• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De vader van de zesjarige tweeling, die gisteren door hun moeder om het leven is gebracht, is op de hoogte gesteld van het drama. Dat meldt Joren Vandeweyer, woordvoerder Buitenlandse Zaken in België. Wegens privacy wordt door de autoriteiten de identiteit van de moeder en de slachtoffers niet bekendgemaakt.

Vandeweyer laat weten dat vanuit België hulp wordt geboden aan de moeder. “Wij hebben een consulaat op Curaçao en vanuit daar wordt juridische bijstand geregeld.” België wacht het onderzoek van het Openbaar Ministerie af en wanneer zij de lichamen van de tweeling zullen vrijgeven. “Dan zal bepaald worden of de lichamen overgebracht worden naar België”, aldus Vanderweyde.

7 reacties op “Vader op de hoogte van familiedrama”

 1. Nee Baranka daar lijkt het wel op. Is er uberhaupt een gedragscode hier op het eiland. Schandalig dat sommige kranten niet weten wanneer ze iets moeten plaatsen en wanneer niet!

 2. Idd hulp aan de moeder en nabestaanden en graag juridisch advies aan de vader hoe de media aangeklaagd kan worden voor het verspreiden van die foto.
  De identiteit zou niet bekend gemaakt worden! Zie volgend bericht op Versgeperst met de naam en woonplaats van de moeder. Is er dan werkelijk geen enkele ethische gedragscode in de media?

 3. ultieme ontvadering, enne, huh, moordmoeder krijgt hulp? en hulp voor vader?

 4. @Nelli:

  Inderdaad, zo iemand heeft hulp nodig en moet ook tegen zichzelf in bescherming genomen worden.

 5. Uiteraard … hulp aan de moeder !!
  Je bent natuurlijk wel behoorlijk in de war als je tot zo’n vreselijke daad geraakt. Althans, dat komt mij zo voor.

 6. @ Nelli, ja lijkt mij wel dat de moeder juridische en psychische bijstand behoeft. Zo ook de vader en verdere nabestaanden.

  Misschien kunnen de nabestaanden gelijk onderzoeken of ze de maker van de foto van de slachtoffertjes en de media die deze hebben gepubliceerd kunnen vervolgen voor ernstige schending van privacy en onnodig extra leed veroorzaken.

  Dit is een enorm drama, vooral voor de direct betrokkenen en niet aan ‘ons’ om er een oordeel over te vellen, zeker niet zo lang de details niet bekend zijn.

 7. Hulp aan.. de moeder??