• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De ontwikkelingen op het gebied van medische toerisme beginnen vruchten af te werpen voor de Taams Kliniek. “Met het vrijgeven van de tarieven, heeft de minister de weg vrijgemaakt voor een duurzame ontwikkeling van Kliniek Dr. J. Taams”, aldus de directeur van de kliniek Ninette van den Berg.

Sinds eind 2011 is minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkelingen) gestart met stappen om het medische toerisme te stimuleren. “Taams maakt hier gebruik van en heeft een vergunning ontvangen waarmee ze zich op internationaal niveau kunnen ontwikkelen en concurreren op de markt”, laat Van den Berg weten in een persbericht.

Aanpassen 
De kliniek heeft van de minister ook een vergunning ontvangen om zorg te bieden aan de medische toerist. “Er is nu mogelijkheid om de tarieven aan te passen voor medische toeristen, de kliniek kan haar omzet verhogen die weer aangewend kan worden voor de ontwikkeling van gezondheidszorg op het eiland.”

4 reacties op “Taams gebaat bij vrijgeven medische tarieven”

 1. @ ex-vakantieganger. Niet alle ziektes kunnen op Curacao behandeld worden, maar dan is er altijd nog indien nodig een airambulance naar Medellin-Colombia.

 2. Mijn man heeft een ziekte, hij heeft de taamskliniek een mail gestuurd vorige maand of het verantwoord is naar Curacao op vakantie te gaan en mocht er iets gebeuren hij dan geholpen kan worden van de Ned. specialist mag hij vliegen. Maar mocht er iets gebeuren dan wilde hij weten of er specialisatie was, Tot op heden geen bericht, dus ik ben bang dat dit ook niet gaat werken. Het is dan alleen om het geld te doen en niet de mens erachter, als je nu al geen berichtje geeft hoe moet het dan als er iets gebeurd.

 3. Nooit geweten dat daar extra vergunning voor nodig is.
  Weet iemand wat er dan nu zo bijzonder is?

 4. goede ontwikkeling voor de Taams