• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Verschillende ministers en Statenleden zouden hun ontslag hebben ingediend, meldt verslaggever Yves Cooper. Aan Dolfijn FM liet hij weten dat het gaat om de minister van Financiën George Jamaloodin, minister van Gezondheidszorg Jacinta Scoop-Constancia, Dean Rozier en Eugene Cleopa.

Jamaloodin zou per 1 januari 2013 zijn ontslag hebben ingediend terwijl Rozier per direct de handdoek in de ring gooit. Over het ontslag van Scoop-Constancia en Cleopa weet Cooper weinig meer te vertellen. De reden voor het vermeende opstappen van de vier Statenleden is niet bekend. Ook heeft geen van hen nog bevestigd dat de geruchten juist zijn.

33 reacties op “‘Verschillende ministers en Statenleden opgestapt’”

 1. @Willems R : U heeft groot gelijk. De mensen op Curacao zijn verward, koloniaal, slavernij , Surinamers,bloedbad, bursalen .Heel helder allemaal.

 2. Indien men reageert kan men zijn fdouten ni

 3. Maaskant,

  Werkelijk walgelijk wat je doet! Voor jou zijn ze niet capabele Ministers en vele lafaards!
  Waarom komt jij en anderen niet met wie wel capabel is. Het kolonialisme, slavernij was zwart, op wit wie vijandig was en wie aangepakt moest worden voor een oplossing.
  Maar thans, Surimaners zijn de vito’s, niemand schijnt ze door te hebben en zij gaan verder en verder en nog zegt niemand niets, maar wel de regering uitkafferen. Als de regering maffia is, komt dan met concrete bewijzen om korte metten mee te maken. Maar jullie haat tegen Schotte en de regering is erger dan in Syrië, alleen het bloedbad moet nog komen. Een handje vol mensen, en z’on grote onderlinge haat, die alles opslorpt En dan een Nederlandse “aanwijzing” erbij om de de zaak volledig te maken. Zo komt er geen beweging in de zaak, indien het moet pak elkaar dan aan en maakt een einde aan! Ik snap er niets meer van: dat er haat was, uitsluiting scheen gewoon te zijn vijftig jaar geleden. Gisteren weer honderden burzalen vertrokken, huilend op Hato, voor wat? Wat komen ze doen wanneer zij klaar zijn met hun studie? En hoe staat het met degenen die nu klaar zijn? Arbeid voor niets!! Zo blijft het duren zonder resultaat, maakt elkaar dan af om dan vooruit te kunnen komen. Zeker ook niet té laf voor. De Surinamers met hun domme arrogantie, Frente dit frente dat Sivil dit sivil dat Mega dit Maga dat en tenslotte 70 mensen. Het werkt niet, dan maar Schotte en de regering. Zien jullie zelf niet dat zo niet verder kan gaan. Surinamers hebben niets meer te zeggen op dit Eiland en moeten uit de weg. Het is raadzaam dat zij uit zich zelf wegtrekken naar hun eigen land en Nederland, of aanpassen! Ze doen wat ze willen, er is geen keuze meer “aanpassen of vertrekken”. Langdurig blijven onderkruipen wordt vandaag of morgen een bloedbad, kennelijk wordt dat de oplossing!!!

 4. @Jeroen

  Zoals vast bekend is de gehele bancaire situatie op C. bijzonder rooskleurig. Hoe denk jij dat dat nu komt.
  Yes, jarenlang kennis van zaken.

 5. Amerigo Thode heeft gezegd, dat de ontslagen wat betreft de MFK uit de duim gezogen zijn.

 6. Als Statenleden opstappen is dat de lafheid ten top.
  Laten ze een motie van wantrouwen steunen, dan tonen ze aan dat ze het beste met Curacao voorhebben.

  Alsss Curaçao verder afzakt dan zijn het deze mensen die het hebben laten gebeuren. Misschien is het goed de namen van deze laffe club goed te onthouden. We kunnen ze in onze geschiedenis boeken bijschrijven, na het hoofdstuk over Tula. De lafaards van 2012..

  Wiels, Asjes, Cordoba, Cyntje ,Godett, Eisden, Cleopa, Rozier, Koeyers-Felida, Garmes, Pisas,
  en Thode.

  Slechts een van hen is nodig om het hele circus te stoppen. Dat ze wapens willen hebben, hoeft ons er niet van te weerhouden ze onder druk te zetten.

  Ons eiland wordt gegijzeld door niet capabele ministers: Schotte, Hakim, Cooper, Wilsoe, Constancia, Jamaloodin, Monk, En ze worden op hun stoel gehouden door deze Statenleden, waarvan niemand het aandurft om ze terecht te wijzen en tot aftreden te dwingen.

  Is nu echt niemand met lef, gewoon weglopen is het lafste wat ze kunnen doen.

 7. @ William: Het laatste wat je wil is om bankiers aan de macht te laten komen, dat zijn de übergraaiers op deze wereld en de veroorzakers van de crisis waar we nu zitten en waar we enkele jaren geleden in zijn gekomen.

  Ik zie enkel als oplossing een Rijkscommissaris vanuit NL benoemd en dat de Staten als een adviesorgaantje mogen bijelkaar komen met een vergadervergoeding van 50 Naf per keer. Gelijk dat belachelijk riante salaris wegnemen.

 8. Geloof het of niet, maar ik heb een TELEPATHIE en die komt altijd uit als hij goed is,dit cabinet valt binnen één week.( steren beeld scoorpion)of lieg ik net zoals onze pathologische leugenaars Wiels en Shotte bij elkaar? volk word wakker.

 9. @ pretu. Warm aanbevolen om de links van Sander te gaan lezen. Heb je een pilletje voor onder de tong bij de hand?

 10. hoop doet leven.
  voor de mensen die de 108 pagina” bedrog van Schotte en rest van het kabinet nog niet gezien hebben:

  nog even als geheugensteuntje:

  1) http://issuu.com/regie01/docs/akshon_sivil__brf_piar_16_juli_2012 (brief)
  2) http://issuu.com/regie01/docs/bijlagen_bij_brief_aan_mr_piar_dd_16_juli_2012 (onderbouwing)

  of issuu.com en dan in search zetten : BIJLAGEN BIJ BRIEF

  Dan weet je wie onze MP werkelijk is.

 11. De enige redding voor het Land is als er nu een kabinet van bekende zakenlieden zouden komen, maar ik denk dat die daar geen zin in hebben.
  Mensen van de MCB, Girobank, BdC, enz enz.
  Wie wil zijn vingers nu branden aan al die lijken die uit de kast zullen rollen.

 12. En de eerste ratten verlaten het zinkende schip dat we maar de Karla-Omayra zullen noemen.

  Leuk voor Cleopa maar de MAN is niet meer te redden.. Door en door corrupt.. Enige kans dat ze zouden hebben is direct Cooper en Eisden uit de partij te zetten en ze strafrechtelijk te vervolgen.

 13. @jan C, idd hebben we sterke ministers nodig want wat we nu hebben hebben meer schade aangericht in 2 jaar dan de PAR in 16 jaar!!

 14. als een schip zinkende is raad wie als eerste er vanaf springt, ja de ratten.

 15. @ Vito. Volgens mij is hij dan binnen en zijn al zijn schulden afbetaald. Kan hij weer opnieuw met schulden maken beginnen met zijn security bedrijf, dat draait als een tierelier dankzij opdrachten van deze “regering”.

 16. Eerst zien dan geloven?.

 17. Zolang er geen officieele communicatie is, kan men zich maar beter koest houden…….maar dat is mijn menig gezien wat er afgelopen week is gebeurd met die massahysterie.

 18. Eerst zien, dan geloeven.!!!!!
  Het zou het beste nieuws sinds maanden zijn ha ha ha.

 19. Dit nieuws klinkt een beetje frapant. Want ik lees Jamalodin zou per 1 januari 2013 aftreden. Is dit een druk fout of is diot de werkelijkheid. Waarom treedt hij net direct op. Moet hij wachten op het moment dat hij in aanmerking komt voor de wachtgeld regeling of hoe zot dat in elkaar. Volgens mij mag een bank directeur geen bonus ontvangen als hij de bank slecht heeft gemanege. Dus heeft het hele kabinet geen recht op wachtgeld regeling. Ze moeten al dat gestolen geld van het volk maar terug betalen. Wat een stelletje schoften boeven zijn dat. Als ze zoveel van Curacao houden dan moeten ze al hun salarissen inleveren aan Curacao.

 20. Wat een teleurstelling dat niet het hele kabinet is opgestapt, maar ja iedereen kent het gezegde: Als er een schaap over de dam is volgen er meer”,

 21. Dat er sterke ministers mogen opkomen die gaan staan tegen de macht van de Illuminaten.

 22. @ Jan Banziger, er zal volgens mij juist meer IQ overblijven omdat de controle-functie enigszins vervalt. Bij elkaar is het toch al niet veel, dus ieder beetje helpt.

 23. OOOOhhhh GOD, heel veel mensen op dit eiland bidden dat deze regering hun onslag indien. hun allemaal. GOD HEB MEDELIJDEN MET DE BEVOLKING VAN CURACAO.

 24. Het zullen de bonden zijn die de genadeslag gaan toebrengen aan dit kabinet. Het moedwillig kapotmaken van belangrijk utiliteitsbedrijven, neemt niemand in dank af. Drinkwater is op Curacao heiliger dan wijwater. En terecht.
  Voeg daarbij de 108 pagina’s “Openbaringen betreffende een Schelm” en de tijd is rijp om de stekker er uit te trekken en met een schone lei verder te gaan.

 25. Regeringsverantwoordelijkheid dragen is zwaarder dan u denkt.

 26. Dinsdagmiddag vóór 2 p.m. al heeft Mw. Constancia op vragen van radio TeleKòrsou ontkent dat ze van plan zou zijn om af te treden.

 27. Wordt de YDK eindelijk ADK. (Adulto di Korsou)

 28. Is dit de eerste domino steen die omvalt?

 29. Waarschijnlijk weten zij dat het schip Curacao lek is geslagen en aan het zinken is.
  Ratten verlaten altijd als eerst het schip … Waar is onze zonnekoning Schotte eigenlijk? Al een hele dag geen foto van hem gezien in de media. Een unicum 🙂

 30. Laten we hopen dat het waar is.

  Eugene Cleopa mag van mij blijven, maar met het vertrek van de andere 3 neemt het totale IQ van ministers en statenleden met niet meer dan 150 af.

 31. Het wordt tijd dat Yves Cooper als journalist opstapt en plastic boodschappenzakken gaat vullen voor klanten bij Mangusa of AH.

 32. Tsja….

 33. Volgens een YDK belster op radio Kryojojo zou er veel gebeden moeten worden om deze “regering” te laten zitten, waarna een volgende belde dat ze de hele dag bidt dat deze “regering’ zal vallen. Welk gebed zal verhoord worden en bestaat er nog een god, die medelijden met ons heeft?