• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een Belgische 35-jarige vrouw wordt ervan verdacht haar twee kinderen, twee meisjes van zes jaar oud, gisteravond in een hotelkamer in het Marriot te hebben omgebracht. De politie kreeg om 20.20 uur een melding nadat het personeel van het hotel water uit de kamer zagen komen.

Het personeel heeft de kinderen levenloos in de badkuip aangetroffen, zo meldt de politie. De moeder was met een auto weggereden van het hotel, en werd later met behulp van een jetski uit de zee van Pirate Bay gehaald. Omstanders hadden de politie gewaarschuwd nadat zij gillend was gespot in het water. De politie heeft de vrouw naar de poli van het Sehos gebracht. Op dit moment zit de vrouw vast in de Capriles Kliniek. Het Openbaar Ministerie onderzoekt de zaak.

19 reacties op “Belgische vrouw (35) vermoordt haar kinderen”

 1. Gisteravond mijn 2 dochters van 17 ……in tranen na het zien van de gruwelijke foto.
  De foto was er eerder dan ik ze had kunnen waarschuwen.

  Even die licht onzekere blik : dat zouden jullie toch nooit…..?

  Een zware taak voor degene die hulp gaat bieden aan een vader en een moeder die hun beide kinderen zijn verloren.

  Wijze woorden @Black Lion!

 2. misleidende info, want een simpele wiki leert dat ze uit een andere gemeente komen.
  Belsele is a village and a deelgemeente of the municipality of Sint-Niklaas,
  Het is al erg genoeg, maar blijf svp bij de feiten.

 3. En de krant die de fotos plaatste maakt er meteen een racistische discussie van want er is alleen nu ophef om de fotos omdat het om blanken gaat. als er donkere kindjes dood waren was het niet zo erg.. (volgens deze krant)

 4. @jeremy
  waar heb je ze gevonden?

 5. @Black Lion,

  Ik doe precies hetzelfde als wat jij doet.. dus maak je niet druk om mij.

 6. NVM gevonden

 7. Kasuari,

  zou je aub de link van die foto’s naar me kunnen sturen?

 8. R.I.P. diep triest!!!

 9. Jongens; please, deze gebeurtenis is al ernstig genoeg. Laten we even het bakkeleien onderling terzijde leggen. PLEASE.

  Ik hoorde het gisteravond op telecuracao, maar ging niet als een gek meteen in de pen om een artikel te publiceren. Pas vanochtend. Een artikel zonder foto’s, daar doe ik aan in dit soort trieste gevallen. De vrouw was in een apatische toestand. Reden: nog niet bekend en niet aan de orde voor speculatie.

  @Kusari @Zorro, en anderen: In een ander onderwerp gaan we wel weer even elkaar in de haren zitten.

  In dit: EVEN RESPECT VOOR DEZE KINDEREN EN DE MOEDER.

  PLEASE.

 10. K. Asuari alias Willempie, die zo lekker tegen elkaar spelen: je krijgt wat je dik verdient.

 11. Het is een meer dan een drama dat zoiets kan gebeuren, maar wie maakt daar een foto van? En zend die van ping naar ping en fb . Hoe haal je het in je hoofd om op het monent van zien je telefoon te pakken en een foto te schieten om vervolgens te versturen. Laat deze 2 arme zielen rusten, waar blijft de prive rechten van deze twee kinderen, ze zijn gruwelijk vermoord maar het is zeker niet ethisch om dit soort fotos te maken zonder rekenschap te houden met de prive rechten van de kinderen en de overige familie. Je brengt meer leed aan de overige familie leden !!!!!!!!!!!!!!!! Meijn Condelance aan de overige familie leden, sterkte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. tja de moderne tijd ee en grenzen zijn er ook om te verleggen or no !!

 13. @Anonymous,

  Ga eerst vragen stellen voordat je direct een conclusie trekt.
  Natuurlijk gaat het om de jeugdzorg in Belgie of Nederland. Wil je dat ik voor jou in het vervolg alles in detail schrijf?

  Zorro,
  Ga je kinderachtige praktijken bij een andere topic voortzetten. Het is niet de eerste keer dat je respectloos bent.

 14. het is een drama dat zoiets kan gebeuren ,maar wie maakt daar een foto van? en zend die van ping naar ping en fb .hoe haal je het in je hoofd om op het monent van zien je telefoon te pakken en een foto te schieten om vervolgens te versturen .laat deze 2 arme zielen rusten .

 15. Treurig verhaal inderdaad, maar over die foto: Ik vind het behoorlijk respectloos om daar in de eerste zin een foto van te maken voor persdoeleinden, en om dat dan klakkeloos op het internet te gooien gaat me helemaal te ver. Gebeurde onlangs met die verongelukte automobilist ook al bij dat zogenaamde ‘Redashi Korsou’.
  En dan kan men makkelijk zeggen ‘dan moet je het niet openen’, maar het gebeurt toch, en daar gaat het niet alleen om: Er zijn grenzen.

 16. nog triester dat men fotos van de kinderen hebben gemaakt en overal op Facebook hebben gezet..

 17. @Kasuari, bedoel je dat onze jeugdzorg nu ook al voor kinderen van toeristen moet optreden? Of bedoel je dat de Belgische jeugdzorg tekort geschoten is? Het lijkt me echt van de gekke dat we nu ook al op Toeristen en hun kroost moeten gaan letten. Belachelijk, dat komt in geen enkel land voor. Of moeten we nu alle toeristen plus kroost die voor 1 á 2 weken op vakantie komen aan een dwingend psychologisch onderzoek onderwerpen?
  Wees wel duidelijk Kasukari.

 18. Triest, hoor, en helaas geen uitzondering. Heeft Chris van Wijk van Assendelft of Willempie alias K. Asuari hier iets mee te maken?

 19. Te triest voor woorden… de foto gezien van de kinderen. Op mijn netvlies gebrand….
  Jeugdzorg blijkbaar weer flink te kort geschoten…..