• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO –De vakbonden STKO, CBV, ABVO, UGTK/CADMU, PWFC en STK zullen maandag om tafel gaan zitten met premier Gerrit Schotte. Morgen vergaderen de vakbonden om 15.00 uur verder in het SSK-gebouw. Tot maandag zal er volgens de vakbonden geen sprake zijn van een algehele staking.

8 reacties op “Vakbonden vergaderen morgen verder”

 1. Sorry nog even 🙂

  Voor alle opdrachtgevers, medewerkers, zakenpartners, vertegenwoordigers, vrienden etc van (veroordeeelde) Oplichter, Dief en Fraudeur, de heer Gerrit Schotte:

  http://issuu.com/regie01/docs/akshon_sivil__brf_piar_16_juli_2012.
  http://issuu.com/regie01/docs/bijlagen_bij_brief_aan_mr_piar_dd_16_juli_2012

  Niemand kan nu meer zeggen: ich hab’ es nicht gewusst…..

 2. STKO, CBV, ABVO, UGTK/CADMU, PWFC en STK gaan dus maandag om de tafel met premier Gerrit Schotte, tevens Oplichter, Fraudeur en dief:

  Deze benamingen zijn inmiddels zeer goed verwoord en onderbouwd in een excelente brief van Frente Sivil: http://issuu.com/regie01/docs/akshon_sivil__brf_piar_16_juli_2012.

  De onderbouwing (lees alle faude en oplichtings-vonnissen, onderzoeksrapporten en zeer verdachte MOT transacties van Gerrit Schotte en rechtspersonen) op: http://issuu.com/regie01/docs/bijlagen_bij_brief_aan_mr_piar_dd_16_juli_2012.

  Dat deze man uberhaupt nog in dienst is van de overheid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  En nu willen STKO, CBV, ABVO, UGTK/CADMU, PWFC en STK daar ook nog SERIEUS mee praten en onderhandelen?

  Kort: Een ieder die nog samenwerkt, voor hem werkt, een (zakelijke) relatie met hem heeft, onderhandelt, rekening houdt met deze man, of met hem in zee blijft gaan, akkoorden blijft aangaan, werkt ZELF mee aan de ondergang van ons eiland. Naar mijn bescheiden mening…

 3. Ik zet hem d’r nog een keer op.
  De kern van (ook) dit probleem:
  http://issuu.com/regie01/docs/bijlagen_bij_brief_aan_mr_piar_dd_16_juli_2012

  Met dank aan mede reageerder @watchdog

 4. Pa Bien…. Het begin van het einde.
  Weg met deze criminelen!!!

 5. Bonden die de wil laten leggen door een minister president zijn geen bonden en alleen marionetten van de politiek!

 6. Wat een slappelingen! Nu heeft schotte alle tijd om zijn sweet talking voor te bereiden en iedereen weer om de tuin te leiden. Geen wonder dat ze nooit hoeven op te stappen zo. Als maar meer gebakke lucht praatjes. Wanneer word dit volk nou eens wakker??

 7. Laat je niet inpakken door die leugenaar en zakkenvuller. Laat de trein nu maar doorrollen, maar probeer de schuldigen in Forti en hun stemmers/aanhangers het gelag te laten betalen en niet de burgers, want die zijn al genoeg gepakt.

 8. Het wordt serieus op Curaçao. Eindelijk.