• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twee gemaskerde en gewapende mannen hebben vrijdagavond rond 22.15 uur een man, die op zijn eten stond te wachten bij een snèk in Montaña Abou, beroofd van zijn goude ketting. De overvallers verrasten de man en sloegen hem met een pistool tegen zijn linkeroog.

De twee verdachten vluchtten vervolgens te voet. Het 59-jarige slachtoffer is zelf naar de politiepost in Montaña gereden om aangifte te doen en zou de volgende dag naar de huisarts gaan om de wond bij zijn oog te laten behandelen.

5 reacties op “Overvallers beroven man van ketting”

 1. Maandag 05.15 uur ik kom van de berg af en wil de kaya Kaduschiweg op ,komt een auto aan ik denk wel met meer als hondert km door de bocht ,een gegier en een klap van jewelste,dwars door een muur en hek,stop, stap uit om te kijken of er gewonden zijn,er kruipen twee mannen uit vol onder het bloed,er word meteen geschreeuwd geen politie,ik denk krijg nou effe gouw de tering,en ben door gereden,ben benieuwd hoe dat is afgelopen, ik zal het wel uitgebreid in de vigilante te lezen krijgen met mooie foto’s erbij.

 2. Dat krijg je nu met een regering bestaande uit criminelen….goed voorbeeld doet goed volgen!!!

  Zoals het nu is wordt je toch niet vervolgd, je hoeft geen belasting te betalen, kan fraude plegen, kan je diploma’s vervalsen, je kan stroom en water stelen, je kan op linkedin zetten dat je 5 VWO gevolgd hebt enz.enz.

 3. Achterlijke lui. Iemand een trauma geven om alleen een ketting

 4. Begrijp ook niet waarom het hele eiland met van die dure kettingen om loopt. Geeft dat status?

  Ik vind al die bling bling gewoon getuigen van een minderwaardigheidscomplex dat met wat blinkends moet worden opgelapt.

  Of met zwaailichten, politie escorte en persoonlijke fotoslaaf zoals onze MAVO3 fraudeur zijn minderwaardigheidscomplex aanpakt.

 5. Wáár ben je nu eigenlijk nog veilig op Crimicao?