• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte gaat vrijdag niet naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen, bevestigt zijn woordvoerder Ramsay Soemanta. Schotte ontving een e-mail van de ambassade van Groot-Britannië in Nederland waarin hij werd uitgenodigd voor de ceremonie.

“We heben deze week een erg druk programma en de premier redt het niet om naar de opening van de Spelen te gaan” vertelt Soemanta. “Hij zou dan morgen al naar Londen moeten vliegen en daar is deze week geen tijd voor, misschien was Schotte wel gegaan als de uitnodiging eerder was gekomen.” Schotte was volgens zijn woordvoerder erg vereerd toen hij de uitnodiging ontving. “Curaçao wordt niet erkend als land en dan is het toch erg bijzonder dat de premier wel een uitnodiging ontvangt.”

Niet erkend
In de e-mail werd volgens Soemanta de indruk gewerkt dat Curaçao nog als onafhankelijk land mee mocht doen aan de spelen, maar bij nader inzien was dit toch niet het geval. “Helaas heeft Internationaal Olympisch Comité (IOC) Curacao niet erkend als onafhankelijk land”, aldus Soemanta.

16 reacties op “Schotte niet naar Olympische Spelen”

 1. Eerst zelf om een uitnodiging bedelen en vervolgens je k….. uit Nederland sturen.
  Het had de regering gesierd als zij de atleten daadwerkelijk financieel ondersteund hadden.

  Wet een grote b*k over starten voor Curacao bla bla bla, maar als het er op aankomt niet thuis geven.
  Overigens is dat voor wat de bevolking van Korsou betreft ook al zo vanaf 10-10-10.

  Geen cent te makken maar wel de belastingbetaler op laten draaien voor mooie reisjes, dure hotels en riante dagvergoedingen.

  Walchelijk gedrag. WEGWEZEN!!!!!

 2. De mail heeft hij zelf verstuurd. Hij krijgt weer jeuk omm uit te vliegen. Vandaar die nep uitnodiging. Wat een clowneske vertoning van die Schotte.

 3. Jeetje…..die Gerritje heeft BALLEN om zo een leuke en voor hem éénmalige uitnodiging af te slaan. De volgende OS wordt hij zeker niet weer uitgenodigd want die haalt hij niet. Toch klopt er ergens iets niet. Op kosten van de gemeenschap de opening van de OS mogen bijwonen, waar alle leiders van de wereld bijeenkomen, en dan niet gaan?
  geen mooiere en betere bijeenkomst om te netwerken en fantastische contacten te leggen.
  Kort samengevat: Laat je volk geloven dat je een uitnodiging hebt ontvangen, meet dat breed uit in de media en laat zien hoe GOED je bent, de uitnodiging niet te aanvaarden omdat je het te druk hebt met regeren. Curaçao, keep dreaming!

 4. Grappig dat Monk kennelijk denkt door het bevestigen van een leugen , de waarheid te spreken.

 5. Ik heb vernomen dat Schotte niet gaat omdat Stella van Rijn met vakantie is.

  En Gerrit wordt toch liever ingestopt door Stella dan door Ramsay,

 6. het is toch eigenlijk G.d geklaagt,dat een figuur als Gerrit scholler zig zo in de kaart laat kijken,dieper kan je niet zinken als Pathologische leugenaar.En mijn naam is nog steeds Abraham Mossel en dat zal zo blijven zo lang ik leef,ik laat mij niet afvoeren zoals mijn voorouders?Wiels!.

 7. Het zal toch niet erger worden,nu laat Gerrit de kolen uit het vuur halen door een nog grotere PATHOLOGISCHE LEUGENAAR,Hij heeft het te druk,jaaaaa,om ze geld schieters koest te houden,het gaat niet goed he,je hebt de ook BELAZERT bij hun.

  MET LEUGENACHTIGE REDEVOERINGEN PROBEERT DE HOFNAR ZIJN KONING TE VRIJ WAREN.EN DE COALITIE BELAZERD ZIJN EIGEN VOLK WAAR ZE BIJ STAAN,IK HOOR NET aSSAD STAPT OP????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Laat die uitnodiging maar eens zien.dan…..pocher!

 9. hij had gedacht dat hij daar naartoe kon,

 10. Schotte niet naar de Olyjpische Spelen: jammer, hij had goud voor Curacao kunnen winnen op de 100 metee frauderen.

 11. Soema, wie?

 12. De indruk werd helemaal niet gewekt.

  Het gebrek aan verstand was spelbreker. Men kon een eenvoudige mail niet eens vertalen. Dat krijg je met 2 jaar lagere school en een diploma veterstrikken.

 13. En iemand gelooft dit? De man die de hele wereld rondreist op kosten van Curacao? De man die zich laat vergezellen door een fotograaf om alles vast te laten leggen. Er zal een andere verklaring zijn. De meest voor de hand liggende, de limiet van de creditcard van Curacao is bereikt en hij kan geen ticket meer boeken. Dhr Schotte is al een paar dagen achter elkaar op het eiland. Een unicum 🙂

 14. Nou en?

 15. Schotte vliegt liever naar landen die hoog staan op de corruptie wereldlijsten zoals Haiti.. beter zaken doen!

 16. LOL