• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Venezolaanse president Hugo Chávez verzoekt zijn bevolking om vruchtensap te drinken in plaats van frisdrank, zoals Coca-Cola en Pepsi. Volgens Chávez moeten de Venezolanen druivensap drinken van het merk ‘Uvita’ dat geproduceerd wordt door staatsbedrijf Corpozulia.

Chávez heeft de oproep gedaan om de consumptie van goederen uit eigen land te stimuleren en import van goederen te verminderen. De socialistische president houdt geregeld urenlange toespraken waarin hij de bevolking van advies voorziet. Hij roept zijn volk op gezond te eten, voldoende te sporten en geen alcohol en drugs te gebruiken.

6 reacties op “‘Venezolanen moeten aan de vruchtensap’”

 1. Hugo weet wat goed is voor zijn volk.
  Hugo vind ook dat iedereen weer op hem moet stemmen.
  Doe dat maar allemaal, want Hugo weet het nu eenmaal beter voor ons allen…….
  Iedereen moet gelijk zijn, alleen Hugo moet erg rijk zijn.

 2. Wat heeft dat land toch een geweldige leider. De inflatie is dit jaar maar ongeveer 21% dus misschien kunnen ze nog wat staatssap kopen.

 3. Ik zeg: drink Polar!

 4. Polar (pepsi) en ook Coca Cola worden lokaal geprocudeerd in Venezuela. Ook al gaat de winst naar het buitenland (via parallelmarkt dollars) er werken duizenden lokale mensen. Maw gewoon weer communistisch gelul van Herr hugo tegen de yankee merken en hun eigenaren…

 5. Zeer goed initiatief. Zeker als men weet dat alle kleurige drankjes mensen ziek maken en dat dat dan ook nog wettelijk is toegestaan.

 6. Wat te denken van gewoon (spotgoedkoop) geheel calorieloos leidingWATER (van perfecte kwaliteit) voor de ‘obesitasfamily’ op dit eiland’?