• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De aanwijzing die Curaçao een week geleden van Nederland heeft gekregen laat minister van Financiën George Jamaloodin koud. Met de verkiezingen in zicht hebben Nederlandse bewindslieden een politieke agenda, zegt de politicus tegenover Radio Hoyer 2.

 
Het voorstel van het College financieel toezicht is volgens Jamaloodin klakkeloos door de Rijksministerraad overgenomen. Dat de begroting niet in balans is, is wat betreft Jamaloodin niet aan de overheid te wijten. “Doordat wij aansprakelijk zijn voor de tekorten van verschillende fondsen, krijgen we een onevenwichtige situatie op de begroting”, aldus de minister van Financiën. Jamaloodin: “Nederlandse politici hebben een politieke agenda”

Minister Jamaloodin in gesprek met Lisette Keus van Radio Hoyer 2:

32 reacties op “Aanwijzing laat Jamaloodin koud”

 1. Wordt vervolgd.

 2. @Curason honesto

  Je haalt el Sjeikh en deze schurk door elkaar. Maaar ze hebben beide wel enorme schulden dat wel.

 3. Wat een boeventuig is dit zeg. En die griezel, met zijn Al Capone pakken heeft nog enorme belasting-/SVB schulden.
  Wat een viezerik is dit.

 4. als het niet zo triest was konden we er hartelijk om lachen.
  dit is dus minister van finacien????
  is hij uberhaupt ooit naar school geweest?

 5. Van onder welke rots is deze kakerlak gekropen?
  Nooit eerder van Jamoontje gehoord dan nadat hij tot min van financiën was benoemd.
  Wat is zijn vooropleiding ? Heeft hij mischien de NDC belopen of mischien de BLO afgemaakt? Meer kan het niet zijn want van financiën heeft hij geen kaas gegeten.
  Zit hij daarom in Libanon bij zijn ALkaida familie. O nu snap ik het. U ook?

 6. ehhh is die ehhhh vent ehhhh dronken ehhhhh ?? Wat een hoop geleuter van die man!

 7. Nu nog de kustwacht onder het beheer van dit misdadigers -kabinet en Curaçao kan de nummer 1 narcotica staat worden van de wereld!

 8. Die zit er dus uitsluitend voor het behartigen van de onfrisse zaken van broertje Robby. Nederlandse verkiezingen staan er echt helemaal buiten.Spies vertrekt uit de politiek. Jamalknuku denkt dat heel Curacao dezelfde ondermaatse IQ heeft als hijzelf. Spies heeft hem de verantwoording in de schoot gelegd, dus als er iets fout gaat is hij als eerste de pineut.
  Mooie pispaal, met dat witte pak en zijn bewapening.

 9. Jama weet ik veel, je bevestigt je eigen incompetentie met je opmerking; Nederlandse politici hebben een politieke agenda. Ik ben er altijd vanuit gegaan dat iedere politicus en natuurlijk ook iedere wannabe politicus een agenda heeft. Jij nieat dus, helemaal leeg en eigenlijk wisten wij dat al een tijdje. Ons “leeghoofd van financiën”.

 10. curacao is klein griekenland ,in de caribische zee..griekenland is ten onder gegaan door slecht beleid,burgers hebben niets meer,door de zware bezuiningingen,,alles wordt duurder,en het inkomen zakt in griekenland..fijn vooruitzicht..en de toeristen-industrie van griekenland is in elkaar gestort..

 11. Ik mag echt hopen dat Jamaloodin en Schotte straks lekker met Dos Santos 10 jaar de cel in gaan!

 12. Handig zo’n aanwijzing…. Ze gaan gewoon door met hun wanbeleid….

 13. Ik ken nog een Hakkelaar,maar die kwam er eerlijk vooruit dat hij een maffia figuur was en is!

 14. Jamaloodin heeft als ik het moet geloven in de beveiliging gezeten, of hij zelf een beveiligings bedrijf heeft of dat hij zelf security guard is geweest weet ik niet.
  In ieder geval een zeer solide basis om minister van financieen te zijn………

 15. De dag dat de boefjes minister af zijn staat de politie op ze te wachten onder an de trap van het fort. Gerard Schotte is in Italie…. MAFFIA !!!

 16. Jamaloodin ( mavo 2 of slechts streetwise? ) zegt impliciett tegen de heer Prof. Dr. Bakker ( CFT) dat deze laatste niets van financieen en staatshuishoudkunde weet . Een puberale verdediging van Jama lijkt mij zo. Maar dat zullen gevestigde, gedegen en betrouwbare financiele instellingen waar Jama zou aankloppen ook wel vinden.

 17. Hij beheerst het Nederlands erg slecht hetgeen niet zo erg is als het maar geen signaal is van een zeer beperkte opleiding maar die indruk geeft hij wel .Zijn CV….waar? Dan geeft hij geen antwoorden op de gestelde vragen maar dat doet hij niet op een eloquente, van intelligentie getuigende wijze maar op een kinderlijk hakkelende manier alsof hij de vragen en de bestaande problematiek helemaal niet begrijpt. Laat hem het eiland niet ( meer) verlaten. Is niet goed voor het aanzien van Curaçao in het buitenland. ( aan de andere kant: het buitenland screent natuurlijk wel hun bezoekers…..dus ze zijn op de hoogte).

 18. Zou hij nu echt niet begrijpen dat de gouverneur dus niets meer tekent wat in strijd is met de RMR maatregels? Zonder zijn handtekening is er geen wet, dus zielig voor deze minister, dit soort krampen.

 19. zwemvesten aan en “brace for impact”

 20. persoonlijk denk ik dat het CFT meeer verstand heeft van finacien, dan deze meneer, die best goed nederlands spreekt, maar toch raaskalt.
  wat is zijn opleiding eigenlijk?
  ik wil hem niet beledigen, want hij schijnt met echte pistooltjes te spelen….
  voor een puber is dat toch een beetje vreemd, dan zou je toch je pief paf poef tijd gehad moeten hebben.

 21. Onbegrijpelijk hoe deze beroepscrimineel Korsou naar de daadwerkelijke afgrond denkt te helpen.

 22. Mensen, laat hun dan stil blijven, maar geef hun de ruimte, om als zij veel slecht hebben gedaan, hun werk doen.Ik zou ook stil blijven, en proberen zo hard mogelijk te werken.

 23. En zo raarkalkt deze man maar door, hoe is het mogelijk en dit noemt zich Minister van Financieen?
  Als hij alles al op een rijtje had en de zaak was onder controle en in orde, waarom heeft hij dat niet ingediend bij de Cft?
  Ik ga er vanuit dat deze Cft bestaat uit mensen die een begroting goed kunnen lezen?
  Dat dit mensen zijn die objectief de zaak hebben bekeken?
  En dat deze mensen al eerder aan de bel hebben getrokken bij de Min. van Financieen en hem gewezen op de richting die hij inging?
  Maar ja, als je stug blijft volhouden dat ”niemand jou iets te vertellen hebt” en stug volhoudt dat ”jij geen hulp van niemand nodig hebt”, ja…dan zeg je de dingen die je net hebt zitten bazelen in het intervieuw, woorden zonder inhoud.
  Tof uithangen, wacht maar af als niet aan die maatregel wordt voldaan, wil dan horen hoe het haasje dan piept.

 24. Hahahahaha belachelijk, minister van Financiën George Jamaloodin. hij kan niet eens goed nederlands. Wat voor opleiding heeft Jaloodin.

 25. Alleen mitrailleurs laten Pistolen Paultje niet koud 🙂

 26. nederland is toch fauilliet,ook daar zijn de knakenop ,en daarom zal nederland geen geld storten in een bodemloze put..europa zit vol met bodemloze putten,,,de euro redden met miljarden is prioriteit nummer 1 voor nederland,,,en mensen die niet luisteren zullen vandaag of morgen op de blaren zitten.. als een europees land niet door de knieen gaat ,net zoals griekenland krygen ze niets..

 27. Laten we nog eens een poging doen om Korsou op Marktplaats te zetten, misschien is er nu wel een koper. Ik kan het me niet voorstellen, maar je weet maar nooit.

 28. Wat moet ik hier nu van zeggen,net het gehakel en gekakel van een kip zonder kop,een kip met kop heeft nog meer duidelijkheid in zijn gekeukel??

 29. Gewoon ijzerenheinig je niks van de aanwijzing aantrekken en op de oude voet doorgaan en dan moet je eens kijken wat er in september gebeurt, grapjas.

 30. Ha ha ha, en deze man is minister van financieen, wat een cartoon hij weet niet eens waar hij over praat! Dit moet zelfs Nederland op hun lachspieren werken, ik krijg hier in ieder geval de slappe lach van!!

 31. Rambolodin is volstrekt onbekwaam, net als Schotte wegwezen, allebei.

  MFK, Movemientu Forsa Korupshon.

 32. En zo graven zij hun eigen graf! Prima gezegt Jamaloodin, ga zo door!!