• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkeling) is vertrokken naar Barcelona om te vergaderen met het bestuur van een bedrijf dat beschikt over schepen voor transport van personen en vracht. Het bedrijf heeft interesse om te varen op de route van het project ‘one Ticket – Multiple Destinations’.

Hakim zal tijdens het eerste contact het project en de mogelijke strategie om de regio grafisch te verbinden, bespreken. Het bedrijf gaf te willen praten met de minister op grond van de ‘Terms of Reference’ die is gestuurd naar verschillende ondernemingen. Hakim zal een rondleiding krijgen langs de vloot schepen die ingezet zouden kunnen worden voor het project.

Voorstel
De commissie die werkt aan het project bestaat uit vertegenwoordigers van alle deelnemende landen en wordt geleid door het ministerie van Economische Ontwikkeling. De commissie heeft dit jaar privé-ondernemingen uitgenodigd om een gedetailleerd voorstel in te dienen voor de realisatie van dit project. Van de zeven consultancy bedrijven hebben vier een voorstel ingeleverd. De commissie zal deze vier voorstellen analyseren en eind juli het beste bedrijf uitkiezen om het project uit te gaan voeren. Intussen krijgt ook de private sector de gelegenheid om hun mogelijke deelname in het project te overwegen.

13 reacties op “Hakim voor werkbezoek in Barcelona”

 1. El Hakim staat eind dit jaar in het Guiness Book of Records met het meeste daggeld bijeengeschraapt in 1 jaar.

  Aanwijzing of geen aanwijzing, het smijten met belastinggeld gaat gewoon door.

  Hopelijk slaagt Frente Sivil er ook in deze profiteur terug in zijn kijkglazentoko te krijgen.

 2. Grappig hij lanceert een idee, spendeert er vervolgens een fortuin (belasting geld) aan en ook nu weer en gaat dan eens kijken hoe en met wat zijn idee uitgevoerd kan worden. En nou dacht ik dat er in Caracasbaai al een vaartuig ligt dat zowel passagiers als vracht kan vervoeren. Of is dit vaartuig, te oud, te duur in aanschaf als in kosten per gemaakte zeemijl, of kun jij er niet genoeg aan overhouden in de vorm van smeergeld ?

 3. Ik weet het niet hoor maar onze ministers reizen regelmatig alleen maar naar landen die of een faillissement boven het hooft hangen of al bankroet zijn,Cooper Griekenland,Shotte Haïti 3x en nog een paar van die benanenreplublieken,sjeik Hakim Portugal,Spanje de rest kan ik niet meer tellen zo veel zijn het er geweest,maar wat ik wel zie.Een land is net zo als een bedrijf als weet dat je naar de kloten gaat,proberen de machtige figuren er nog zoveel mogelijk uit te zuipen,maar dat kan alleen met wederzeidse hulp en masen in de wet,anders ga je zelf het gevang in.Het lijkt erop dat onze regerders GELD KOERIERS zijn.

 4. Even iets gaan zoeken in een land waar de bevolking ook krepeert van ellende de sjeik gaat door met reizen wanneer gaat Nederland optreden tegen deze charlatans die niets opleverd!!

 5. Reizen Reizen. Het hoeveelste land dat Hakim inmiddels heeft bezocht?
  Resultaat nihil.

 6. Ziet u het ook zijn koppie ziet er steeds dikker en gezonder uit,bij mij in de buurt zie ik ze alleen maar magerder worden.

 7. Iedereen is met reses en hij aan het werk geloof ji het,die is gewoon op vakantie van de centje’s van de Curaçaose belastingbetaler, oja sjeik Hakim kan je mijn mercedes op de eerste rijs van die boot als proef meenemen naar spanje of legt die boot ook aan in Rotterdam dat zou mij nog beter uitkomen, b.v.b.d. als teminste deze afkorting begrijpt??.

 8. Is dit voor “Fakansi gratis “?

 9. FANTASTisch. Weer een bladzijde in het grote sprookjesboek van de wereldstaat Curacao. (!) Ik hoop dat ze deze speldeknop met slechts 150.000 inwoners kunnen vinden 🙂

 10. Zal wel zijn geregeld voordat de aanwijzing in werking is getreden. Hoeveel “stoelgarantie” gaat ons dat kosten en welke Spaanse bank financiert dat?

 11. wat is het toch een geweldige man, dat doet hij allemaal voor zijn Dushi Korsou

 12. Deze man heeft duidelijk (samen met Schotte) de leukste baan van de regering… Bij de volgende verkiezingen weet ik wel wat ik ga doen… Ik stel mij verkiesbaar! 🙂

 13. Handig zo’n aanwijzing… ze blijven toch doorgaan!