?????????????.#############.________.????????????Hij is inteligent maar is nu rijp voor de zorg van onze minister,dus afval in de container