• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De sector Arbeid zal vandaag een nieuw registratiesysteem voor bedrijven die gevestigd zijn in Curaçao, in gebruik nemen. Het geautomatiseerde systeem zal veel uitgebreider zijn en vereist veel meer informatie van het bedrijf en de werknemers. Dat maakt het ministerie van Arbeid bekend.

Dit betekent dat voordat een bedrijf een verzoek tot een vergunning doet, het eerst moet worden geregistreerd in het nieuwe systeem en voldoen aan zijn verplichtingen.

Nieuw adres
De dienst die zich bezighoudt met registratie van bedrijven, wat voor 10-10-10 gebeurde bij het Directoraat van Arbeid, is nu de Sector Arbeid. Een sector die valt onder het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn. Met de naam is ook het adres veranderd. De sector Arbeid is gevestigd in Punda, in de Pietermaai Mall & Parking op de eerste etage.

3 reacties op “Nieuw registratiesysteem voor bedrijven”

  1. Dus de bedrijven van Hakim en Jamaloodin zullen niet in het systeem komen want zij betalen geen belastingen en premies.

  2. het wordt nog erger want de OB gaat zo naar 7% de bevolking gaat betalen voor hun stemgedrag en de geld verkwisting van deze regering.

  3. Heel veel ! toko’s en kleine zelfstandigen zullen hun deuren gaan sluiten,omdat dat beetje OB te kunnen verzwijgen hun zaak hielp overleven en wat uit hun winkels (vooral in arme wijken) word gestolen te compenseren,en dan praat ik niet eens over Atrako’s,de Chinees bij mij op de hoek is dit jaar al 5 keer de lul geweest en daarom is hij ook stervens duur allemaal trouwens,en ze zullen nog duurder worden,dus verdwijnen,en dat is nou net de bedoeling van onze leiders 80/20 regeling.Bedankt steletje klungelaars !.