• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft donderdag in de buurt van de Kleine Berg een generator gevonden en is op zoek naar de eigenaar. Het apparaat rijdt op twee wielen, is zwart van kleur en bedrukt met gele letters en is van het merk Firman FPG7800M.

Wie de generator op onderstaande foto herkent of weet wie de eigenaar is, kan contact opnemen met de politiepost op Barber. Dit kan via telefoonnummer 8642166 of door persoonlijk langs te komen tussen 08.00 en 12.00 uur en 13.30 en 17.00 uur. De eigenaar wordt gevraagd een identificatie- en eigendomsbewijs mee te nemen.

4 reacties op “Politie zoekt eigenaar gevonden generator”

 1. @ YWN. Als laatse mensen, de politie zoekt ook niet naar eigenaar van lotterij bedrijf die gefraudeerd heeft en zijn belasting niet heeft betaald en geld heeft witgewassen.

  Ik heb vernomen, dat het rapport “Bientu” er binnenkort aan zit te komen en wie is daar niet nieuwsgierig naar en vooral naar de connecties met onze “bestuurders”. Ook heb ik gehoord, dat Wilsoe neigingen van seniliteit en dementie vertoont dus die zegt op alles, dat hij het niet gedaan heeft of het zich niet kan herinneren zoals bij het briefje met zijn handtekening.

 2. Hij zal wel defect zijn, dan kunnen we de vervuiler opsporen. Als hij nog werkt, gewoon gebruiken op de post Barber zou ik zeggen.

 3. Politie zoekt niet naar eigenaar van brillen winkel en andere verdachte eigenaar van een bewakingsbedrijf met miljoenen schuld aan de belastingdienst. Oh wacht even, dat is onze regering.

  Politie zoekt ook niet naar verdachte van allerlei ongebruikelijke transacties. Oh wacht even dat is onze minister president.

  Als laatse mensen, de politie zoekt ook niet naar eigenaar van lotterij bedrijf die gefraudeerd heeft en zijn belasting niet heeft betaald en geld heeft witgewassen.
  YWN

 4. En anders maar tijdelijk laten gebruiken door Aqualectra, scheelt volgende week een berichtje over stroomonderbrekingen 🙂