• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het rechercheteam drugsbestrijding van de Koninklijke Marechaussee op Schiphol heeft vandaag op de luchthaven een zestienjarige Nederlander aangehouden op verdenking van drugssmokkel. Dat meldt de Marechaussee. De jongen reisde alleen met een vlucht uit Suriname naar Nederland.

Na de aanhouding produceerde de verdachte een aantal bolletjes met cocaïne die hij had geslikt. Het rechercheteam drugsbestrijding zal verder onderzoek doen naar de zestienjarige verdachte.

14 reacties op “Zestienjarige drugssmokkelaar aangehouden”

 1. Beetje zielig dat hier een discussie ontstaat over de afkomst vd jongen…
  Geloof niet dat fakomst te maken heeft met drugssmokkel, denk meer dat het milieu waarin je verkeert 1 van de factoren is of je bolletjes slikt, of een container volstopt met paketten.

  Huidskleur of afkomst heeft daar geen moer mee te maken!

  Denk je dat blanke nederlanders geen bolletje kunnen slikken?
  Dan ben je wel een beetje naïf bezig…..

  Afz: een Nederlandse (lees: blanke) Curacaoenaar.

 2. @ Pretu. Ten eerste wordt de marechausee geciteerd (“meldt de marechaussee”) en ten tweede zijn ALLE verschillende media niet te betrappen op een consistent gebruik van woorden als Nederlander, Turk of Antilliaan. Als het zo ver zal komen, laat me weten.

 3. @ rita. Sander heeft in ieder geval gelijk, dat je gezien je wederom domme reactie gehersenspoeld bent en dat lijkt me meer dan voldoende.

 4. @Jan, die jongen is gewoon van Surinaamse afkomst hoor. Antillianen worden keihard Antillianen genoemd in de Nederlandse pers. Omdat je Surinamer bent zit je in de ontkenning. Heb je een hekel aan ons Jan? Zal ik je een linkje zenden dan kun je zelf lezen wat Sur.gangsters zoal uithalen in Suriname en Nederland.

 5. Zou ook zo maar iemand van ,, Curacao,se afkomst kunnen zijn”. !!!….Nederlands paspoort toch?

 6. @Zorro segt, iedereen met NLpaspoort word door marechausee is Nederlander.
  Niet echt waar Zorro, als de jonge boletjeslikker Antilliaan was, had in de krant gestaan, aantilliaanse man /jongen bij Schipshol gepakt. vrijdag en zaterdag jongsleden stond in Telgraf en AD over altijd Antilianen. Antillianen heb NL pas, maar in de krant in Nederland worden ze Antilliaan gezeg. Programa Pvv wil als Antilliaan iets slechs doen, in de krant als beschrijving en vermelding: Antilliaan doet iets slecht.. Hoe verklaar u dat meneer Zoro?

 7. Sander, jij en jouw omayra hoeven dit niet in mijn schoenen te schuiven. zodra iemand
  iets anders schrijft wat niet in het straatje van jou leeflang ruikt , dan zijn wij PS?
  Ben jij echt zo dom? Nog een keer, ik ben voor degene die respect geeft aan de YDK,
  het land KORSOW en that is it Sander wij zijn voor de MENS,en niet voor zo n rassist
  als jij besteed je tijd wat wijselijker en leer ons wat positieviteit en geen HAAT.
  Tenminste als jij van CURACAO houdt, zo niet,zal ik ook voor jou de nederlanse CFT
  sturen.

 8. hahaha.. leen nieuwe.. Sjorsiee.. Laat me niet lachten. Al was het een “niet westers” of caribisch Nederlander stond het er echt wel bij hoor, zoals de media altijd doet. Als er met de vinger gewezen kan worden laat men geen kans onbenut. @ Zorro.. voor de marechaussee mssn maar voor de media niet! helaas pindakaas,,

 9. Zelfde website, zelfde KonMar, zelfde nationaliteit, maar een verschil…
  https://www.versgeperst.com/nieuws/163811/kleding-reiziger-bevat-mogelijk-cocaine.html#more-163811

 10. @Zorro,

  Voor de KonMar misschien wel, maar de media is daar minder kieskeurig in. Bij alle negatieve berichten over iemand met de Nederlandse nationaliteit wordt de afkomt in veel gevallen genoemd.

  Nu met Churandy zal bij succes zijn afkomst minder belangrijk zijn dan wanneer hij bijvoorbeeld op doping wordt betrapt. De media heeft jammer genoeg teveel impact op beeldvorming.

 11. ja,dat is smullen voor rita en andere PS gehersensoelden.

 12. Voor de marechaussee is iedereen met een Nederlands paspoort een Nederlander dus ook Marokkaan, Turk, Kaap-Verdiaan, Curacaoenaar, Surinamer etc. etc. Zal wel weer een spierinkje zijn in plaats van een grote vis.

 13. @obi, Ze bedoelen iemand met een Nederlands passpoort!

 14. Nederlanders doen dat toch niet? haha.. Kijken waar henkieee, hansiee en consorte blijven..