• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Charles Cooper (Verkeer) heeft gisteren samen met andere ministers uit het Caribisch Gebied vergaderd met secretaris-generaal Hamadoun Touré van International Telecomunication Union (ITU). Cooper vertegenwoordigt Curaçao tussen 22 en 25 juli tijdens een conferentie van CANTO. 

Gistermiddag werd de 28ste conferentie en tentoonstelling van CANTO (het grootste telecommunicatiebedrijf in de regio) geopend in Miami waaraan meer dan veertien Caribische landen deelnemen.

8 reacties op “Cooper vertegenwoordigt Curaçao op CANTO”

 1. Jamaloodin moet het goedgekeurd hebben, want alle ministers staan onder zijn curatele en hij weer onder curatele van Jan Kees de Jager.

 2. Er zal binnenkort ook wel een schoudertax komen en de benzine zal met 10 procent worden verhoogd voor een fonds zodat de ministers de wereld door kunnen reizen

 3. ja, in Miami kunnen hij en zijn vrouw heerlijk shoppen en gelijk ook zijn zwarte geld op de bank zetten.
  ik zou zeggen Charles geniet er van…….

 4. Lees Arthur Donker over Charles Cooper:

  Aroz Moro

  Zat ik laatst in Bistro le Clochard met een vriendin een dozijn escargots soldaat te maken en die weg te spoelen met een flesje Pinot Griggio toen minister Holle Bolle Gijs binnen kwam waggellen met een speeltje van de week aan zijn arm.
  Je kon duidelijk merken dat ze niks gewend was want ze keek met grote ogen rond en was erg onder de indruk van de luxe en sublieme inrichting.
  Misschien was ze niet gewend aan restaurants waar de tafels linnen tafelkeden op hebben liggen wie weet.
  Meneer parkeert de juf aan een tafel en gaat vervolgens naar de zijzaal die wij “De Regenbak” noemen omdat het vroeger de regenbak van het fort was.
  Gelukkig zat er niemand want meneer ging opeens tekeer aan de telefoon en begon te vloeken en te tieren dat het een lieve lust was.
  De allerbekende Curacaosche vloek c..njo bo mama was het stopwoord in dat gesprek.
  Mijn escargots waren zo geschrokken dat ze niet meer uit hun schelp durvden te komen en ik moeite had om ze eruit te prikken.
  Wat meneer vergeten was, dat er een hele groep mensen in de zaal daarnaast zaten te dineren die dat hele gesprek tot op de komma toe konden volgen.
  Er viel een stilte in dat restaurant want iedereen wilde het gesprek volgen.
  Eenmaal uitgeraasd liep hij naar zijn tafel waar de ster van de week in blijde verwachting zat te wachten todat “El Ministro” terug zou komen.
  Hit van de avond was toen de ober eenmaal de bestelling had opgenomen de dame vroeg of haar maaltijd met Aroz Moro kwam.
  Ze hebben mij altijd geleerd dat je een ezel wel uit de bush kan halen maar de bush niet uit iemand.
  Ik blijf lachen op deze klip want ze kunnen een kilo goud om hun nek hebben hangen maar het blijven domme mensen.

  Arthur Donker

 5. Holle Bolle Gijs is weer op Reis.$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.

 6. Ondanks de aanwijzing gaat het grote graaien en reizen dus gewoon door.

  Ik denk dat mevrouw Cooper verslaafd is geraakt aan de daggeldvergoeding van manlief. Die gezien het feit dat hij bijna uit zijn pak barst zich in het buitenland niet beperkt tot een broodje kaas.

  Kan een ambtenaar voor ons eens uitrekenen wat Cooper ons na 10 10 10 11gekost heeft aan businessclass tickets, 5 sterren hotels en daggeldvergoedingen van 500 euro per dag?

 7. lekker belangrijk!!!!!!!!!!!!!!!!1

 8. Hij maakt gratis reklame voor Cooper tires!