• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest gisteravond uitrukken na een melding over vier mannen op scooters, die zonder verlichting achter een resort in De Savaan verdwenen. De agenten troffen bij aankomst vijf mannen op vier scooters zonder verlichting, die reden in de richting van de Amerikaweg.

De politie ging hen achterna en gaf hen de opdracht om te stoppen. De mannen gaven geen gehoor aan de opdracht en reden door. De politie begon een achtervolging vanaf de Oudeweg naar Westpunt die eindigde halverwege de Amerikaweg waar één van de scooters werd gestopt.

Bedreigd
Toen de politieagenten zich bezighielden met de man op de scooter, kwamen twee andere mannen op een scooter terug. De politie gaf hen opdracht om verderop te gaan staan zodat zij haar werk kon doen. Deze mannen weigerden en één van hen bedreigde de politieagent, dat hij hem zou doodschieten.

Scooters
Alle drie mannen zijn aangehouden, het gaat om een 23-jarige man en een zeventien- en zestienjarige jongen. Tijdens het fouilleren heeft de politie een tas met twee zwarte handschoenen en een zwarte capuchon in beslag genomen. Ook zijn de twee scooters in beslag genomen voor nader onderzoek.

7 reacties op “Scooterrijders opgepakt na achtervolging”

 1. Ik ben even een weekje op Aruba gaan opladen en bijkomen.Het eerste wat je wel opvalt dat alle juwelierszaken openstaan.
  Zijn er nu zoveel van onze mensen echt zo crimineel bezig dat de een na de andere zaak de deuren moet sluiten. Dat is werkelijk een ernstig teken.

 2. Dit lijkt het tuig dat men met een enkeltje naar Nederland stuurt.. Tja en als Nederland dit soort gasten niet wilt hebben dan zijn het meteen racisten etc.. dubbel moraal hoor!

 3. tja, hoe lang zullen ze zitten voor het bezit van zwarte handschoenen en een zwarte capuchon en natuurlijk zonder licht rijden?
  ik denk dat ze alweer vrij rondlopen…

 4. Meteen 20 jaar opbergen.. anders zal de gemeenschap er toch alleen maar last van krijgen

 5. lekker slim stelletje pubers…..
  ik reed gisteren avond ook richting de rotonde (Zegu) en ze waren echt onzichtbaar.
  levensgevaarlijk om zonder lichten te rijden en ook nog donkere kleding….
  jammer dat Curacao door dit soort randfiguren een slechte naam krijgt.

 6. Zwarte handschoenen en een zwarte capuchon… mischien net aangekomen uit Nederland?

 7. Jong geleerd is oud gedaan helaas : Crimicao!