• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Charles Cooper van Verkeer, Transport en Ruimtelijke Planning heeft onlangs een werkbezoek gebracht aan het openbare strand van Parasasa om te kijken naar het verloop van de werkzaamheden. Cooper kreeg uitleg van dr. Victorio Distefano over de aanpak van het gebied.

Het gebied zal meer parkeerplaatsen krijgen maar ook recreatiefaciliteiten. Cooper gaf aan tevreden te zijn met de ontwikkelingen. “Ik hoop dat wanneer het strand later dit jaar af is, onze mensen ervan zullen genieten maar ook het gebied schoon houden.”

6 reacties op “Cooper volgt ontwikkelingen strand Parasasa”

 1. @RasEchteWereldBewoner

  Een hoop boe geroep zonder enige moeite te doen naar wat onderzoek. Men is wel degelijk bezig met verbeteringen bij Hato. Zo lees ik op de FlyDae.com website het volgende:

  Liquid & Gel screening at Hato International Airport in Curacao starting August 15, 2012

  This is a notification to inform all of DAE passengers that the Curacao Civil Aviation Authority has decided the following:

  As of August 15, 2012 2012 the airport in Curacao will become a secure/sterile departure & arrival airport travel lounge.
  All bottles or flasks containing liquids will be confiscated and thrown away.
  All bottles with more than 50ml of gel will also be confiscated.
  At the hand-baggage screening everyone should remove their shoes without exception.

  This means that screening, for departing passengers as well as transfer passengers entering the departure hall, will take place for liquids and gel in the travel bags, handbags and in clothing pockets.

 2. Wanneer krijgen we wat te horen over de luchtvaart op Curacao? We zijn nog steeds categorie 2 en lijkt erop dat het jaren zo gaat blijven want er is nog niks veranderd. Laat Cooper daar maar over praten ipv parkeerplaatsen.

 3. “onze mensen”

 4. Tja, als je niet meer naar het buitenland kan reizen om wille van budgettaire problemen moet je je gezicht een keer op het eiland laten zien.

  Hopelijk heeft hij de uitleg begrepen. Schoonhouden is natuurlijk een utopie.

 5. Bendedo di patria! Daar gaat weer een stuk van onze (!) kust naar een particulier. En wat voor eentje.

 6. Het zou Cooper sieren om eens meer controle te doen op de bedrijvend die de kraterwegen repareren aangezien de reparatie’s die nu worden uitgevoerd echt maar dan ook echt niks voorsteld,na 1 regenbui komen ze alweer tevoorschijn.maar ja dat is te veel werk,en trouwens dan komt hij zelf en zijn uitvoerders bij DOW in de problemen.daar als die genen die de gaatjes wel goed en degelijk vuld,dan niet genoeg verdient om het smeergeld aan de heertjes te betalen?. bij en van de uitvinder laaielichter Godett ,overleefde het asfalt in iedergevalnog een buitjes of 2 á 3.wat zijn we goed bezig! maar niet heus,en ik heb nog steeds mijn wegenbelasting niet betaald en ben het ook niet van plan,als het mij te link word dan verkoop ik de auto (op papier???) en laat door die eigenaar effe 3 maanden er op plakken,hierna verander ik de papieren weer op mijn naam en rijden maar,ik zeg maar zo,kijk naar een voor beeld,en waar je mee omgaat daar word je door besmet.