• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie vertrok vanmorgen vroeg richting een huis aan de Cabo Verdeweg. Ze onderzochten daar een huis en stuitte aan de achterkant op een wietplantage. Ook lag er wiet klaar om te worden verkocht.

 
Een 25-jarige jarige man werd in verband gebracht met de plantage en gearresteerd wegens overtreding van de opiumwet. De politie nam ook een zwarte auto en motor in beslag voor onderzoek.

4 reacties op “Politie rolt wietplantage op”

 1. @ Churandi : Helemaal mee eens.
  Over die wiet : doe er een belastingbanderol omheen en verkoop het in iedere snack. Extra inkomsten voor de staat en meer gelukkige mensen op het eiland.

 2. Marijuana is not a Crime…. the politicians are the criminals ! THIEFS ! don’t thief my herb!

 3. Mooie toppen,zou de RST/politie in opdracht van de VDC niet eens invallen doen in de huizen van onze regerdeers en de leden van het parlement ,om achter geheime bankrekeningen te komen ,brengt vast meer op als een beetje wiet,deze figuur werkt te minsten nog,en trouwens we moeten toch thuis groeten verbouwen om ons leven te verbeteren,nou ja dit is dan wel geen groent maar je voorziet je zelf in iedergeval geld dan hoef je ook geen atrakos te plegen van een beetje wiet hou je geen trouma aan over aan dat andere wel.

 4. Ja, je moet toch wat bijverdienen nu Korsou onder curatele staat en de burgers nog meer gepakt worden omdat de boeven in Forti hun zakken hebben gevuld.

  Helaas zal de criminaliteit stijgen, de overvallen, inbraken, autodiefstallen enz. zullen alleen maar toenemen nu de arme burgers van Korsou steeds armer worden en de kinderen niets meer te eten hebben.

  Daar zou die schreeuwer van een Wiels zich eens druk om moeten maken. Van al zijn beloften aan deze bevolkingsgroep heeft hij HELEMAAL NIETS gerealiseerd.

  Maar zoals altijd: Holle vaten klinken het hardst.