• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Consul van Colombia, Alfonso de Jesus Velez Rivas, bracht gisteren een bezoek aan premier Gerrit Schotte. Het bezoek was ingepland zodat de Consul kennis kon maken met het hoofd van de regering van Curaçao. Dat had hij sinds zijn aanstelling in maart dit jaar nog niet gedaan.

 

Het is voor Colombia deze week ook feest: het land viert haar 202ste jaar als onafhankelijk land.

6 reacties op “Consul Colombia bezoekt Schotte”

 1. Denk dat de consul Schotte niet zo belangrijk vond en hem gewoon niet zag ztten. Hij zal er door Stella wel aan zijn herinnerd dat er toch weer een foto moment nodig is. We blijven lachen kennelijk, ondanks alles, zo te zien. Geografisch kan Curacao natuurlijk net zo goed bij Colombia worden ingelijfd. Dat we die route niet verder uitwerken! Heeft Chavez het nakijken. Die heeft olie genoeg, en Nederland buit ons toch maar uit, en helemaal zelfstandig is ook niet handig. Gaan we aan werken.

 2. Schotte is een sterke persoonlijkheid, na zoveel kritiek is hij alleen maar sterker geworden. Dit is niet te leren op de universiteit, zo word je geboren. Schotte is een sterke natuurtalent.
  Chapeau voor deze man, hij voelt de zaken goed aan. En dat kan men van zijn voorgangers niet zeggen, al hadden ze ´´allemaal een universitaire´´ opleiding.

 3. Doctor ontmoet MAVO3 met strafblad.

  Iedere ontmoeting van Schotte met een buitenlandse gast doet het imago van Curacao verder verbleken.

  Schotte, treed af!

 4. en?

 5. Dat kon ook niet eerder, Schotte was altijd in het buitenland, maar nu hij en zijn regering onder curatele staan kan hij ook op Korsou wat fotogenieke momenten afwerken door zijn hobbyfotograaf Soemanta.

 6. Is ie dan op het eiland onze MP.Moet onze zeer belangrijke en fotogenieke minister precedent van Curaçao zijn stem niet laten horen in de VN vergadering over Syrië en met eigen ogen gaan zien wat een burgeroorlog inhoud en na denken dat als het hier ook zo door gaat als nu met die roeptoeter van een Coalitiegenoot Wiels het zelfde hier kan gebeuren, als art 43 toegepast word,Schotte wees wijs en aanvaard dat jullie er niet zijn in geslaagt,en probeer het over een jaar of 15 nogmaals,en vergeet niet nu je toch in de buurt bent direct even door vliegen naar Iran,om daar de mededeling te doen dat het op is met koekhappen en er niet meer onderhands geleverd kan worden,tjonge jonge wat zullen ze ziek zijn de heertjes van de regering,nu ze onder fananciele curatele zijn gesleld,en de room van het regering weg is gevallen,elke maand de boekhouding in leveren is geen pretje,is weinig meer te stelen zou ik zo zeggen.Shotte geef je volk weer financele lucht,want ik weet zeker dat als deze regering weg is,er wel geld uit Nederland ter beschikking wordt gesteld om de arme bevolking niet nog armer te laten worden,met deze regering durven ze het niet aan en daar hebben jullie zelf voor gezorgt.