• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Filmmaatschappij Warner Bros is aangeklaagd door een jongen die vrijdag aanwezig was bij het bloedbad in de bioscoop. De jongen vindt dat de filmmaatschappij medeverantwoordelijk is voor de bioscoopmoorden.

 
Volgens de advocaat van de jongen is de jongeman zelf net aan de dood ontsnapt, maar liet een vriend van hem wel het leven tijdens de tragische schietpartij. Hij acht Warner Bros medeverantwoordelijk, omdat de film Dark Knight Rises zeer gewelddadig is. Ook was de gebeurtenis erg traumatiserend voor de jongen.

10 reacties op “Warner Bros aangeklaagd om bloedbad”

 1. Aangezien dit de premiere was heeft de dader de film nog niet gezien…

 2. Ik vind dat zijn moeder aangeklaagd moet worden, die heeft hem op de wereld gezet 😉

 3. Die man ging met wapens en een kogelvrij vest de bioscoop in. Hij had het bloedbad dus al duidelijk gezien voordat hij de film gezien had. Het is ook vrij duidelijk dat hij de film niet heeft uitgekeken lol.

 4. @the Dude
  right on!

 5. Ik vind dat de wapenfabrikant aangeklaagd moet worden! Het komt door hun dat er kogels rond vlogen…. :-S (makes *a little bit* more sense..)

 6. De gewelddadigheid scheen hem niet dwars te zitten toen hij als een van de eerste zijn kaartjes kocht! We weten allemaal wel dat ze in Amerika voor de kleinste excuus zoeken om hun zakken te vullen. Hoe dan ook…..het blijft een triest geval.

 7. Warner Bros aanklagen ik wens veel ze veel succes !!!

 8. In dat opzicht verschillen de VS en Curacao niet veel van elkaar.

  In beiden landen gaat men na een incident op zoek naar grote zakken om er geld uit te kloppen. In de VS zijn dat de grote bedrijven maar die hebben we op Curacao niet. Dus daarom Nederland maar de schuld geven, iedere dag weer.

 9. Wat een amerikaanse onzin weer: dollars scoren. VRIJHEID! Hoewel je je wel degelijk kan afvragen wat de (grote) gevaren zijn van ziekelijk agressieve films en videospelletjes op sommigen ………… De makers zouden wijzer moeten zijn en hun verantwoording moeten nemen.

 10. Welcome to America…